BSFF

Absoluta Virtute

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Eyl 2020
Mesajlar
3,206
Tepkime puanı
7,574
BSFF (Be Set Free Fast) - bilinçaltı programları yok etmek için kullanılan bir teknik, Amerikalı psikiyatrist Larry Nims tarafından yaratıldı.


Tekniğin amacı, kişinin yeteneklerini engelleyen içsel stresin nedenini bulmak ve bilinçaltıyla bağlantı kurarak onu ortadan kaldırmaktır.


Tüm süreç beş adımdan oluşuyor, ve elbette bu bir günlük iş değil. Her şey sorunun boyutuna, iç direncine, kişinin kararlılığına bağlıdır.


Adım 1. Amaç.
Üzerinde çalışacağınız hedefi veya projeyi belirleyin.
Bu belki de teknikteki en basit adımdır. Hedef belirlendiğinde, devam edebilirsiniz.


Adım 2. Liste
Bu hedef veya projeyle ilgili tüm ön yargılarınızı ve korkularınızı yazın.
Olabildiğince samimi olmanız ve tüm korkuları, can sıkıcı faktörleri, şüpheleri, duyguları vb. tanımlamanız önemlidir.
Liste genellikle şu ifadelerden oluşur: “Projenin tamamlanmasından sonra olacaklardan korkuyorum”, “X kişisine veya X sorununa sinirleniyorum.”, “Bir şey yapmak veya birine kanıtlamak için çok tembelim. ," vb.


Bu adim çok zordur, çünkü sizi bir süreliğine konfor alanından çıkmaya ve ağrılı olanın katmanını yükseltmeye zorlar. Buradaki belirleyici faktör, bir kişinin ileriye gitme ve sorunlarının gözünün içine bakmaktan korkmama veya bir yığın korku ve kompleks biriktirerek kaymaya ve endişelenmeye devam etme arzusudur.


Gizli inançları bulmak bazen zordur.


Bu bağlamda, BSFF metodolojisi birkaç yol gösterici nokta formülasyonu hazırlamıştır:


Kendimle ilgili hislerim: "Tembelim... Utanıyorum... Korkuyorum"


Hedefe ulaşma bölgesinde olan insanlar hakkında düşünceler: "Ahmet beni rahatsız ediyor, Ahmet'in tepkisinden veya eylemlerinden korkuyorum, Ahmet'in fikrini bilmek istemiyorum ..."


Hedefle ilgili şüpheler: "belki tüm bunlara ihtiyacım yok ... Ahmed'i dinlemeli miyim yoksa bir projeye başlamalı mıyım ..."


Riskle ilgili düşünceler: "Bu olursa, o zaman ...", "Ya X olursa, ben ..."


Yapılması gereken, ancak strese neden olacak görevler: "X yapmalıyım"


Olumsuz inançlara ek olarak, olumlu olanları da yazabilirsiniz.


Örneğin: "X projesini tamamlamaktan veya Ahmed'in fikrini dinlemekten mutlu olacağım ...". Ek onaylamalar olarak hizmet ederler, ancak olumlu düşünceleri eklemek şart değildir.


Adım 3. Talimat
Önyargılar listesi hazır olduktan sonra, bir anahtar kelime seçmek, yani bilinçaltına talimat vermek gerekir. Unutulmaz ve tarafsız olmalıdır. Bu nedenle, "para", "kanepe" vb. kelimeler kabul edilemez, ancak "Süpürge" veya "Silgi" iyidir.


Bu kelimeleri telaffuz edince, kişi bilinçaltındaki gereksiz çöpleri olduğu gibi “süpürür”, hatalı notları “siler”.


Ardından, seçilen kelimeyi bilinçaltı için ayrıntılı talimatlara girmeniz gerekir:


“Bu talimat senin için bilinçaltım. Ne zaman bilinçli olarak bir sorun fark etsem ve "Süpürge" kelimesini kullansam, sorunu ve köklerini etkili bir şekilde ortadan kaldırmış olursun. Her zaman sadık kulum olduğun için sana teşekkür ederim."


Adım 4. Programsızlaştırma
Bu aşamada hedeflerinizle ilgili ön yargılardan kurtulmanız gerekir. Listenin her zaman gözünüzün önünde olması önemlidir, bir bilgisayardaki veya akıllı telefondaki elektronik metinler çalışmaz, bu biçim dikkat dağıtıcı olacaktır. Bir kağıda printer ile yazdırılabilir veya el yazısıyla yazmak en iyisidir.


