MEX-ZELCEFA-XO
Banlı Kullanıcı
Herkese hayırlı günler sözlerim burdaki bazı hayal ürünü olarak paylaşım yapan kişiler, foruma gelip yardım maksatlı olarak mesaj yazılıyor fakat tamamen hayal ürünü yada bir kitap'tan yazılmış hikayeleri kendi hayatlarına monte ediyorlar ve bana yardım edin,bu nasıl bir paronayaklıktır anlamadım, sonuçta bir çok üye yardım etmek için bilgisini sunuyor ama bir hiç, uğruna ve gerçekten Yardıma ihtiyacı olan kişilere herkes kuskuyla yaklasıyor, kimseyi kandırmıyorlar kendilerinden başka sadece (Hak) yiyorlar
Nerden çıktı derseniz, bu bir bayan üyele vardı (varlıklar rüyasında geliyormuş,) vs herkes yardım ediyor etmeye çalışıyor bu üyede kendini acındırma yollarında
Bir kitap okurken baktım aynı hikaye aynı olay bukadar olur dedim ve gerçekten çok sinirlendim
Bu sadece (HAK) yemek'tir
Nerden çıktı derseniz, bu bir bayan üyele vardı (varlıklar rüyasında geliyormuş,) vs herkes yardım ediyor etmeye çalışıyor bu üyede kendini acındırma yollarında

Bir kitap okurken baktım aynı hikaye aynı olay bukadar olur dedim ve gerçekten çok sinirlendim
Bu sadece (HAK) yemek'tir