"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu rüya'da gördüğüm şeyin anlamı nedir? Bilen var mı?

Denizyeliz

Kayıtlı Üye
Merhaba, erkek arkadaşım 2 hafta önce ayrıldı benden. 1 hafta önce onu gördüm rüyamda. O kadar sıkı sarıldık ki birbirimize, normal hayat'da böyle sarılamazdık. Ben ona kıyamet kopsa bile beni bırakma dedim. Anlamı nedir?

Niye kimse cevap vermiyor?
 
Sn üyemiz gören ayna bölümünde uyarı notu olarak yazılmış rüya ile ilgili bir alan mevcuttur. Rüya yorumu yapılmamaktadır. Konu açmayın talepte bulunmayın diye...Belli bir süre sonra mesajınız silinecektir.
Ayrıca gördüğünüz rüya normal bir rüya sevdiğiniz kişiyi görmüşsünüz. Ayrısınız bilinçaltının uyku halindeyken dışa vurumu. Normal. İyi forumlar.
 
Geri
Üst