"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu Nedir?

FεgαqSiтiЧs

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar , bir medyuma bakım yaptırdım bi çok şey anlattı fakat en sonunda ''RABBENA İNNEKE CAMIANNASİ LİYEVMİL LARAYBEFİ '' bunu okumamı soyledi... Ama açıklama yapmadı . Bu nedir ne için kullanılır bilen var mı?

Bir ayrılık yaşamışsınız sanırım ya da birşey kaybetmişsiniz

Ey hakkında şüphe olmayan bir günde insanları bir araya toplayacak olan Ulu Allah!Beni falan şeyle yahut falan kimse ile buluştur... anlamı bu

Hayır yani aşk anlamında yada ayrılık bi bakım yaptırmadım... Ama benden hosnut bi varlıgın oldugunu soyledi... Evlilikten bahsetti varlıklarla ama bu gibi seyler oluyorsa bile istemediğimi söyledim... Ama boyle bi istekde bulunmadım ki :( Napmaya calışmış bu adam...

Ca'fer el-Huldi nin duası bu vallahi bilemedim ben ne yapmak istemiş ama pek iyi şeyler düşünmediği kesin ya da öyle enteresan olsun diye gevelemiştir veyaaa bunu dusunmek istemiyorum istemediğiniz birşeyse okumayın felak nas tavsiye ederim =)

Ca'fer el-Huldi nin duası bu vallahi bilemedim ben ne yapmak istemiş ama pek iyi şeyler düşünmediği kesin ya da öyle enteresan olsun diye gevelemiştir veyaaa bunu dusunmek istemiyorum istemediğiniz birşeyse okumayın felak nas tavsiye ederim =)

Tesekkur ederim... O tur bi evlenme üzerinde durdugu için cokca , şüpheye düştüm ... Veyaa nedir? Düşünmek istemediğiniz?

Bence moderatörler bu konuda daha çok bilgisi olanlar size yardımcı olacaklardır.En fazla 1 2 saat içerisinde merak etmeyin.Sorular cevapsız kalmıyor burada...

Medyumların bir çoğu gizemli ve karanlık olmaya bayılır.Reklam reklamdır,eğer sizde kuşku uyandırmışsa, hisslerinize güvenerek hiç okumayan.Demek olumlu bir enerji yaratmamış sizde,zaten açıklama yapması gerekirdi.Madem açıklama yapmamış hiç deneyip merak edip nolucak diye okumayın.turco arkadaşın yorumlarını genelde okurum,dini konularda bilgisi olduğu kanısı uyandı bende.sevgiyle kalın.

Medyumların bir çoğu gizemli ve karanlık olmaya bayılır.Reklam reklamdır,eğer sizde kuşku uyandırmışsa, hisslerinize güvenerek hiç okumayan.Demek olumlu bir enerji yaratmamış sizde,zaten açıklama yapması gerekirdi.Madem açıklama yapmamış hiç deneyip merak edip nolucak diye okumayın.turco arkadaşın yorumlarını genelde okurum,dini konularda bilgisi olduğu kanısı uyandı bende.sevgiyle kalın.

Tesekkurler ... :)

Merak ve öğrenme amacıyla okumalar işlem olarak sayılmıyor. İçiniz ferah olsun. Niyetle okursanız o zaman birşey olur.

Orada yazılan tam anlamıyla bilinemez çünkü yapan medyum kendinden birşeyler katar işlemlerine, kendine has yöntem ve sözler seçip kullanır, tam mantığını o bilir bu yüzden. Başkalarının yorumları tahmindir sadece. Ama insanlarla birleşmeden bahsediliyor yani musallat varlıklarla değil de normal insanlarla birlikte olunsun vs gibisinden bir niyet gerçekleştirilmek istenmiş.

Merak ve öğrenme amacıyla okumalar işlem olarak sayılmıyor. İçiniz ferah olsun. Niyetle okursanız o zaman birşey olur.

Orada yazılan tam anlamıyla bilinemez çünkü yapan medyum kendinden birşeyler katar işlemlerine, kendine has yöntem ve sözler seçip kullanır, tam mantığını o bilir bu yüzden. Başkalarının yorumları tahmindir sadece. Ama insanlarla birleşmeden bahsediliyor yani musallat varlıklarla değil de normal insanlarla birlikte olunsun vs gibisinden bir niyet gerçekleştirilmek istenmiş.
Okuduktan sonra ardından hayırlı olanı istememi soyledi... Tesekkur ederim...

Arkadaşlar , bir medyuma bakım yaptırdım bi çok şey anlattı fakat en sonunda ''RABBENA İNNEKE CAMIANNASİ LİYEVMİL LARAYBEFİ '' bunu okumamı soyledi... Ama açıklama yapmadı . Bu nedir ne için kullanılır bilen var mı?

Ayrıldığın Birine Kavuşmak İçin Dua;
Ca'fer el-Huldi(rahimehullah)'dan: Ebul -Hasan'a veda ederken dedim ki:
-Bana bir azık ver!
-Birşey kaybettiğin zaman yahut birisiyle buluşmak istediğin zaman şöle dua et:

...(Rabbena inneke ya camiannasi li yevmin La Reybe fihi)
Ey hakkında şüphe olmayan bir günde insanları bir araya toplayacak olan Ulu Allah!Beni falan şeyle yahut falan kimse ile buluştur
Allahümme ya camian nasi liyevmin la raybe fiyhi innallahe la yuhlifül miyadi icma beyni ve beyne.........adı..........anne adı. Bunu tam bir ihlasla ve hulusi kalple okuyunuz inşallah kavuşursunuz.

Geri