görkem35
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bundan 10 yıl önce 8. sınıfa okuduğum dönemlerde bir gece herzamanki gibi uyumak için yattım. Ama bir türlü uyuyamadım gözlerimi tam kapatıyorum uykuya dalıcakken karanlıklar içerisinde tanıdığım bir erkeğin kafasının arkasını görüyorum ve yüzü bana tam dönerken sıçrayarak gözlerimi açıyorum. Bu, gece boyunca gün aydınlanıncaya kadar devam etti artık uykudan ölüyorum gözlerimi zar zor açıyorum ama bir yandanda sinir oldum. En son sabaha karşı gözlerimi kapadığımda mutfagımızı aynen olduğu gibi, ekmek koyduğumuz kırmızı sepete varana kadar net gördüm ve o sepetten 1 parça ekmek koparıp yediğimi sonrada huzurlu uyuduğumu gördüm aniden gözlerimi açtım. Direk mutfaga gidip ekmek yedim ve inanın öğlene kadar uyudum. Bu olayı anneme anlattım oda komşumuza söylemiş beni okudular bişiler yaptılar tuz serptiler iğneyle süpürge otu koydular yastığımın altına hatırladıklarım bu kadar. Sizce bu yaşadıklarım ne olabilir. Komşumuz ise keşke o ekmeği yemeseydi istediklerini vermiş ona falan dedi. Sizce cinlerimi kasdetmişti?