"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bugünde bana yardımcı ol? Kaybetmeyecek ilelebet dost kazanacaksın...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yenibas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yenibas

Kayıtlı Üye
Öncelikle selamun aleyküm hayırlı bereketli günler dilerim, abilerim dostlarım daha önceden hiç cin hüddam tecrübem yok, sadece açar avcumu rabbime dua ederim oldum bittim, öyle ya daha yeni yenide namaz kılmaya başlayan birisiyim ne yazık ki..

Çok zor ve sıkıntılı anlatamayacağım kadar da kötü dememek gerek zorlu bir hayat geçiriyorum nedeni sanırım geçmişim ve yaptıklarım olsa gerek.

Ben açık açık söylüyorum, kendime cin veya hüddam bir dost arayışına girdim bana yardımcı olsun istedim, yaklaşık 2-3 aydır gizli ilimler sitelerinde araştırmalar yapıyorum ama sadece bulabildiğim bir hiç ne yazık ki.

Etrafımda sorabileceğim danışabileceğim hiçbir hocam, abimde yok malesef. Ki zaten şu anda hüddam sahibi olanlar ne sıkıntılar çektiğimi anlayabileceklerdir diye düşünüyorum.

Acındırma yapmıyorum, mertçe diyorum gel kardeşim ben senin için yardımcı olurum duan yeter diyen çıkarmı bana?

-Maddi sıkıntılarım vardı yıllardır aşamıyorum,
-Okula gittim üniye başladım tam başarılı oldum yine aksilikler oldu,
-Döndüm iş bulayım dedim yine aksaklıklar oldu bulamadım, dedim askere gideyim git okuldan kayıt sildir gel dediler inanabilirmisiniz bilmiyorum 50 tl yol parasını ayarlayıp henüz gidemedim.
-Manevi sıkıntılarım var ne bunlar derseniz ailedir, etrafımdaki insanlardır vsvs bilirsiniz ya yoksa yoksun arkadaş..

Son 2 aydır tükenme noktasındayım hiçbirşeyden korkmuyorum artık vallahi ve billlahi ve tillahi Açıp ellerimi semaya Allah'ım canımı al yada kulun için isteklerini hayırlı eyle diyorum.

Yeterki benim isteğimi verebilecek bir dost olsun bana, insanlardan artık soyutlandım 22 yaşımdayım bu yaşta insanlardan artık ciddi anlamda kendimi uzaklaştırdım tek anne baba, gerçi onlarda destek göstermiyor ama...

Neyse işin özü bana destek olan, bir abilik kardeşlik arkadaşlık yapıpta benim bu sıkıntılı döneminde kardeşim dediğim insanların yapmayacağı iyiliği bana yapacak var ise minnettarım ona bilsin.

Riyazat ile başla dersiniz;

Yaklaşık 3 aydır, günde 5-6 saat ancak uyurum hadi çok göçerim dayanamam 9-10 saat çok nadir oda 3 ayda 4 veya 5 dir belki,
Yeme içme dersiniz, son 3 haftadır belki 3-4 kilo verdim diyebileceğim kadar az yemek yedim sadece akşamları sabah zaten yok öğleyin genelde o vakitlerde uyurum. Akşam ve gece atıştırmalık.

İnsanlardan uzaklaşmak;

Evet son 2-3 haftadır görüştüğüm insan sayısı bir elin parmak sayısını belki geçmez.

Merhabalar..

Gerçek Davet

7 li ayetel kursi daire korumasından sonra ;

selselın akmeşin laşın bu 3 isim 1000 adet okunur
öncesinde kara bir keçi gelir daha sonra korkmadan ve keçiyle anlaşmadan devam edilir gelen hadimden hatemi istenir ve anlaşma yapılır.

Gerçek bir davettir akıl sağlığına güvenmeyen veya yetersiz olanlar yapmasın, ruhi, fiziksel zarar görürler.

Yarım bırakırsanız:
Olduda yarım bırakmak zorunda kaldınız o zaman davet dağıtma duası yapmak gerekir. Zilzal suresi ile davet dağıtma duasını okuyun.

azda olsa yardımcı olur diye düşündüm.

