"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bu bir haberci rüyamı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan meylan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meylan

Kayıtlı Üye
Merhaba ben bugün öğle saatlerinde ölen sevdiğim birini gördüm ve ona ait bir takvim geçti elime. Her güne ait notlar vardı takvimde. Okuyup sessizce ağlıyordum. Ama birşey dikatimi çekti takvim en az 10 senelikti fakat yepyeniydi.

Ve ahşap bir ev de idim. Merdivenli evi çok sevdim ve orda yaşamaya karar verdim. Zaten sık sık görüyorum bu tür rüyalar hep gördüğüm o evde kalmak istiyorum.

Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

rüyada esmaül hüsnadan bir isim zikrettiğini görmek ne demek ?bilenler cevaplarsa sevinirim

rüyada esmaül hüsnadan bir isim zikrettiğini görmek ne demek ?bilenler cevaplarsa sevinirim

Sayın snoopy, umarım duyduğunuz ismi hatırlıyorsunuzdur. Çünkü rüyanızın anlamı: duyduğunuz ismin manasının güzelliği derecesine göre yüceliğe, şerefe ve keramete kavuşacağınızdır. Sağlıkla kalın...

Sayın kübra2 lütfen rüyanızı ayrıntılı bir biçimde ve lütfen yeni konu açarak yazar mısınız. Bu konuyla ilgili snoopy adlı üyemizde uyarılmıştır. Meylan nickli üyemizin konu başlığında 3. konu olacağı için tarafımdan silinmiştir. Tekrar söylüyorum rüyanızı lütfen ayrıntılı biçimde ve yeni konu açarak yazınız.

Geri