umraojaan
Kayıtlı Üye
rüyamda tozlu bir kaldırım kenarında yürüyordum.ve bir anda bir sürü bozuk para gördüm.ama hepsi aynı yerde değildi ilerledikçe topluyordum ama her ilerleyişimde daha fazla bozuk para görüyordum.aniden bir ses duydum ses bana sabırlı olmam gerektiğini ve açgözlülüğün iyi bir şey olmadığını söyledi.çok net hatırlamıyorum ama böyle bir ikazda bulunduğuna eminim.bense artık daha yavaş ilerliyor ve önüme cıkan bozuk paralardan daha az almaya baslıyordum.avuclarıma baktım çok fazlaydılar ve elimden birçoğunu düşürdüm.sonrasını hatırlamıyorum.
burda bana bir mesaj mı var acaba lütfen bilgilendirir misiniz?
detayları yazmayı unutmusum özür dilerim:
rüyayı bugün sabah uyanmadan az bir zaman önce gördüm.
rüyadaki olay bir öğle vaktinde geçiyordu güneş tepedeydi.heryer aydınlıktı.ve sadece ses duydum.ses tonu kalındı.erkek sesi gibiydi.kaldırımın kenarından yürüyordum ve kenarlarda hafif toz birikmiş kimi yer de topraklıydı.bu kadar hatırlıyorum. şimdiden teşekkürler.
burda bana bir mesaj mı var acaba lütfen bilgilendirir misiniz?
detayları yazmayı unutmusum özür dilerim:
rüyayı bugün sabah uyanmadan az bir zaman önce gördüm.
rüyadaki olay bir öğle vaktinde geçiyordu güneş tepedeydi.heryer aydınlıktı.ve sadece ses duydum.ses tonu kalındı.erkek sesi gibiydi.kaldırımın kenarından yürüyordum ve kenarlarda hafif toz birikmiş kimi yer de topraklıydı.bu kadar hatırlıyorum. şimdiden teşekkürler.