Sizi anlayabiliyorum ama bu yol çıkış yolu değil, siz düşünebilirsiniz kaybedecek biseyim yok zaten herseyden geçtim diye ama bişeyi yaşamadan bu konuya yorum yapmanızı istemem bunlar çıkış yolu değil sizin için deneyim, , tecrübe hiç bişey yok bkimse yardım etmez size evet birileri belki davet verebilir onlarda zaten cahil kişiler çünkü acemi bir insansınız bu konularda usta birligine gitmeden usta birliğine geçip savaşa çıkayım diyorsunuz
Bu islerden uzak olup farklı seylere yönelin

Büyükler demişlerdir ki; "Sana yardım yapmasını istediğin kişileri bulmak istersen,bulamazsın.Ama sen yardım etmek istediğin birilerini ararsan,onlardan etrafta çok var".

Namaz kıldığına göre inançlı birisin. Sana tavsiyem az bir karşılıkla ebedi hayatını satmak istemiyorsan bu davet, hüddam vs. meselelerinden uzak dur. Kuran'da apaçık bildirilmiştir cinlerden karşılıklı çıkar ilişkisi içinde yararlanmanın bir suç olduğu. Bu işi yapanlar istediği kadar bunun böyle olmadığını savunsun fakat Kur'an kesinlikle bunun çirkin hatta çirkinden de öte fena bir iş olduğunu bildirir. Yine de senin hayatın tercihler sana ait tabi.

Yaşam enerjiniz düşmüş ve Dünya'ya tam olarak köklenememişsiniz. Enerjiler bölümünü iyice gözden geçirin ve oradan yardım alarak kendinize enerji çalışmaları yapın. Hem varlık çalışmaları sizin enerjinizi daha da düşürür, daha kötü hale getirebilir. Her gün çakra çalışmaları ve meditasyon yapmanız şart.

bu dertlerin için bi varlığa ihtiyacın yok.

Çıkamıyorum :( Allah'a sürekli yalvarıyorum al canımı diyorum veya istediğim imkânı ver sağla diyorum :( elbette kabul ediyor rabbim ama ne zamana :(

Merhabalar..

Gerçek Davet

öncesinde kara bir keçi gelir daha sonra korkmadan ve keçiyle anlaşmadan devam edilir gelen hadimden hatemi istenir ve anlaşma yapılır.

Gerçek bir davettir akıl sağlığına güvenmeyen veya yetersiz olanlar yapmasın, ruhi, fiziksel zarar görürler.

Yarım bırakırsanız:
Olduda yarım bırakmak zorunda kaldınız o zaman davet dağıtma duası yapmak gerekir. Zilzal suresi ile davet dağıtma duasını okuyun.

Sizden de Allah razı olsun

Sizi anlayabiliyorum ama bu yol çıkış yolu değil, siz düşünebilirsiniz kaybedecek biseyim yok zaten herseyden geçtim diye ama bişeyi yaşamadan bu konuya yorum yapmanızı istemem bunlar çıkış yolu değil sizin için deneyim, , tecrübe hiç bişey yok bkimse yardım etmez size evet birileri belki davet verebilir onlarda zaten cahil kişiler çünkü acemi bir insansınız bu konularda usta birligine gitmeden usta birliğine geçip savaşa çıkayım diyorsunuz
Bu islerden uzak olup farklı seylere yönelin

Büyükler demişlerdir ki; "Sana yardım yapmasını istediğin kişileri bulmak istersen,bulamazsın.Ama sen yardım etmek istediğin birilerini ararsan,onlardan etrafta çok var".

Namaz kıldığına göre inançlı birisin. Sana tavsiyem az bir karşılıkla ebedi hayatını satmak istemiyorsan bu davet, hüddam vs. meselelerinden uzak dur. Kuran'da apaçık bildirilmiştir cinlerden karşılıklı çıkar ilişkisi içinde yararlanmanın bir suç olduğu. Bu işi yapanlar istediği kadar bunun böyle olmadığını savunsun fakat Kur'an kesinlikle bunun çirkin hatta çirkinden de öte fena bir iş olduğunu bildirir. Yine de senin hayatın tercihler sana ait tabi.

Hiç beklemediğim kadar yoğun bir cevap var, gerçekten çok mutlu ettiniz beni hem vallahi hem billahi şu kadar sıkıntımda bir tane dost gelipte bu şekilde konuşmadı.
O kadar güzel ve özel cevaplar var ki ben bile okuduğumda ne araştırıyorum ben dedim, dualarım sizinle hepinizden Allah razı olsun.

