"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

bozuk paralar..

umraojaan

Kayıtlı Üye
rüyamda tozlu bir kaldırım kenarında yürüyordum.ve bir anda bir sürü bozuk para gördüm.ama hepsi aynı yerde değildi ilerledikçe topluyordum ama her ilerleyişimde daha fazla bozuk para görüyordum.aniden bir ses duydum ses bana sabırlı olmam gerektiğini ve açgözlülüğün iyi bir şey olmadığını söyledi.çok net hatırlamıyorum ama böyle bir ikazda bulunduğuna eminim.bense artık daha yavaş ilerliyor ve önüme cıkan bozuk paralardan daha az almaya baslıyordum.avuclarıma baktım çok fazlaydılar ve elimden birçoğunu düşürdüm.sonrasını hatırlamıyorum.

burda bana bir mesaj mı var acaba lütfen bilgilendirir misiniz?

detayları yazmayı unutmusum özür dilerim:
rüyayı bugün sabah uyanmadan az bir zaman önce gördüm.
rüyadaki olay bir öğle vaktinde geçiyordu güneş tepedeydi.heryer aydınlıktı.ve sadece ses duydum.ses tonu kalındı.erkek sesi gibiydi.kaldırımın kenarından yürüyordum ve kenarlarda hafif toz birikmiş kimi yer de topraklıydı.bu kadar hatırlıyorum. şimdiden teşekkürler.

Rüyaları bizim belirlediğimiz kişiler dışında kimse yorumlayamaz. Bakın bilerek mi yapıyorsunuz? Neden tansiyon yükselttiriyorsunuz bu sıcaklarda? Kuralları okumuyor musunuz? Rüya yorumu tehlikelidir biz bunu neden size bir türlü anlatamıyoruz. EY SAYIN ÜYELER biz bir kurallar koyuyorsak bunlara neden uymuyorsunuz? Yani biz mi izah edemiyoruz siz mi izahatları anlamıyorsunuz? Bakın cezai işlem uygulamak istemiyoruz ama bizi mecbur bırakıyorsunuz. Sayın YasinLY 24 saat siteden uzaklaştırıldınız. Bundan sonra kurallara uymayanlar tereddütsüz ceza alacaktır. Bütün GMPP 'ye duyurulur. Kuralların nerede olduğu belli. Kuralları açın bir kere okuyun anlamak zor değil.

rüyamda evimize bir kız arkadasımı misafir olarak getiriyorum.yataklarımızı da hazırlıyorum.istersen benim yatağımda sen yatabilirsin diyorum ama o yerde yatmayı tercih ediyor.ve bana yiyecek birşeyler var mı diye soruyor.ben de hemen birşeyler hazırlıyorum.sonra ertesi gün olmuş oluyor ve annem yanıma geliyor.kızım ben cok kötü bir şey yaptım diyor.ne oldu anne diyorum.içerdeki bebek varya diyor ben acıktım ve onu yedim.çok büyük bir üzüntü duyuyorum.hemen arkadasımın yanına gidiyorum ve o da benden önce atılıyor ve diyor ki ama ben cok acıkmıştım oyüzden yedim.senin verdiğin yemekle doymadım diyor.bir hastahaneye gidiyorum aşağı kata koşuyorum arkadasımı bulup ona bir tekme atıyorum karnına.ve ağlayarak bağırıyorum neden bunu yaptın diye.annemden nefret ediyordum kalktığımda.zaten ben uyandıktan sonra hemen o da uyandı ve tuvalete gitmek için ışıkları yamaya calıştı.bugün sabaha karsı bu rüyayı gördüm.uyandığımda sabahın 5iydi.elektrikler de kesikti..sanki gerçekten olmuş gibi vicdan azabı çekiyorum hala o bebek için.yorumlarsanız çok sevinirim.

ayrıca uyandığımda sabaha kadar bu rüyayı görmekle meşgul olmuşum ve hiç uyumamışım gibi hissediyordum.

Sayın umraojaan gördüğünüz rüya evinizde kalan arkadaşınızla tatsız bir haber ya da yapılan bir dedikodu nedeniylearanızın bozulacağını ve birbirinize düşman olacağınızı işaret etmektedir. Sağlıkla kalın...

saat 7 civarlarında bu sabah cok etkilendiğim bir rüya gördüm.okuldan cıkmış kuzenimle yürürken bir yandan tartışıyor bir yandan da susadığımı farkediyordum.hemen bir yerlerden su aldım ve içtim.sonra kuzenimle ayrıldık ve bilmediğim bir eve girdim.kuzenimin kardeşi de ordaydı.çok sakin görünüyordu.bana birşeyler anlattı.evde birileri olduğunu ve beni kendi isteklerine göre yönetebileceklerini söyledi.sonra bulunduğumuz odaya kardeşim ve diğer kuzenim girdi.önce sevindim kardeşimi görünce sonra kuzenim işte bunlar onlar dedi.diğer kuzenim korkunç kahkahalar atıp duruyor kardeşim beni çekiştiriyordu.onu dışarı itip kapıyı kapattım.ama birden cok güçlü olduğunu hissettim kapı acılmıştı.sonra baska bir odaya kaçtım kuzenimin kardeşini de yanıma aldım kapıyı kilitledim.giyecek birşeyler buldum ama giymeme fırsat kalmadan kapı sanki kilitlenmemiş gibi hatta kapanmamış gibi tekrar acıldı.kuzenim ve kardeşim kahkaha atıyorlardı.o sırada birilerinin daha geldiğini gördüm.dış kapıdan onların yanından diğer gelenlere bakıyordum.onları tanımıyordum. ayet el kürsi okudum hemen hepsi gülüyorlardı ben okurken.sonra bi an donup kadılar ben kaçtım.tozlu bir yolda cıplak ayakla gelen gecen aracları durdurmaya calısıyordum.bir ambulans yavasladı ama durmadı.bir kamyon durdu.sonra uyandım.kalktığımda hala etkisindeydim.

Sayın Umraojaan, lütfen yorum istediğiniz her rüya için Rüyalar bölümünde ayrı birer konu açınız.

Geri