Benim kastettiğim sözler verilip herşey ayarlandıktan sonra gelinmemesi.İnsanların gelme sözü verip gelememelerinin sebebi yapıldığı şehirle alâkalı olabilir.İstanbul'da olursa gelirim diyen Ankara'ya gelmez ya da tam tersi gibi.Böyle bir buluşma olursa da güzel olur,hoş olur,tanışılmış olunur.Yakın zamanda olmaz ama birgün olacağını zannediyorum.
Nezaman böyle bir buluşma tertip edilse buluşmayı düzenleyen yönetim hep yarı yolda bırakıldı.Gelinicek diye sözler veriliyor yönetim bu sebeple bir emek harcıyor ve buluşma günü söz verenlerin çoğu gelmiyor yanlışım yok ise 6-7 kişi anca toplanıyor.
Bu tür sebeplerden ve iş yoğunluğundan dolayı şu an gündem de böyle bir buluşma söz konusu değil.
Anlıyorum ama illaki geçerli bir sebep vardır.Kimsenin kasıtlı olarak son anda vazgeçeceğini sanmam.Tabii dediğini anlıyorum arada çıkıyodur belki tutarsız olanlar....Ancak şu an foruma baktığımda bunu yapacak bir üye pek yok gibi.Benim kastettiğim sözler verilip herşey ayarlandıktan sonra gelinmemesi.
Aynen katılıyorum,çok kalabalık olması her kafadan bi ses çıkması,hiçbir şeyin anlaşılmamasıdır.Az olan ,temiz olan ideal olandır.100 kişi olacağına 20 kişi olsun. Misss.Yanlış anlamayın ama mabetten fazla kişi geleceğini ben zaten düşünmüyorum. Benim aklımda buluşma dendiği zaman büyük ihtimalle bir cafede veya park gibi 5-10 kişi oturur sohbet olur ve bana göre böylesi daha iyi olur yüzlerce kişinin gelmesi ortamın eğlencesini kaçırır bence
Kendi içimizde başlattığımızda (yönetim izin verse bile),yönetimden kimse olmayacaktır.Bir etkinlik olduğunda hem üyeler ,hemde modlar,site sahipleri herkesin katılımıyla keyifli olur zannımca.Eğer yöneticilerde uygun görür ise; bir çalışma başlatalım mı?
Belki 2-3 kişi ile başlayıp, düzenli bir hale getirebilir daha sonra belli dönemlerde imkan elverdikçe büyük buluşmalar etkinlikler düzenleyebiliriz.
Kendi içimizde başlattığımızda (yönetim izin verse bile),yönetimden kimse olmayacaktır.Bir etkinlik olduğunda hem üyeler ,hemde modlar,site sahipleri herkesin katılımıyla keyifli olur zannımca.
Bide yönetimsiz bu işe kalkışmak rehbersiz tur düzenlemek gibi bişey. Sağlıklı sonuç alınacağını düşünmüyorum.
Kendi içimizde başlattığımızda (yönetim izin verse bile),yönetimden kimse olmayacaktır.Bir etkinlik olduğunda hem üyeler ,hemde modlar,site sahipleri herkesin katılımıyla keyifli olur zannımca.
Bide yönetimsiz bu işe kalkışmak rehbersiz tur düzenlemek gibi bişey.Sağlıklı sonuç alınacağını düşünmüyorum.
Parapsikoloji kapsamında söylemedim zaten.Modlar ve yönetimde katılırsa onlarlada tanışmış,biraraya gelmiş olmuyormuyuz?Sohbet,fikir alışverişi konu ne olursa olsun onlarında katılımıyla daha keyifli olmazmı?Tanışmak madem maksadımız hep birlikte tanışalım .Sanırsam bakış açılarımız farklı. Tek istediğim benim buradaki insanlarla tanışmak parapsikoloji ile ilgili değil. Te5ir de aynı fikirde sanırsam
Hakikaten ya.Gidenler bi yazsalar nasıl geçtiğini..Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun,yaşadıklarınızı anlatın.Yazın olimposta tatil oldu antalyadan fiyatlar uygundu sonra giden kimse gittik yada döndük birşey yazmadı ben görmedim. En son buluşma oydu.