"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu kıza hayranım ağlamak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

russiand

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar önce bunu okuyun kimse yok lens var falan demesin kız yandan gösteriyor lens olmadıgını zaman lens takanlar bir bakmayla anlar o yüzden boş yorum yapmayın konu biyokinezi ile ilgili

[video=youtube;ZTIzbtzZu60]https://www.youtube.com/watch?v=ZTIzbtzZu60[/video]

Ağlamak isterseniz ağlayın elbette ama bana da biraz videoda 2 kız varmış ilk başta birini sonra birini gosteriyorlarmış gibi geldi

1,40 larda gözün ortasında kahverengi kısım gözüküyor ama bu lenstir demiyorum tabiki. biyokinezi ile bu kadar başarılı olunabileceği sanmıyorum.

Göz merceği kahve rengi olmaz, ultra ince bir lenstir.

Youtube deki başlık ve video için verilen linkte zaten bir lens olduğunu söylüyor. göz içi yapılan bir kalıcı bir implantmış.Boş yorumlar yapmayın demeden önce keşke okusaydınız

Ben iki senedir lens kullanıyorum. Normalde yandan belli oluyor ya da yukarı baktığınızda hemen anlarsınız fakat bu oldukça ince bi lens türü sanırım çünkü göz bebeğinin dışında alt tabanda kendi göz rengi var kahverengi tabaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri