Uzaktaki bir kişinin veya internet ortamındaki bir kişinin kişiliğini , enerjisini ve aura seviyesini tespit etmek mümkün müdür ?
Yalnız herhangi bir fotoğraf kullanımı veya farklı bir şey kullanımı söz konusu değil yalnız kendi irade ve gücüyle ve sadece o kişinin ismini bilecek . Mümkün müdür kişiliğini , aurasını ve enerji seviyesini tespit etmek bu biçimde ?
Karsidaki kisi eger bu yontemlerden (enerji vs.) habersizse mumkundur.
Ama bu konuda bilincli ise, kaba tabirle antenlerini kapatir ve sizin ona ulasmaya calistiginizi, sizinle ayni anda algilar ve geri dondurur.
Ha bide daniel engelleme yollarından bahsetmişti engellemekde mümkün olsa gerek , çünkü her tür grubun kendine özgü savunma şekilleri vardı , ancak normal bir insan ise bunun zor olduğunu düşünüyorum . Sizlerin fikirleri nelerdir ?
Teşekkürler Sayın Origanum. Polisin bu kişilerden yararlandığını bilmek yetti bana.Evet yararlanıyorlar, resmen biliyorum. Polis de onlardan ücretsiz bilgi almasının karşılığında medyumluk yapmasına izin veriyor basmıyorlar. Ama o kişilerin ismini ve yerini asla veremem.