Şimdi her seferinde bir cümleyi ( sesli ya da sessiz) okumanız ve ardından anahtar kelimeyi telaffuz etmeniz gerekiyor. Bu işlem esneme (uyku gelince avazımız açılıyor ,o esnemeden bahsediyorum) gerçekleşene kadar tekrarlanmalıdır. Esneme gerçekleştikten sonra bir sonraki cümleye geçebilirsiniz.


“Bu proje yapamayacağım, çünkü çok tembelim. Süpürge "(esneyene kadar tekrarlayın)


“Korkarım Ahmet bana gülecek. Süpürge "(esneyene kadar tekrarlayın)


“Patronun ne diyeceğinden korkuyorum. Süpürge "(esneyene kadar tekrarlayın)


“X hedefine kolay ve basit bir şekilde ulaştım. Süpürge "(esneyene kadar tekrarlayın)


Elbette tüm bunlar size saçma gelebilir, bunu karakterinizi güçlendiren psikolojik bir eğitim olarak görmeye çalışın. Güzel bir bonus, bilinçaltının talimatlar almasıdır - yanlış inançlardan hızlı ve kalıcı olarak kurtulmak için bir rehber.


Bu süreç aynı zamanda bir dönüm noktası olarak kabul edilir, çünkü burada bir kişi kendisiyle yalnız kalmak ve hareket edip etmemeye veya yerinde durmaya karar vermek zorunda kalacaktır.


Adım 5. Kapanış
Bu aşamada, bilinçaltının tüm sorunlu sandıklarına "kilit asmanız" ve sorunlarınızı kalıcı olarak onlarda mühürlemeniz gerekir. Basitçe söylemek gerekirse, doğru olanlar için yanlış önyargıları yeniden yazın. Şuna benziyor:


“Şimdi X, hedefim ile ilgili tüm sorunları (şüpheler, inançsızlık) derhal ve sonsuza dek ortadan kaldırıyorum” Süpürge(esneme gerçekleşene kadar tekrarlayın).


“Artık amacımla bağlantılı olan tüm insanları affediyorum, tüm dünyayı ve kendimi affediyorum. Her şeyi elimizden geldiğince iyi yaptık. Süpürge "(esneme gerçekleşene kadar tekrarlayın).


Gereken şey sadece bu cümleleri telaffuz etmek değil, o anda var olmak, farkında olmak, kendini ikna etmek ve hissetmektir.


Sonuçlar ne zamana beklenir?
BSFF tekniğinin hızı herkes için bireyseldir. %90'ında her şey bir kişinin vücudunu hissetme yeteneğine ve duygusal alanda gerçekleşen süreçlere bağlıdır. Birikmiş sorunların bagajının boyutu da önemlidir. Bazıları bundan aylar içinde kurtulabilir, bazıları ise yıllar alabilir. Ama kendin üzerinde derin bir çalışma buna değer.


Genellikle insanlar BSFF tekniğine güvenmezler, çünkü yıllardır büyüyen ve kök salmış bir kalenin bu kadar kolay ve neredeyse zahmetsizce yıkılabileceğine inanmak zordur. Size iyi haberim var, inanmak gerekmiyor! Ancak ilk sonuçları alan uygulayıcılar artık yöntemin etkinliğinden şüphe duymuyor ve yaşam sorunlarını çözmek için BSFF tekniği kullanmaya devam ediyor.
 

Absoluta Virtute

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Eyl 2020
Mesajlar
3,206
Tepkime puanı
7,574
Bu gelişmiş protokol.

