"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu ne büyüsüdür lütfen yardım edin tesir etmeden korunmak istiyorum Allah rızası için

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mavi81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavi81

Kayıtlı Üye
Bugün gizli bir konuşmaya şahit oldum. Sevgilimle aramı bozmak beni ondan soğutmak yada kendisine bağlamak için bana ve sevgilime büyü yapmışlar. Yapıldığı söylenen işlem şu:
Muska yazılmış ve bir mezarın başına gömülmüş ayrıca bir kağıttan bahsedildi buda bir kediye ve bir köpeğe yedirilmiş.
Bundan nasıl kurtulabilirim nasıl korunabilirim ve evlenmek istediğim sevgilimi bundan ve diğer büyülerden nasıl koruyabilirim.
Sevgilimin bana olan bağlılığını nasıl arttırabilirim.
Onu benden uzaklaştırdılar göstermiyorlar onu nasıl biyere getirip konuşabilirim.
Lütfen Allah rızası için yardım ediniz.
 
o gömülü mezarı bulamadıkça pek bir şey yapamazssın....bir çok büyü bozma yöntemleri var aslında sitede ama bir bakayım yinde bir şeyler bulabilirmiyim....
 
En etkili büyü bozma yöntemi....


Size büyü yapıldığını düşünüyorsanız aşağıda yazdığımız büyü bozma seramonisini uygulayıp Allah(CC) tevekkül ediniz.

Seramoniye başlamadan önce

Müsait olduğunuz her an her dakika Allah'ın(CC) kalbinizi yumuşatması için dua ediniz.
Haram mal ile alınmış hiçbir şey yemeyiniz, içmeyiniz, giymeyiniz.
Zina etmeyiniz, elinizden geldiği kadar İslami kurallara uyunuz.
İstediğinizi elde ettiğiniz zaman, onu nasıl elde ettiğinizi hiç kimseye söylemeyiniz.
Önce Euzubillahi mineş şeytanir racim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdulillahi Rabbilalemin deyin sonra Peygamber efendimize bildiğiniz şekilde salat ve selam getirin sonra bu salat ve selamlarımı sanki haşir ve karar gününe kadar her saniye, her dakika, her an Kabe'de ve Arafat Dağında Kadir gecesinde yapıyormuşum gibi kabul et deyin ve şöyle devam edin Allah'ım(CC) beni sen yarattın ben senin aciz, hakir, zelil, günahkar ve fakir bir kulunum bana gereken her şeyi sen verdin, Ben ise seni gerektiği gibi bilemedin, ben ise sana gerektiği gibi ibadet edemedim, ben ise seni gerektiği gibi zikir edemedim, ben ise sana gerektiği gibi şükredemedim ve ben ne kadar uğraşırsam uğraşayım senin, kendi nefsini övdüğün gibi övemem, ama sen benim Rabbimsin senin vermek istediğini hiç kimse engelleyemez, senin vermek istemediğini hiç kimse veremez lütfen yapmaya niyetlendiğim şeyde beni başarılı kıl (Bu şekil duayı bildiğiniz her şekilde edin önemli olan acizliğinizi belirtin ve Allah'ı(CC) övün) diye dua et ve sadece bir şey iste bir çok anlam ifade edecek şeyler isteme bir işte başarılı olduğun zaman yeni şeyler iste mesela Allah'ım(CC) beni başarılı kıl dersen başarı görecelidir sonucu hemen anlaşılamaz Allah'ım gireceğim Matematik sınavını geçeyim dersen sonuç hemen belli olur.
Bol bol tövbe ediniz.
Yapacağınız şeyleri gizli tutarak annenize, babanıza, ulaşabileceğiniz dost ve akrabalarınıza, tanıdığınız herkese size daima dua etmelerini söyleyin.
Güneş doğmadan 1-2 saat önce uyanın abdest alın yukarıda belirttiğin şekilde dua ederek secdeye kapanarak tövbe edin ve isteğinizi Allah'a (CC) söyleyin mümkünse ağlayın.
Bol sadaka verin, kuşlara yem atın çiçekleriniz varsa sulayın ve yaptığınız her şeyi ibadet haline getirin. Şöyle yapacaksınız mesela bir işte çalışıyorsanız çalışıp para kazanmam lazım çünkü çocuğumun bana ihtiyacı var kimse ona istediklerini karşılıksız vermez çalışmak ve çocukların ihtiyaçlarını karşılamak bir ibadettir. Kuşlara yem vermek bir sadakadır, sadaka küçük büyük belaları defeder. İnsanlara selam vereyim, çünkü selamlaşmak sünnettir. Evi temizleyeyim maddi ve manevi temizlik imandandır, temiz olmayan eve melekler girmez. Anneme mesaj atayım ya da ziyaret edip annemin halini sorayım çünkü Ebeveyne iyi davranmayı Kur'an-ı Kerim emrediyor, bu ve bunun gibi işlere niyetler ekleyip yaptığın her şeyi bir ibadete çevir. Bir hadiste “Ameller (işler) niyetlere göre değerlendirilir” der. Esma havas ve dua okurken dikkat edilecek hususları dikkatlice okuyun ve hayatınıza uygulayın
Yöntem şöyledir : İki bağ yorgan ipi alın.

