böyle seyler varsa ben neden görmüyorum

Gördüğün şeylere inanmazsın, İnandığın şeyleri görürsün.

Bir karar, bir hüküm veya bir mucize; 7. boyuttan 6. boyuta inince ne olur ? Tabi ki 6. boyutun yoğunluğuna göre davranır. Peki 6. boyutta kendin için onayladığın bir karar, 5. boyuta indiğinde ne olur ? 5. boyutun yoğunluğuna göre bir trafik akışına girer. (Çünkü önceden onayladıklarını yaşamadan yeni onayladıklarına ulaşamazsın)

Ve zaman boyutuna geldik: 4.boyut. Yani sıralama ve akış protokollerinin sürekli değiştiği ve fixlendiği timing ile ilginç tesadüflerin kaderi sürekli büktüğü, daha katı bir boyuta kadar inmeye devam eder (göklerdeki kararlarımız)

Şimdi biz cesetlerimiz itibari ile bi kere kafadan 3. boyuttayız. Cinlerle majiyle uğraşanlarımız en fazla 4.boyutta erişebilirler. Yani bir tezahürün onay aldıktan sonra uzay ve zaman boyutuna girene kadar kaç kere kılık değiştirdiğini, hız düşürdüğünü, sadeleştiğini zaten realtime olarak idrak edemiyoruz.

İçlerinde tanrı parçacığı olanlar inanıyorlar ve farkedebiliyorlar ama. Olmayanlarsa 3B 'deki fizik kuralları ile sınırlı olayları, tesadüflerle ve teknik izahlarla anlamaya çalışıyorlar. Birileri içlerinde inanç gücü olduğu için mesleğinde hızla yülselirken, katı gerçekliğin içinde daha çok çırpınan beyaz yakalılar olayları 3B kadar gördükleri için doğru kapıları bile açamıyorlar kendilerine çoğu zaman..
Beyaz yakalılar ne alaka 🧐
Onlar metafizik konularla ilgilenmiyor mu.. mesela bir psikolog bilinç katmanlarıni bildiginden büyünün psikolojik etkilerini daha iyi öngörebilir.

Beyaz yakalılar ne alaka 🧐

Her beyaz yakalıyı buna katamam tabi ki. Sadece şartlı örnek verdim.
Kurumsalda çok sık karşılaşılan bir mesele var. Sonradan gelen bir anda yükselir. Yıllarca çırpınan, terfi bekleyen yerinde sayar. Bu çok yaygın bir durum.
Demek ki kendini gerçekleştirebilmek aslında yetenekle doğrudan alakalı değil. Aynı arzuyu beslemekle, göze girmeye çalışmakla da alakalı değil.

3.boyutun kuralları ile bakınca adaylar arasında tamamen asimetrik ve adaletsiz bir yetenek, kıdem, performans hatta aidiyet ve adanmışlık dağılımı var. Dezavantajlı olanlar geliyorlar ve işleri bir anda devralıyorlar. Bu saçmalığı nasıl izah edeceğiz ? Nasıl anlayacağız ? Neden birileri çabalamadan kolayca seçiliyorken, birileri de tüm çabalarına rağmen eleniyor ?

Ben bu durumu 1 sene öncesine kadar büyük patronun basiretsizliği ve nasipsizliği olarak anlıyordum. Sonradan gördüm ki şirket ne küçülüyordu, ne de battıyordu. Olduğu gibi devam ediyordu herşey. Seçilen insanlar başta bir süre memnuniyetsiz kitlelerle başetmek zorunda kalsalar da pozisyonlarına daha iyi sahip çıkabiliyorlardı. Pozisyonlarının gereğini şu veya bu şekilde yerine getirerek hızla deneyim kazanıyorlardı.

Ve şunu anladım. 3. Boyut işlerin ve oluşların sadece sonuca bağlandığı kısmı. Yani zurnanın son deliği. Değişiklik yapılacak, fark yaratılacak, oyunu yönetecek boyut değil. Çoktan alınmış olan kararların ve zincirleme neticelerin artık topluma açıklandığı bir panel türü 3B. Bütün işler 5.6. ve 7. boyutlardaki kendin tarafından onaylanıyor. Bazı insanlar bilinçli olarak 7. boyuttaki hallerine ulaşarak değişiklik yapabiliyorlar. Ama bazılarının zaten o değişikliği yapılmış. Yani adam üst farkındalığından tamamen gafil olsa bile 7.boyutunda düzgün ve direnç görmeden işleyen bir kök inanç haritası var ve onun nimetini yiyor. Şimdi bu adamı aşağı çekme eğiliminde olan 3B bakan, yani yanılarak görenler mutlaka olacak. Yasa böyle.

O halde zahirde her neye şahit oluyorsak, ne yaşıyorsak bu olduruluşların tüm kararlarının alındığı başka bir gizemli ledün alanı var. Oraya müdahale etmenin bir yolunu bulmadıkça ne yazık ki 3B deki kuru girişimler sonuçsuz kalabiliyor. kimileri büyü işlerine girişiyorlar. Ama büyü sadece 4. boyuta kadar ulaşır. ve bir üst boyuttaki seni bekleyen hükme paralellik gösterirse tutar. Gerçekliği bükmek için 4. ve 3. boyuttan yapılan tüm özgün girişimler aynı çalışır. Daha üst boyutlarda dar boşlukları kısmen doldurmak ve zaten olmayı bekleyen hadiseleri artık yüzeye çıkaracak kadar etki ederler. Yani oyunu değiştirmez, oyunun bir parçası olurlar.

Son düzenleme:
Geri