Bu talimatlar senin için bilinçaltımız.
Bu talimatlar "SIFIRLA" protokolünü yükler. Bu kılavuzda açıklanan işleme mekanizmasının etkinleştirildiği andan itibaren, özel bir anahtar cümle ("SIFIRLA PROTOKOLÜ BAŞLAT") söyledikten sonra, aşağıdaki prosedüre göre tamamen özerk ve otomatik bir çalışma gerçekleştireceksin:
Öncelikle, kağıtta açıklanan problemin işlenmesine karşı her türlü direnci, bu tür bir işlemin mümkün ve etkili olduğuna inanmama veya şüphe duymanın yanı sıra bu işleme ilişkin her türlü korkuyu, "SIFIRLA" protokolü kullanarak işleme her türlü direnç, inançsızlık, şüphe ve korkuyu ortadan kaldıracaksın.
1. Herhangi bir protokol, işleyici veya diğer tekniklerle şimdiye kadar işlediğimiz tüm materyalleri bulacaksınız ve bunları SIFIRLA protokolünü kullanarak işleyeceksin.
2. Geçmişte, şimdiye kadar sahip olduğumuz işlenmiş materyalle herhangi bir ilişkisi olan tüm temsillerimiz, fikirlerimiz, fantezilerimiz, düşüncelerimiz, teorilerimiz, bilgimiz, inançlarımız, varsayımlarımız ve kararlarımız (hem bu hem de geçmiş yaşamlarda) yanı sıra gelecek (hem bu hem de gelecek yaşamlarda).
3. Geçmişte (hem bu hem de geçmiş yaşamlarda) ve ayrıca gelecekte (hem bu hem de gelecek yasamlarda) sahip olduğumuz veya sahip olacağımız işlenmiş sorun ile herhangi bir şekilde bağlantılı tüm korkularımız, endişelerimiz ve endişelerimiz.
4. Bu protokolde işlenen herhangi bir materyalle bağlantılı olarak, kendisine, diğer varlıklara, insanlara, gerçekliğe ve genel olarak dünyaya karşı her türlü eleştiri, kınama, suç, affetmeme veya diğer her türlü olumsuz tutum.
Bu materyallerin her birinin işlenmesini istisnasız olarak "SIFIRLA" protokolünü kullanarak gerçekleştireceksin.
Yukarıdaki materyalin tamamını işledikten sonra, yukarıdaki materyale dahil olan tüm insanlar ve varlıkların yanı sıra yüksek güçler, dünya ve genel olarak realite adına dairesel işlem gerçekleştireceksin. Sırasıyla bu insanlarla ve varlıklarla, yüksek güçlerle, dünya ve genel olarak gerçeklikle özdeşleşirsin ve yukarıdaki materyalin tümünü ve ayrıca bu insanların, varlıkların, yüksek güçlerin, dünya ve realitenin herhangi bir ilişkisini "SIFIRLA" protokolünü kullanarak işleyeceksin.
Bundan sonra, yukarıdaki bölümlerden herhangi birinin sonucu olarak ortaya çıkan kişiliğimizin tüm ayrışmış / ayrılmış kısımlarını ve istisnasız olarak yukarıdaki materyalin nedeni veya sonucu olan kişiliğimizin tüm bölümlerini bulacaksınız. ve "SIFIRLA" protokolünü kullanarak bu parçaların her birini bizimle entegre et.
İşlemin sonucunda bu materyal ( sorun) hakkinda
hissedejegimiz şunlar:
biz çok rahat ve huzurluyüz!
Enerjimiz ve sağlığımız zinde!
Hayat rehberimiz olan iç sesimize ulaşıyor ve tüm doğru cevapları alıyoruz!
Yaşadığımız sadece bir tecrübedir, ne iyi ne de kötü!
Bedenimiz rahat gevşek ve esnek!
Yaşadığımız her anına içten şükrediyoruz.
Sahip olduğumuz herşey için şükrediyoruz!
Tarif edilemez bir mutluluk ve huzur içimize doluyor!
Mutluluk ve huzurun ta kendisiyiz!
Bu işlem mekanizması "SIFIRLA" protokolü kullanılarak, tüm materyaller işlendikten sonra, bu talimat otomatik olarak devre dışı bırakılır ve senin bilinçaltımız tarafından çalışmayı durdurulacaktır.
Bizim için, yukarıdaki prosedüre göre, uyku ve uyanıklığımıza , mümkün olduğu kadar nazik ve acısız bir şekilde, otomatik, özerk ve sürekli bu işi yapacaksın. "SIFIRLA" Protokolünü kullanarak işlem sırasında ortaya çıkabilecek olumsuz duyguları, duygusal durumları ve herhangi bir direnci işleyeceksin.
"SIFIRLA" protokolü kapsamındaki tüm çalışmalar, bu protokolün etkinleştirildiği andan itibaren 10 gün içinde tarafından gerçekleştirilecektir. BİZİM üzerindeki yükü, aşırı yüklenmeleri önleyecek şekilde dağıtacaksın.
Bilinçaltımız, içinde bulunduğumuz koşullar ne olursa olsun, bu talimatta anlattığımız her şeyi yapacaksın. Ve yapılan iş için sana minnettarız.
Talimatların sonu.
 