Temiz bir mekanda güzel kokulu bir tütsü yakın, sizi başarılı kılması için Allah(CC) dua edin, durumunuzu Allah(CC) anlatın ve üzerinizdeki büyüyü bozmaya niyet edin.

İki bağ yorgan ipinin her birine kolay çözülebilir 101'er düğüm atın, temiz bir kaseye su koyun ve elinize düğüm attığınız ilk bağ ipi alın Euzubesmele çekerek Felak Suresini okuyun, ipe üfleyip ilk düğümü çözün ve ipi suya koyup bir süre bekleyin (her dua okuyuştan sonra ipin suda bir süre kalması önemli lütfen bunu atlamayın) böylece Felak suresini ilk bağa yaptığınız 101 düğüme tek tek okuyun. İkinci bağ ipe yaptığınız 101 düğümü de aynı şartlarda Nas suresini okuyarak çözün (Okumaya başlamadan önce iki surenin Türkçe anlamlarını okuyup ezberlerseniz ve anlamını düşünerek okursanız daha çabuk etki eder) Sonra ipleri sıkın ve kuruması için bir yere asın veya muhafaza edin, kuruduğu zaman bir tabakta yakıp evi tütsüleyin.

Suya gelince, suyun bir bölümünü alın üzerine su ilave ederek sabahları aç karnına için, (istediğiniz süre içebilirsiniz) geri kalan bölümünü bir kovaya koyun ve üzerine su ilave edin, temiz bir boy abdesti alın, durulandıktan sonra biraz büyükçe bir leğenin içinde üzerine su eklediğiniz okunmuş suyu vücudunuzun her noktası ıslanacak şekilde azar azar dökün ve leğene dolan okunmuş suyu ayak değmeyeceğini tahmin ettiğiniz bir yere dökün (bu saksı bile olabilir) ve Allah'a tevekkül edin.
 
Bugün gizli bir konuşmaya şahit oldum. Sevgilimle aramı bozmak beni ondan soğutmak yada kendisine bağlamak için bana ve sevgilime büyü yapmışlar. Yapıldığı söylenen işlem şu:
Muska yazılmış ve bir mezarın başına gömülmüş ayrıca bir kağıttan bahsedildi buda bir kediye ve bir köpeğe yedirilmiş.
Bundan nasıl kurtulabilirim nasıl korunabilirim ve evlenmek istediğim sevgilimi bundan ve diğer büyülerden nasıl koruyabilirim.
Sevgilimin bana olan bağlılığını nasıl arttırabilirim.
Onu benden uzaklaştırdılar göstermiyorlar onu nasıl biyere getirip konuşabilirim.
Lütfen Allah rızası için yardım ediniz.