Yaşam enerjiniz düşmüş ve Dünya'ya tam olarak köklenememişsiniz. Enerjiler bölümünü iyice gözden geçirin ve oradan yardım alarak kendinize enerji çalışmaları yapın. Hem varlık çalışmaları sizin enerjinizi daha da düşürür, daha kötü hale getirebilir. Her gün çakra çalışmaları ve meditasyon yapmanız şart.

İnceliyorum hemen Allah razı olsun.

geçmiş olsun genç kardeşim,

sana hoca nasrettin hikayesi ile yazacagım, hoca bir gün evinin damını onarmaya çıkar işleri yarılar tam yemek için aşagı inecek ayagı kayar damdan düşer etraftan görenler koşar yanına gelirler bakarlar hoca yerde yatıyor hocayı kaldırmak isterler hoca bagırır bana siz degil damdan düşen biri yardım etsin diyerek derdini anlatır.

herkesin cevabında dogruluk mutlaka vardır. lakin senin cevabın damdan düşende saklıdır.

tam olmak istenilen yaştasın ruhun inşallah hep böyle bir yaş gibi zamana meydan okur ömrün uzun hayatın bereketli evin huzurlu olur dilerim.

bir inanç sınavındasın buna emin ol, niye diye başlayan bir arayış seni içe kapanmaya sürüklüyor, kolay olanı seçersen ve yaşamın mücadele oldugunu kabul etmez isen hayat boyu kaybedersin, Allah'a güven çünkü Allah sözünü tutar, Allah dilez ise sen ne dilersen dile boş.

gelelim para konusuna kazanmak istersen mutlaka kazanırsın istem fiili denir buna, sadece zaman konusu sorun gibi karşında durur, istersen geçici bir iş bulup söylediğin parayı kazanabilirsin. unutma sen kararlı olursan yaşamda sana kapılarını açar,

öyle hemen pes etmekle küsmekle yatmakla olmaz nasibini aramalısın senin azmin ve kararlılıgın mutlaka karşılık bulacaktır. aksi yaradılmışlıga aykırıdır ve bu durumun istisnasıda yoktur.

elbette kötü ve iç karartan olaylarla yüzleşmek acı vericidir ama bu yarın bize çabalarımızın karşılıksız olacagını ve herşeyin boşa çıkacagı anlamını getirmez.

önce sen kendine yardım eli uzatmakla başla mücadelesiz bir dünyada yaşamıyoruz, demekki sabah bir besmele ile evden çıkıp elde etmek istenilenler için bir iş aramakla başlamalısın.

sonrası kendiliginden gelir. Niyet iyi Akıbet iyi bunu asla unutma.

gelelim cin veya hüddam işine korkuyla alakası yok bunların, Allah izin vermedikçe yeterli olgunluga erişmedikçe bu işlere yaklaşmamalısın, bir ruhsal önderin olmalı aksi halde hayatın çekilmez olur.

isyan etme bir bilsen en güzel yaşta oldugunu ve benim gibi 45 yaşında birinin bir daha asla o yaşa geri dönemeyecek oldugunu, zamanın ve güvenin asla karşılıgını ölçemezsin kendine güven lütfen ve inancını asla kaybetme.

ışıkla ve saglıcakla.

Abi selamun aleyküm, Allah senden de razı olsun yok abi kısmetim gerçekten yok ben inancımı hiç kaybetmedim Allah'a ama kendimi ciddi anlamda kaybettim, nasibini ara arıyorum abi başvurmadığım iş gitmediğim kapı istemediğim insan kalmadı. Olmayınca olmuyor işte. En azından 1 hafta işe alsalar zaten eminim bırakmayacaklar ama almıyorlar hiç abartısız belki 100 yere başvuru yaptım 4-5 ayda dahasıda var gittim tanıdık herkese söyledim sıkıntıdayım iş bulun çöpçülükte olsa yapacağım ama olmadımı olmuyor.

2 yıldır bitiktim artık 3-4 aydır belki 5-6 aydır evden kafamı çıkarmaz insanlardan tiksinir oldum. İnanın bana tek yardımcı olabilecek yine Allah'ım. Allah'tan tek şey istiyorum oda bana bir yardımcı bir dost vermesi günlerdir sesleniyorum yalvarıyorum dua ediyorum. Baktım olmuyor, bende davet arıyorum.

