"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

böyle bir sorun ile karşılaşan varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mikemoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
her şey beyinde biter önce düşüncelerini değiştir iyileşeceğine inan sonra iyi bir psikiyatr bul ve zamanla her şey düzelir inşallah

Akademi Larimar'la probleminize çözüm sağlayabilirsiniz. Ancak seans sayısı için, önce ön görüşme yapmanız ve hastalığın seviyesinin belirlenmesi gerekir.

ewet akademi larimara gideceğim görüştüm okuduğum kadarı ile bu işlerin profesörü
olmuşlar çok etkili imiş.
benim anlamadığım konu şu psikolojik hastalıklar uzun tedavi süresi gerektirir diye duydum ama akademi larimar en fazla 2 haftada çözülebileceğini söylüyor

Tek seansta vajinismusun çözüldüğünün söylenildiği bir ülkede yaşıyoruz :)
1- Rahatsızlığınıza teşhis konulması gerekir. "Herhangi bir psikolojik sorun" çok geniş bir alanı kapsıyor.
2- Tedavi edecek kişinin uzmanlık alanı nedir?
3- Hangi yöntemle iyileştirileceğiniz söyleniyor?
4- Bu soruyu sadece burada sormayacağınızı umuyorum. Burası ile ilgili bir sorun değil, sadece geniş çaplı bir araştırma yapmanız açısından söylüyorum.

En kısa zamanda aradığınız çözümü bulmanız dileğiyle.

Sevgiler

Bazı yöntemler böylesi psikolojik sorunları kesinlikle 7 seansta çözüyor. Önemli olan tedaviyi yapacak kişinin tecrübesi.
İlaçlarla yapılan tedaviler geçici çözüm sağlıyor yani tedavi ediyor, iyileşme olmuyor.
Kesin iyileşme olması için zihninizde hastalığın oluşmasına sebep olan kaynak bulunup, tedavi edilmeli. Size bu tedavi için Akademi Larimar'ı şiddetle tavsiye ederim, Urum işinin ehlidir.

Bu arada neden bu başlıkla ayrı konu açtınız, hastalığınızla ilgili açmış olduğunuz konunun altına yazmanız daha iyi olur, forum kirliliğine sebep olmazdı.

Bendede vardı bu sorun. Kapıyı kitledim mi acaba diye düşünüp, 3 katı çıkar kapıyı açar sonra yine kitlerdim.:) Ütü yapmadığım halde fişi kontrol ederdim.:)Terlikler, çerçeveler, eğrilikler, kırışıklıklar:)birde böyle bir sorunum vardı. O zamanlar bunun bir hastalık olduğunu bilmiyordum. Bildiğim tek şey biraz daha devam ederse hasta olacağımdı.:) Nemi yaptım gidip kontrol etmedim fişi, kapıyı,..... İlk başlarda zor oluyordu.sürekli aklımdaydı. Bir süre sonra baktım ki normale dönmüşüm. Böyle şeyleri okuyunca hatırlıyorum. Sadece simetri sorunum çok az var. Ama onddan şikayetçi değilim. Sizinde bu olayları kolayca atlatıcağınıza inanıyorum. Kolay gelsin.:)

Sevgili embriyo ile aynı düşüncedeyim,yukarda belirtmişsiniz aslında hastalığınıza tanı konulmuş.İlaçlar da verilmiştir,ilaçlar çoğu psikolojik hastalıklarda hemen hemen aynıdır.Evet tedavi oldukça uzun sürer (Bir üniversite hastanesinde yatan hasta eczanesinde görev yapmaktayım)ve bende akademi larimarda tedavi gördüm.Modern tıbbın bana verebileceği her ilaç ve yöntem denendi,sonuç bir sürü yan etki.Benim sorunumda cilt ile ilgiliydi,kaldıki bana konulan kesin bir teşhisde yoktu.Son derece memnun kaldım Acadmy Larımar'dan.Bazı rahatsızlıklar,duyma problemi mesela tek seans ta düzeliyor.Bazı rahatsızlıklar 3 veya 7 seansta.Teşhisi konmuş hastalıklar özellikle daha hızlı iyileştiriliyor.Sevgiler....

Geri