ALLAH şifa versin ama buyutulecek bır mesele degıl kolay..mezarı bulmanızada gerek yok
 
Allah yardimciniz olsun.. Dualarinizi yapin, yukaridaki uygulamayi seneler once yapmistim.Eminim faydasini goreceksiniz.Yuce Yaratan a siginin, guvenin. Maneviyatin kuvvetli olmasi cok onemli, pozitif dusunce ve tam bir teslimiyetle ibadetinizi yapin.Bunu yasamanizda da bir sebep vardir.Sevgiyi yureginizden eksiltmeyin.Allah in inayeti ustunuzden eksilmesin... Sevgiyle...
 
büyüyle sevdiğinizle aranızın açıldığına inanmak yapılan büyüden çok daha etkilidir.şayet büyü yapıldıysa bile burdan verilicek yöntemle sizin bozmanız pek mümkün dğl bilen birine başvurun
 
Büyüyü bozmak için,gömülen yerden getirtmek lazım.Yoksa kolay kolay bozulmaz.Bunu yapacak,birisini bulmanız lazım.Gömülen kağıdı bulamadan,büyüyü bozamazsınız.
 
bozulur arkadaşlar ne bulması ne çıkarması lütfen yapmayın...

Gömülü büyüyü,hiç çıkarmadan bozmak çok zordur.Adamın kapasitesi yetiyorsa o gömüyü çıkarmaya,çıkarır ve bozar.Eğer yetmiyorsa,bildiği yoldan gider.Kişi 5 gün rahat eder.Sonra tekrar rahatsızlanır.Yani geçici bir rahatlama sağlar.Ama büyüyü çıkarıp,cinlere getirirsek,tamamen bozulmuş olur.
 
Gömülü büyüyü,hiç çıkarmadan bozmak çok zordur.Adamın kapasitesi yetiyorsa o gömüyü çıkarmaya,çıkarır ve bozar.Eğer yetmiyorsa,bildiği yoldan gider.Kişi 5 gün rahat eder.Sonra tekrar rahatsızlanır.Yani geçici bir rahatlama sağlar.Ama büyüyü çıkarıp,cinlere getirirsek,tamamen bozulmuş olur.

ya yapmayın konuya hakim degilsiniz ne alakası var
 
ya yapmayın konuya hakim degilsiniz ne alakası var

Bir kişiyi,farz et her gün gelip sinekler ısırıyor.Kanını emiyorlar ve bu sinekler bazı hastalıklar bulaştırıyorlar.Kişi hasta ve enerjisi sömürülüyor.Sen bu durumda,kişiyi iyileştirip,sonra sen yoluna ben yoluma mı dersin,yoksa kişiyi iyileştirip,bu sinekleri imha mı edersin ? Bazen,düşünerek hareket etmek,daha çok kar getirir.Cinin,uzaklaştırır çünkü cin yorulmaz.Ama sen yorulursun.Bir kişiyi iyileştirmek,bak büyüyü bozmaya bile girmedim,bir kişiyi iyileştirmek bile uzun bir süre alabilir.
 
Telefonda konuşurlarken duydum kısaca böyle tarif ettiler. Muska yı mezar başına gömüp diğer iki kağıdıda kedi ve köpeğe yedirmişler.
 
eğer bir işlem yapılan ve yaptıran dıında başkaları tarafından blinirse işlem bozulur. o yzden ne yaptığınızı anmlatmayın diyoruz sitedede kısacası uygulama bozulmuş zaten
 
eğer bir işlem yapılan ve yaptıran dıında başkaları tarafından blinirse işlem bozulur. o yzden ne yaptığınızı anmlatmayın diyoruz sitedede kısacası uygulama bozulmuş zaten

Şüphelendiğimizde "A kişisi bana büyü yapmış" yazıp paylaşmak güzel bir çözüm gibi gözüküyor. Başka hiç bir şart yok mu sayın Urum?
 
eger mabet sahipleri izin verirse size yardım etmek isterim benim dilim çok yandı tekrar yasaklanmak istemiyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst