"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu kişi parlıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Denteus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Denteus

Kayıtlı Üye
Değerli mabet üyeleri konu değru yerdemi mi bilmiyorum ancak yardımınıza ihtiyacım var

Geçtiğimiz hafta bir yaz kursuna başladım ve aynı sınıfta olduğum bi başka insan çok dikkatimi çekti çünki parlıyodu... Evet sanırım bunu tek farkeden beim ama eminim. Sanki yarı saydam bi cismin içinde bir ışık kaynağı varmış gibi parlıyo ve bi yeri kesilse eminim içinden kan yerine ışık çıkıcak. Bu konuyu ona söylemedim ama eminim ki bu kişinin hiç bir şekilde mistik veya enerjisel çalışması yoktur.

Onun bu enerjisne bi isim koymak için baya araştırdım ama hala emin değilim sizce bu bir yetenek mi yoksa saece güçlü bir aura yapısı mı ve sizce ona bu konuyu söylemeli miyim ( %99 saçmaladığımı düşünecektir ) ?

Değerli mabet üyeleri konu değru yerdemi mi bilmiyorum ancak yardımınıza ihtiyacım var

Geçtiğimiz hafta bir yaz kursuna başladım ve aynı sınıfta olduğum bi başka insan çok dikkatimi çekti çünki parlıyodu... Evet sanırım bunu tek farkeden beim ama eminim. Sanki yarı saydam bi cismin içinde bir ışık kaynağı varmış gibi parlıyo ve bi yeri kesilse eminim içinden kan yerine ışık çıkıcak. Bu konuyu ona söylemedim ama eminim ki bu kişinin hiç bir şekilde mistik veya enerjisel çalışması yoktur.

Onun bu enerjisne bi isim koymak için baya araştırdım ama hala emin değilim sizce bu bir yetenek mi yoksa saece güçlü bir aura yapısı mı ve sizce ona bu konuyu söylemeli miyim ( %99 saçmaladığımı düşünecektir ) ?

Aurasıdır =) Eğer bu konularla bir ilgisi yoksa söylemeniz gerekmez çünkü olayın onunla bir ilgisi yok,sizinle ilgilisi var.Aurayı gören sizsiniz =)

Teşekürler ancak eğer onun aurasını görüyosam başka insanlarınkinide görmem gerekmez mi ki göremiyorum onun yanında her insan sönük bir ampül gibi kalıyor. Ayrıca bu aura çook güzel istemsiz olarak sık sık ona bakıyorum sanki bi nedeni var gibi hissediyorum.

Teşekürler ancak eğer onun aurasını görüyosam başka insanlarınkinide görmem gerekmez mi ki göremiyorum onun yanında her insan sönük bir ampül gibi kalıyor. Ayrıca bu aura çook güzel istemsiz olarak sık sık ona bakıyorum sanki bi nedeni var gibi hissediyorum.

Hayır başkasının da göreceksiniz diye bir zorunluluk yok.Bu sizin bu konuda gelişmişliğinize bağlı fakat elbette aurasını gördüğünüz kişininde katkısı var.Yani iyi niyetlidir,enerjisel kanallarını tıkayacak davranışlarda bulunmuyordur vs. ama başkası görmeyip siz gördüğünüz için asıl olay sizde bitiyor =)

Bu bence çok güzel bir durum kötü, negatif enerji ve varlıkları farketmekten, görmekten iyidir. İyi enerjileri görebilmek sizin için de avantajdır bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri