Bu durum uyku felcimidir yoksa başka bi rahatsızlıkmı ne yapmalıyım ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ebruuus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ebruuus

Kayıtlı Üye
Cevaplariniz için şimdiden teşekkürler 🙏

Uzun süredir düzenli olarak yaşadığım bişey var ama bu yaşadığım en yoğun olanıydı gündüz saat 7 civarlarında sağ tarafıma yattığım sırada bir şeyin geldiğini hissettim tabi bağırdım o sırada bağırıyorum içimden bişeyler okuyorum nas Felak okuyorum besmele çekiyorum sanki içime bişey girdi hani koku filmlerinde insanların içine cin girer ya o şekilde sanki kendi ağzımla başka bi sesle konuşmaya başladım sus diye bağırdı bana ben içimden okudukça bir de baya sarsıldım nasıl desem bildiğin deprem olur gibi sarstı beni uzun süre bitmesini bekledim uyanmayı bekledim ben okudukça gitmedi daha da arttı ben de bağırıyorum tabi o sırada en son uyandım böyle bitti Rüya değil eminim çünkü farkındayım nerde olduğumun rüya olmadığının sadece uyanıp gözümü açamıyorum nedir bu ciddi bişey mi napicam şaşırdım iyice

Ne olduğunu bilmiyorum ama size destek amaçlı bir şeyler yazayım. Öncelikle korku sizi 1 adım geride başlatır. Korkmayın. Aynı şeyi tekrar yaşayacağım korkusu ve şüphesiyle yatağa girmeyin ve mümkünse bir müddet psikolojik açıdan rahatlatıcı şeyler izleyin, dinleyin ve ya okuyun. Hatta bu forumdan da bir süre uzak durun. Bir de her şeyi cinlere bağlamak doğru değil. Yaşadığınız şey size çok gerçek gelen bir rüya da olabilir , uyku ile uyanıklık arasında bir durum da olabilir. İnsan beyni çok güzel oyun oynar. Bazı şeyler sadece psikolojik olabilir. Eğer illa tatmin olmak istiyorsanız ve korunduğunuzdan emin olmak istiyorsanız yatmadan önce ılık bir bardak suya 7 ayet'el kürsi okuyup üfleyip içiniz. Hem manevi açıdan korunursunuz hem de psikolojik açıdan tatmin olursunuz. Ben korunuyorum edasıyla korkmadan hareket ederseniz emin olun ki çoğu durumun üstesinden gelirsiniz.

Geri