Şu en üstte arkadaşımızın abimizin verdiği daveti uygulayacaktım nette baktım hiç bir yerde yok o davet hani yasaklanmış bir davet olur olacaksada olmaz istediğim o yüzden çekindim ve yapamadım.

geçmiş olsun genç kardeşim,

sana hoca nasrettin hikayesi ile yazacagım, hoca bir gün evinin damını onarmaya çıkar işleri yarılar tam yemek için aşagı inecek ayagı kayar damdan düşer etraftan görenler koşar yanına gelirler bakarlar hoca yerde yatıyor hocayı kaldırmak isterler hoca bagırır bana siz degil damdan düşen biri yardım etsin diyerek derdini anlatır.

herkesin cevabında dogruluk mutlaka vardır. lakin senin cevabın damdan düşende saklıdır.

tam olmak istenilen yaştasın ruhun inşallah hep böyle bir yaş gibi zamana meydan okur ömrün uzun hayatın bereketli evin huzurlu olur dilerim.

bir inanç sınavındasın buna emin ol, niye diye başlayan bir arayış seni içe kapanmaya sürüklüyor, kolay olanı seçersen ve yaşamın mücadele oldugunu kabul etmez isen hayat boyu kaybedersin, Allah'a güven çünkü Allah sözünü tutar, Allah dilez ise sen ne dilersen dile boş.

gelelim para konusuna kazanmak istersen mutlaka kazanırsın istem fiili denir buna, sadece zaman konusu sorun gibi karşında durur, istersen geçici bir iş bulup söylediğin parayı kazanabilirsin. unutma sen kararlı olursan yaşamda sana kapılarını açar,

öyle hemen pes etmekle küsmekle yatmakla olmaz nasibini aramalısın senin azmin ve kararlılıgın mutlaka karşılık bulacaktır. aksi yaradılmışlıga aykırıdır ve bu durumun istisnasıda yoktur.

elbette kötü ve iç karartan olaylarla yüzleşmek acı vericidir ama bu yarın bize çabalarımızın karşılıksız olacagını ve herşeyin boşa çıkacagı anlamını getirmez.

önce sen kendine yardım eli uzatmakla başla mücadelesiz bir dünyada yaşamıyoruz, demekki sabah bir besmele ile evden çıkıp elde etmek istenilenler için bir iş aramakla başlamalısın.

sonrası kendiliginden gelir. Niyet iyi Akıbet iyi bunu asla unutma.

gelelim cin veya hüddam işine korkuyla alakası yok bunların, Allah izin vermedikçe yeterli olgunluga erişmedikçe bu işlere yaklaşmamalısın, bir ruhsal önderin olmalı aksi halde hayatın çekilmez olur.

isyan etme bir bilsen en güzel yaşta oldugunu ve benim gibi 45 yaşında birinin bir daha asla o yaşa geri dönemeyecek oldugunu, zamanın ve güvenin asla karşılıgını ölçemezsin kendine güven lütfen ve inancını asla kaybetme.

ışıkla ve saglıcakla.

Merhabalar..

Gerçek Davet

Yarım bırakırsanız:

Bu daveti sakın denemeyin arkadaşlar. Böyle davetler insanı dinden çıkartır. Ben sana güvenilir davet vereceğim. Kendim denemedim ama yakın bir zamanda denemek istiyorum. Eğer sonuç alırsan banada bildir. Eğer cinler gelmeseler bile sana zararı dokunmaz. Bence sana böyle bir şey lazım.

Evvela 3 gün oruç tutup hayvanattan meydana gelen şeylerden kaçın ve dahi çok su içmeyip çok yemek te yemeyeceksin. Ve her gün 3 kere bu mubarek sureyi duası ile beraber oku, 3 gün sonra yeşil giysili müslüman cinler hakk tealanın fermanı ile sana muti olup her ne dilersen her ne murad edersen fıl hal emrini yerine getirirler.

Cin olmadan adam çarpmak deyimi gerek sizin söyledikleriniz için önce basit cin davetleriyle başlayın sonra hüddam la hadimle uğraşın.

Bu daveti sakın denemeyin arkadaşlar. Böyle davetler insanı dinden çıkartır. Ben sana güvenilir davet vereceğim. Kendim denemedim ama yakın bir zamanda denemek istiyorum. Eğer sonuç alırsan banada bildir. Eğer cinler gelmeseler bile sana zararı dokunmaz. Bence sana böyle bir şey lazım.