Alex06

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Kas 2015
Mesajlar
566
Tepkime puanı
1,180
Çok güzel bir çalışma emeğinize sağlık. Esnemekten gözlerimden yaşlar geldi. Neden esniyoruz. Çocukken nazar için dua okuyan bir yaşlı görmüştüm okudukça esniyordu.
 

Alakan

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Tem 2022
Mesajlar
1,101
Tepkime puanı
2,101
Ben aşırı derecede mükemmeliyetçi bir insanım. Buraya yazarken dahi defalarca yazdıklarımı kontrol ederim bir hata olmasın diye. Artı olarak bunun bana getirdiği bir sendrom var; hiçbir başarımı içselleştirememek. Çevrem tarafından takdir edilen biriyim ama bu takdire hiç layık görmüyorum kendimi. Bunun bana tek zararı tatmin olma hissine erişememek değil. Maalesef her projemi erteliyorum. İnsanlar sürekli talep ve takdir halinde ama ben hep erteleme içerisindeyim. Sürekli o mükemmel koşulları kovalıyorum. Sonuç olarak ortaya hiçbir şey çıkmıyor çünkü hiç başlayamıyorum :)
Siz karmik durumlara Tarot ile bakılabilir dediğinizde önümü tıkayan, bana engel olan şeyin ne olduğuna bakmak istedim ve cevap net bir şekilde buydu. "Senin önündeki tek engel kendinsin" dedi yakınlarım hep. Bu cümleyi yıllar sonra sizin sayenizde anlamlandırdım. O yüzden teşekkür ederim @Absoluta Virtute
Verdiğiniz yöntemi bu konu üzerinde hemen uygulamaya başlayacağım. Sonuç aldığımda da buraya mutlaka yazacağım.
 

Alex06

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Kas 2015
Mesajlar
566
Tepkime puanı
1,180
Çalışmaları sırasında takildiginiz bir durum olursa, sorun. Bu maji değil, psikolojik bir yöntem. Gizlilik kuralı yok yani.
Çok teşekkür ederim dün yaptım bu gün yine tekrar ettim. Ne kadar süre tekrar etmek gerekir?
Kendim ile ilgili negatif bir düşünceyi bu gün farkettim ve listeme ekledim diğer cümlelerde esneyen ben. Bu düşünce kalıbında bir türlü esneyemedim, yarım kalıyor esniyor gibi oluyorum devamı gelmiyor.
 

Alex06

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Kas 2015
Mesajlar
566
Tepkime puanı
1,180
Deniyorum olmuyor bu düşünceye neden sahip olduğum ile ilgili yaşadıklarım aklıma geliyor ve beni ağlatıyor. Belki de ağlamaktan esneyemiyorum.
 

Alakan

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Tem 2022
Mesajlar
1,101
Tepkime puanı
2,101
Çok teşekkür ederim dün yaptım bu gün yine tekrar ettim. Ne kadar süre tekrar etmek gerekir?
Kendim ile ilgili negatif bir düşünceyi bu gün farkettim ve listeme ekledim diğer cümlelerde esneyen ben. Bu düşünce kalıbında bir türlü esneyemedim, yarım kalıyor esniyor gibi oluyorum devamı gelmiyor.
Ben de yaşadım bunu iki kalıpta. Sonra " bu düşünce kalıbına, inanca beni bağlayan, direnç gösteren her ne varsa tüm oluşumlarıyla birlikte iptal ediyorum" dedim işe yaradı. Bir deneyin isterseniz
 

Absoluta Virtute

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Eyl 2020
Mesajlar
3,206
Tepkime puanı
7,574
Deniyorum olmuyor bu düşünceye neden sahip olduğum ile ilgili yaşadıklarım aklıma geliyor ve beni ağlatıyor. Belki de ağlamaktan esneyemiyorum.
Alakan'nın tavsiyesi güzel. Bir de şunu yapmalısınız. O düşünceyi ayrı bir çalışma konusunu yapın. Ve onunla ilgili aklınıza geleni yazın. O düşünce kalıbın altında büyük bir pislik madeni var. Yazdıkça daha da ortaya çıkacak birşeyler. İşledikçe yeni pislik madenleri açılacak. Çalışmayı tekrar etmek gerekmiyor. Bir düşünce kalıba esnediyseniz, tamamdır. Bilinçaltı çalışıyor onun üstünde. Bilinçaltı çalışması belki bir ay sürebilir. Yani ertesi gün sonuç beklemeyin.
 

