FεgαqSiтiЧs
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar , bir medyuma bakım yaptırdım bi çok şey anlattı fakat en sonunda ''RABBENA İNNEKE CAMIANNASİ LİYEVMİL LARAYBEFİ '' bunu okumamı soyledi... Ama açıklama yapmadı . Bu nedir ne için kullanılır bilen var mı?
Ca'fer el-Huldi nin duası bu vallahi bilemedim ben ne yapmak istemiş ama pek iyi şeyler düşünmediği kesin ya da öyle enteresan olsun diye gevelemiştir veyaaa bunu dusunmek istemiyorum istemediğiniz birşeyse okumayın felak nas tavsiye ederim =)
Medyumların bir çoğu gizemli ve karanlık olmaya bayılır.Reklam reklamdır,eğer sizde kuşku uyandırmışsa, hisslerinize güvenerek hiç okumayan.Demek olumlu bir enerji yaratmamış sizde,zaten açıklama yapması gerekirdi.Madem açıklama yapmamış hiç deneyip merak edip nolucak diye okumayın.turco arkadaşın yorumlarını genelde okurum,dini konularda bilgisi olduğu kanısı uyandı bende.sevgiyle kalın.Ca'fer el-Huldi nin duası bu vallahi bilemedim ben ne yapmak istemiş ama pek iyi şeyler düşünmediği kesin ya da öyle enteresan olsun diye gevelemiştir veyaaa bunu dusunmek istemiyorum istemediğiniz birşeyse okumayın felak nas tavsiye ederim =)
Medyumların bir çoğu gizemli ve karanlık olmaya bayılır.Reklam reklamdır,eğer sizde kuşku uyandırmışsa, hisslerinize güvenerek hiç okumayan.Demek olumlu bir enerji yaratmamış sizde,zaten açıklama yapması gerekirdi.Madem açıklama yapmamış hiç deneyip merak edip nolucak diye okumayın.turco arkadaşın yorumlarını genelde okurum,dini konularda bilgisi olduğu kanısı uyandı bende.sevgiyle kalın.
ya bunu bende okudum şimdi bişey olmaz demi![]()
Okuduktan sonra ardından hayırlı olanı istememi soyledi... Tesekkur ederim...Merak ve öğrenme amacıyla okumalar işlem olarak sayılmıyor. İçiniz ferah olsun. Niyetle okursanız o zaman birşey olur.
Orada yazılan tam anlamıyla bilinemez çünkü yapan medyum kendinden birşeyler katar işlemlerine, kendine has yöntem ve sözler seçip kullanır, tam mantığını o bilir bu yüzden. Başkalarının yorumları tahmindir sadece. Ama insanlarla birleşmeden bahsediliyor yani musallat varlıklarla değil de normal insanlarla birlikte olunsun vs gibisinden bir niyet gerçekleştirilmek istenmiş.
Arkadaşlar , bir medyuma bakım yaptırdım bi çok şey anlattı fakat en sonunda ''RABBENA İNNEKE CAMIANNASİ LİYEVMİL LARAYBEFİ '' bunu okumamı soyledi... Ama açıklama yapmadı . Bu nedir ne için kullanılır bilen var mı?