Evvela 3 gün oruç tutup hayvanattan meydana gelen şeylerden kaçın ve dahi çok su içmeyip çok yemek te yemeyeceksin. Ve her gün 3 kere bu mubarek sureyi duası ile beraber oku, 3 gün sonra yeşil giysili müslüman cinler hakk tealanın fermanı ile sana muti olup her ne dilersen her ne murad edersen fıl hal emrini yerine getirirler.
Bende denemedim açıkçası nedenini bilmiyorum ama itici geldi, internette 2-3 yerde var. ve kişi sırf yorum için üye olmuş gibi yinede Allah ondanda razı olsun.
Daveti bekliyorum kesin. Allah c.c razı olsun tekrar.

Cin olmadan adam çarpmak deyimi gerek sizin söyledikleriniz için önce basit cin davetleriyle başlayın sonra hüddam la hadimle uğraşın.
Üstadları dinlemek şart, ne önerirsiniz ilk davetim için

Sana zararlarının dokunmamaları için 7 kere ayetel kursiyi okumalısın. Musallat olma durumları yaşamak istemiyorsan müslüman cin davetlerini araştır. Yukarıda yazdım zaten. Eğer anlaşma yaparsan bu din bakımından senin iyiliğine olmaz. Eğer kendileri sana yardım etmek isterlerse o zaman sorun yoktur.

Sana zararlarının dokunmamaları için 7 kere ayetel kursiyi okumalısın. Musallat olma durumları yaşamak istemiyorsan müslüman cin davetlerini araştır. Yukarıda yazdım zaten. Eğer anlaşma yaparsan bu din bakımından senin iyiliğine olmaz. Eğer kendileri sana yardım etmek isterlerse o zaman sorun yoktur.

Abi tüm korkularımı yendim, şimdi tek sıkıntım ben buhur/tütsü bulamıyorum açıkça söylüyorum sigara alabilecek dahi param yok ve alacak yerde yok bulunduğum yerde, tütsü/buhur yok müslüman cin davetinde olmaz sa olmazmı o :( veya yerine kolonya falan kullansam :(

Abi tüm korkularımı yendim, şimdi tek sıkıntım ben buhur/tütsü bulamıyorum açıkça söylüyorum sigara alabilecek dahi param yok ve alacak yerde yok bulunduğum yerde, tütsü/buhur yok müslüman cin davetinde olmaz sa olmazmı o :( veya yerine kolonya falan kullansam :(

Buhur olmasa da olur. Önemli olan niyetindir. Sorun senin korkup, korkmamanda değil. Onların nasıl varlıklar olduğunu ve neyle karşılaşacağını bilmiyorsun. O yüzden tedbirini almak zorundasın. Müslüman cin davetlerinde bile her ihtimali düşünüp koruma yapmalısın.

özür dilerimde tam anlamadım bu davetin tam olarak amacı nedir diye sormak istiyorum kusuruma bakmazsanız

Buhur olmasa da olur. Önemli olan niyetindir. Sorun senin korkup, korkmamanda değil. Onların nasıl varlıklar olduğunu ve neyle karşılaşacağını bilmiyorsun. O yüzden tedbirini almak zorundasın. Müslüman cin davetlerinde bile her ihtimali düşünüp koruma yapmalısın.

Sürekli koruma yapıyorum abi günlük 313 ayetel okuyorum neredeyse. Bahsettiğiniz 7'li korumayıda yapacağım davetten önce. :)

özür dilerimde tam anlamadım bu davetin tam olarak amacı nedir diye sormak istiyorum kusuruma bakmazsanız
Est. est. ne özürü est. benim hayatta bana yardımcı olabilecek hiç ne dostum var nede bir yardımcım. Diyorum ya, hayatta 50 tlyi bulamayan insanım. En azından işlerimde ve istediklerimde bana yardımcı olabilece bir dost amacıyla davet yapacağım. Okuduğuma göre ve deneyimlere göre onlar dualar okunduğu zaman rahatlıyor ve bilgi sahibi oluyorlar, ben onları rahatlatırım huzura kavuştururum onlarda benim isteklerimde ve işlerimde bana yardımcı olurlar..

Bu yani amaç..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri