"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu nedir? YARDIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AronArcher

Banlı Kullanıcı
Arkadaşlar birisi beni çok kızdırdı büyük bir öfke ile daha önceden baktığım ve okuduğum şeylere göre alnını dokundum bana hep vurduğu bileği düşündüm ve burkulduğunu hayal ettim ve bileğini burkacaksın dedim ve güldüm çocuk bunla dlga geçti çocuk aynı ders ders boştu yürürken sınıfta ayağı sıraya takıldı bileğinin üstüne düştü ve burkuldu.Biriside beni haksız yere hocaya şikayet etti ona öfke dolu gözlerle baktım çocuk kalkarken sıradan düştü ve ayağını demire sürtürdü çok sert o yüzden kanadı.Kendimden korkmaya başladım YARDIM
 
benimde başıma gelen bir şey annemin ayağı burkuldu çok hızlı yürüyordu bende yetişemiyordum çok sinirlendim tabi sek ceylan gibi ben çok yorgunum yetişemiyorum sana dedim ve 2dk sonra bileğini burktu yürüyemedi yolda oturduk bir süre
 
Tom Riddle diye genç bir arkadaş vardı.Biraz araştırırsanız belki ne olduğuyla alaka bir kaç fikir edinebilirsiniz.
Ama artık Dumbledore yok...
 
Tom Riddle diye genç bir arkadaş vardı.Biraz araştırırsanız belki ne olduğuyla alaka bir kaç fikir edinebilirsiniz.
Ama artık Dumbledore yok...

Lutfenn!!
Simdi cocugum demek yilanlarla konusabiliyorsun? Benden korkmana gerek yok. Bende senden biriyim. Hogwartsta yalan pek hos karsilanmaz tom. Sanirim bu dolapta disari cikmak isteyen bi sey var. :biggrinjester::biggrinjester:

Isin sakasi bi yana, buyutulecek bir durum degil. Bunlar herkesin basina gelebilecek seyler. You dont have to be afraid tom yani. Meyan koku sekeri yerken dikkat et cok keskindir.
 
Konuyu harry potter a bağlamanız çok güldürdü beni, ne matraksınız ya :D
Tabi muggle lar anlamaz bunu :)
 
Navel Longbottom hoca efendinin bitkisel sihirler ilminde faydalanmanizi siddetle tavsiye ederim, bileginizin acilari icin :)

Saka bir yana, olayiniz nazara benziyor.
 
Kendinizden korkmanızı gerektirecek birşey yok. Öfke ile tam bir konsantrasyon sağlayıp kişiye negatif enerjinizi göndermişsiniz, nazarın başka bir çeşidi. Negatif enerjiler olumlu enerjilerden daha kolay yönlendirilir, bu yüzden beddualar başarılır. Bir kereliğine toplanmış bir dikkat her zaman yapılabilir diye bir şey yok, isteseniz de tekrar yapamayabilirsiniz o anki atmosfer, o anki ortam şartları lazım. Dolayısıyla ne sizin ne de onun korkmanızı gerektirecek bir durum yok. Eğitimsiz ve kontrolsüz enerji istenilen şekilde çalışmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst