literallyd3vil
Kayıtlı Üye
Benim bujiteri dükkanım var Sakarya'da buna biz ametist deriz biraz daha mor olması evladır ama bazıları da boya olur dikkat et şahsi düşüncem ise ametist tirturmalin diye verdiler ama hangi taş bir türlü anlayamadım ametist desen değil
Ekli dosyayı görüntüle 2307
El izleri nasil kullanılır? ?? Çok ilginç geldiHangi doğal taş olduğunu bilmiyorum ama el cizgilerinizi bu kadar belirgin paylasmamanizi tavsiye ederim. Yani olacağından değil ama anlayan birileri çıkarları doğrultusunda kullanabilir.
El çizgileriyle kişilerin kolaylıkla karakter analizlerini yapıp, düşünce yapilarini, deneyimlerini ve hatta geleceğe yönelik şeyleri okumak mümkün. El falı olarak geçiyor, ve bu konuda uzman biri yukarıdaki arkadaşın kalp ve akıl çizgilerini kolaylıkla yorumlayabilir.El izleri nasil kullanılır? ?? Çok ilginç geldi
turmalin diye verdiler ama hangi taş bir türlü anlayamadım ametist dese
Lepidolit taşı olabilir belki, görünüşü benziyorturmalin diye verdiler ama hangi taş bir türlü anlayamadım ametist desen değil
Doğal, nesnel ve bilimsel özellikleri haricinde, insanların özel olarak verdiği anlamlar inançla alakalı.Bu taşlar işe yarıyor mu acaba? Sadece anlam yükleme olayı mıdır?
Bana da öyle geliyor. Bir ara güzel bir yer bulursam ben de alacağım.Doğal, nesnel ve bilimsel özellikleri haricinde, insanların özel olarak verdiği anlamlar inançla alakalı.
Asıl meselenin taşların gücünden ziyade inancın gücü olduğunu düşünüyorum.
Örneğin İsa su yüzeyinde inancıyla yürüdü, su buna elverişli olduğu için değil.
Merhabalar elinizdeki bu taş kristal kuvars taşı bende bunun şeffaf renklisi mevcut.İnternete kristal kuvars kolye yazarsanız benzer görselleri görmeniz mümkün.turmalin diye verdiler ama hangi taş bir türlü anlayamadım ametist desen değil
Aynı şey değiller, o kolye demiri bir çok farklı taş için kullanılıyor diye biliyorum.Merhabalar elinizdeki bu taş kristal kuvars taşı bende bunun şeffaf renklisi mevcut.İnternete kristal kuvars kolye yazarsanız benzer görselleri görmeniz mümkün.
Merhaba zaten taşı sormuş arkadaş,bende elindekinin kristal kuvars olduğunu söyledim.Kolye demiri ile alakalı bir yorumda bulunmadım.Aynı şey değiller, o kolye demiri bir çok farklı taş için kullanılıyor diye biliyorum.
Biliyorum, ama senin dediğin taşla aynı değil bu, karşılaştırınca fark ediliyor.Merhaba zaten taşı sormuş arkadaş,bende elindekinin kristal kuvars olduğunu söyledim.Kolye demiri ile alakalı bir yorumda bulunmadım.