Absoluta Virtute

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Eyl 2020
Mesajlar
3,206
Tepkime puanı
7,574
Bir de bu çalışma bayağı enerji tüketiyor. O yüzden yavaş ve ölçülü olmakta fayda var. Bir de bazı düşünce kalıpları işlemek sizde yan etkileri gösterebilir. Sinir olabilir, ishal, ateş, mide bulantısı. Yani majikal arınma yaparken olan şeyler. Fakat tüm cekecekleriniz buna değer.
 

Alex06

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Kas 2015
Mesajlar
566
Tepkime puanı
1,180
Bir de bu çalışma bayağı enerji tüketiyor. O yüzden yavaş ve ölçülü olmakta fayda var. Bir de bazı düşünce kalıpları işlemek sizde yan etkileri gösterebilir. Sinir olabilir, ishal, ateş, mide bulantısı. Yani majikal arınma yaparken olan şeyler. Fakat tüm cekecekleriniz buna değer.
Bayağı yoruyor ben uyumadan önce yapıyorum uyku iyi bir dinlenme sağlıyor. İki gundur uyku kalitem arttı.

Maji yapmak kolay zor olan insanın düşünce kalıplarını değiştirmesi. Kişisel gelişim çaba istikrar ve emek istiyor.
 

Alex06

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Kas 2015
Mesajlar
566
Tepkime puanı
1,180
Sevgili @Absoluta Virtute EFT tekniği hakkında ne düşünüyorsunuz? kitaplıkta Barış Muslu nun bir kitabını buldum. Okumaya başladım. Sade basit bir yöntem.
 

Absoluta Virtute

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Eyl 2020
Mesajlar
3,206
Tepkime puanı
7,574
Uzun zaman önce denedim. İşe yarıyor. Fakat bende neden kalıcı olmadığını tam olarak hatırlamıyorum. Sanki beni çok fazla zorlamış gibiydi. Siz bir deneyin. Belki size kolay gibi gelir.
 

AsiRuhh

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Eyl 2022
Mesajlar
70
Tepkime puanı
73
Ben bunu imgeleme ile yapmaya çalışıyordum vay canına demek böyle bir yöntem varmış? Şuan çok şaşkınım
 

Alex06

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Kas 2015
Mesajlar
566
Tepkime puanı
1,180
Bu gün calismamda başarılı oldum. Deneyimlerimi paylasayim belki faydası olur ihtiyaç duyan birine.
Benim bilinçaltımdan dönüş alamadığım konu değersizlikti. Çok genel olduğu için çok katmanlı tek seferde çözülmesi zaten çok zor.

Yazmaya baslayinca, doğum hikayemden itibaren neler çıktı neler. Bilincaltim yine direndi olmadı. Affetme meditasyonu yaptım ya da adına ne derseniz. Hikayemdeki herkesi affettim bilerek yapmadıklarını onların dünya goruslerinin algılarının onlara ogretilenlerin sonucunda beni istemeden uzduklerini kabullendim.

Bu gün calismami yineledim ve bingo. Çalışmada o duyguda kalirsam bilinçaltı direniyor. Bunu yok et, bu geçmişte kaldı, artık buna takılmak istemiyorum duygusuyla yaptigimda oluyor.
Insanda yaralar çok, iyileştirilmesi gereken duygular çokmuş. Artık yavaş yavaş sindire sindire devam edeceğim. Negatif düşünce kalıplarını yok ettikten sonra maji yapacağım.
Dün çok kötü bir gece geçirdim sıkıntılı ruyalar vs. bu çalışma ile alakalı olabilir mi? Dün gece kısaca denemiş sonuç alamamistim. Başarılı çalışmalardan sonra uyku kalitem artmıştı oysaki önceki günlerde.
 

Absoluta Virtute

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Eyl 2020
Mesajlar
3,206
Tepkime puanı
7,574
Dün çok kötü bir gece geçirdim sıkıntılı ruyalar vs. bu çalışma ile alakalı olabilir mi? Dün gece kısaca denemiş sonuç alamamistim. Başarılı çalışmalardan sonra uyku kalitem artmıştı oysaki önceki günlerde.
Fazla enejinizi harcamaniz için cin kendinize birşeyler bulmalısınız.
Basardiginiza çok sevindim.
 
Üst