gözde
Kayıtlı Üye
Uykum hafiftir.biri odama girse uyanırım okadar haifif yani.genelde biri bacağıma dokunuyor.sıçrıyorum.uyandığımda ise odamda kimsenin olmadğını farkediyorum ama uyumakta zorlanıyorum sonra.ve olduğunda bikaç gece devam ediyor..işin garibi üst üste tekrar ettiği zamanlar hep gece aynı saatte oluyor..sıçrarken çıkardığım iniltiye uyanıyorum.ve sanki biri o an beni izliyormuş gibi hissediyorum..ben bunun günlük yaşadığım iş ve özel hayatımın stresinden olduğunu düşünüyordum.ama 1-2 hafta kadar önce aynısı oldu..sıçradım ve nefesimin daraldığını hissettim.sanki biri göğsümün üstüne oturup nefesimi kesmişti..uyandım..odamda yine kimse yoktu.ama çok uykum vardı..ve sürekli sıçradığım için korkmuyordum pek..buarada bu sıçramalar hep aynı saatte olduğu gibi aynı pozisyonda yattığımda oluyor.yani sırtüstü yattğımda.neyse yönümü değiştirip yatayım dedim.ama göğsümde fena bir ağrı vardı nefes aldırmayacak kadar çok ağrıyordu..sabah uyandım olanları hatırlamıyordum..ama tam yataktan kalkacakken aynı ağrıyı tekrar hissettim..bu ağrı ogün öğlene kadar sürdü ve geçti..ertesi gecede aynısı erkek arkadaşıma olmuş..sizce nedir bu yaşadığım??