mişa
Kayıtlı Üye
Bu gece hiç uyumadım.. çok uykum vardı ama uykuya geçemedim bir türlü.. Durmadan bir ateş basması sonra üşüme, titreme durumları.. Tamam şifayı kaptım dedim.. Ayrıca içimde acayip bir huzursuzluk vardı.. Saate baktım, ezan okunmasına az kalmıştı, ezan okunduktan sonra rahat uyurum ben.. Ve okundu.. Bir kaç kez sağ sol yaptım en sonunda sol tarafıma yattım, uyumayı beklerken.. Bir sinek vızıltısı.. Böyle şeyler olduğunda, yani sinek olağan birşey ya.. Siz gelen şeyin pek de olağan olmadığını anlıyorsunuz.. Nasıl bilmiyorum ama bu sinek değil diyorsunuz işte.. Kulağıma çok yakın, hatta beynimin içinde vızıldıyor.. Sonra kilit, hareket edemiyorum ama korkunç değil.. Yatakla temes eden bölümlerim öyle bir enerji ile dolduki tarifsiz.. Yatak beni çok kuvvetli çekiyor ve ben kımıldayamıyorum.. Ağırlık desem değil, bunu yapan şey neyse düşman değildi sanki..
Son günlerde bir zikir okuyorum.. "İnna fetehna leke fethan Mübina" acaba onun etkisi olabilir mi??
Sevgiyle!!..
Son günlerde bir zikir okuyorum.. "İnna fetehna leke fethan Mübina" acaba onun etkisi olabilir mi??
Sevgiyle!!..