Arkadaşlar doğru yerdemi konu bilmiyorum ama eğer yanlış yerde ise doğru yere taşınmasını modlardan rica ediyorum. Arkadaşlar benim birkaç problemim var. 1) Birgün sonra olacak şeyleri kesitler halinde görüyorum. 2) Eğer o an birşeyi istersem en fazla üç gün sonra gerçekleşiyor. 3) O an bir insanı düşünüyorsam birgün sonra bana kesin ulaşıyor. 4) Bulunduğum ortamda madde dışı birşey varsa bunu hissedebiliyorum ve bu mezarlıkta aşırı yoğun oluyor. Arkadaşlar belki sorunlarımı çözmenizde size bir yardımı olur üç göbektir cin veya karabasanlar tarafından sülalem rahatsız ediliyor. Babaannem, halamlar ve birebir şahit olduğum babami rahatsız etmeleride buna örnek olarak verilebilir. Banada birkaç defa uğradılar normalde öyle şeylerden çekinirim fakat geldiklerinde içimde en ufak bir korku hissetmedim. Ölü vs öyle şeylerdende çekinirim normalde fakat başıma bir ağrı girdikten sonra hiç öyle bir korku hissetmiyorum. Arkadaşlar bilginiz varsa bir yardım edin. Çünkü artık bıktım iyimi kötümü bunu öğrenmek istiyorum. Ve ufak bir bilgi daha sevgililerimden sebepsiz yere ayrılıyorum belki buda işinize yarar.
Aslında diğer konularla aynı başlık altında açabilirdiniz bu konuyu.
1) de bahsettiğiniz durugörü yeteneğiniz.
2 ve 3 ) telepati yeteneğiniz, istediğiniz bir nesne bile olsa sonuçta hepimiz enerjiden oluşuyoruz ve çekim yasası devreye giriyor.
4) Sezgileriniz kuvvetli.
Muhtemelen de korunuyorsunuz, belki sevdiğiniz kişi sizin için doğru kişi değildir.
Kişiler hakkında gördüklerinizi de söyleyemediğinizi, burnunuzun kanadığını söylemiştiniz. O konuda kendiniz de söylemişsiniz kimsenin karmasına müdahale edemeyiz, yoksa vebali ağır olur.
'İstediğin bir şey olmuyorsa üzülme, ya senin için öyle olması gerektiği içindir ya da daha iyisi olacağı içindir.' demiş Mevlana.
Çalışmayan bir şeye dokunduğunuzda çalışması da enerjinizin yoğunluğundandır. Telekinezi çeşitlerinden denemeler yapabilirsiniz.
Dünyada yalnız değiliz, sonuçta başka varlıklarla aynı boyutta yaşıyoruz. Bazı kişilerin algı ve sezgileri daha kuvvetli olup, bunları hissedip görebiliyor. Sonuçta onlarında ayrı yaşamları var, bizler çağırmadığımız sürece de zarar vereceklerini sanmıyorum.
Doğa üstü varlıklar bölümünden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
Bu arada başka bir konuda ebeveynlerinizle ilgili sorunlarınızdan bahsetmişsiniz. Muhtemelen kalbinizdeki problemin kaynağı budur. Kaynağı, sebebi bulup halletmezsek, geçici tedavi oluruz ancak iyileşme gerçekleşmez. Onları affedin ki ruhunuzda taşıdığınız yükten kurtulun, affettiğinizden haberleri olması gerekmiyor. Sonuçta artık problem olmaktan çıkar ve olaylar ruhunuza zarar veremez. Affetme meditasyonunu denemenizi önereceğim.
Geçmişi Temizleme Meditasyonu!!! - "Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"
Sevgi ve ışıkla kalın