"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Biyokinezi İle Ağrılardan Kurtulma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Sennin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sennin

Kayıtlı Üye
Merhba Arkadaşlar;
Uzun zamandır yaptığım ve siteye yeni üye olduğum sıralarda adını öğrenip kendimi geliştirdiğim bişey biyokinezi...
Ayağımızı elimizi biyerlere vurduğumuzda veya buna benzer durumlarda uygulanması ağrının tamamen geçmesini sağlar.Şiddetli ağrılardaysa ağrıyı hafifletmeye yardımcı olur.
Bu tekniği 2 gün önce keşfettim ve 2 gün boyunca nerdeyse saatte bir uygulamak zorunda kaldım.Ayağımı burktum ve çok şiddetli ağrı çekiyordum bu teknikten sonra şişliğe dokunmadığım sürece şiddetli bir ağrı çekmiyorum.
Fazla uzattım kusura bakmayın hemen tekniğe geçiyorum:

İlk önce rahat olacağınız bir pozisyona geçin.Oturmanız yada yatmanız farketmez sadece rahat olun.Pozisyonunuzu aldıktan sonra nefes tekniklerini uygulayın.Teknikler sitede mevcut.Kaslarınızın gevşediğini hissedin.Vücudunuzun kontrolünü bırakın.Sanki ruhunuz vücudunuzdan çıkmış gibi vücüdunuzu kontrol etmiyorsunuz.Gözlerinizi kapatın ve zihninizde ağrıyan yerinizi görün.Ağrıyan bölgeyi iyice inceleyin zihninizde.Ağrının merkezini görün.Daha sonra kalp çakranızdan yeşil bir ışığın çıkarak kanallar yoluyla ağrıyan bölgeye ilerlediğini düşünün.Geçtiği her yere şifa ve düzen getiren bir ışık bu.(İlla ışık olması şart değil.Yeşil bir su,duman ateş.... hangisini imajine etmeniz daha kolaysa.)Ayrıca bunları içinizden söyleyin ("Yemyeşil bir ışık damarlarımda ilerleyerek ağrıya gidiyor.Geçtiği her yere şifa dağıtıyor.Bozuklukları onarıyor ve yavaş yavaş ilerliyor." gibi.Kelimeleri istediğiniz gibi içinizden geldiği gibi kullanın.)Işık ağrıyan bölgenize gelince orda dursun ve dahada yoğunlaşsın.Ağrıyan yerinizde ağrı azalıyor.Işık bir doktor gibi hasar gören dokuları onarıyor.Ağrının azaldığını hissettiğinizde dokunun çoğu yenilenmiş.Artık ağrıyan bölgedeki eski dokular tamamen yenilenmiş ve güçlenmiş.Dokuları istediğniz gibi imajine edebilirsiniz.Ancak onların ağrıyan bölgelerin dokuları olduğuna kesinlikle inanmalısınız.Sanki bir biyoloji kuralı gibi ağrıyan yerdeki dokular sizin imajine ettiğiniz dokular olsun :) Artık ağrınız azaldı ve rahatlamaya başladınız.Yeşil ışık yavaş yavaş dağılıyor.Şimdi gözünüzü açın.Gerçek dünyaya hoşgeldiniz.Ağrıyan yerinizdeki ağrı şu an şifa bulmuş ve iyileşmiş durumda :) Ancak çok önemli bir not olarak şunu ekliyim.Bu iş için gerçekten iyice konsantre olmalısınız.Herşeyi unutup ayrı bir boyuta geçmelisiniz resmen.Herşey yaptığınız iş olmalı.

Burda çok uzun anlatmış olabilirim ancak uygulanması bu kadar uzun sürmüyo.İlerledikçe daha az uğraşla daha iyi sonuçlar alabileceksiniz.

Konunun başındada belirttiğim gibi tekniği 2 gün önce buldum ve nerdeyse saatte bir uyguladım.Gerçekten işe yarayan bir teknik.Eğer faydasını görmezsenin yeterince konsantre olamamışsınız demektir.Uygulamayı çok uzun süreler boyunca yaparsanız bitkin düşebilirsiniz.Çok uzun süre derken tek oturmaya 2-3 saat uygulama yaparsanız bitkin düşersiniz.Bunuda sabah bizzat denedim :) :)

Konu yanlış yerde açılmış olabilir psişik yeteneklerle burası arasında kararsız kaldım.Ancak işin içinde bir tedavi metodu olduğu için buraya yazdım.

Umarım yararını görürsünüz.
İyi Forumlar...

Öncelikle başkasına şifa verirken korunma yapmalısınız ki hastalık size negatif etki yaratmasın, sonrasında da arınma yapmalısınız.
Allah'tan veya inancınız ne yöndeyse Ondan aşağıda vereceğim örnekte ki gibi yardım isteyin, benim dualarımdan bir kısmını sizlere yazacağım, isteyen kullanabilir:

Allah'ım tüm yaşamın kaynağı ve pınarı sensin, ilahi korunma, ilahi rehberlik ve ilahi şifayı alçak gönüllülükle çağırıyorum.
Teşekkürle ve tam imanla!
Ya Şafi, şu hasta için..... şifana kanal olmaya niyet ediyorum, kabul et Yarabbim! Teşekkürle ve tam imanla!

Ayrıca korunma baloncuğu ( parlak beyaz ışık) içinde kendinizi düşünün, bu balon çok parlak, esnek ve dayanıklı. Hiç bir negatif etki onu yırtamaz, delemez ve size zarar veremez. Yumurta şeklinde ve siz içinde olarak düşünün.

Başkasına verirken kalp çakrasından çıkan yeşil enerjiyi doğrudan kullanmaktansa, evrenden size yollandığına niyet etmenize ve kalp çakranıza (iki göğüs arası) dışarıdan yeşil enerjinin aktığına niyet ve hayal etmenizi, oradan da kollarınıza, ellerinize su gibi aktığını düşünmenizi öneririm. Ellerinizden de şifaya ihtiyacı olan kişinin rahatsız olan bölgesine uygularsınız.
Kendinize şifa yaparken kendi enerjinizi kullanabilirsiniz, ancak başkalarına yaparken kendinizden vermeyin!

Ayrıca şifa bittikten sonra da:

Allah'ım ilahi kutsamaların için teşekkür ederim.
Ruhsal öğretmenime, şifa meleklerine ve şifa elçilerine,
Yardımlarınız ve şifa için teşekkür ederim!! (veya buna benzer bir teşekkür etmeyi sakın unutmayın)

Sonrasında da ellerinizi dirseklerinize kadar birikmiş tüm negatifin yok olduğuna niyetle tuzla ovun ve yıkayın. Tuz yoksa ellerinizi silkeleyin ya da bahçe varsa ellerinizi toprağa iyice bastırın. Ancak bunları yaparken niyetinizi mutlaka belirtin.

Şifanız bol ve kabul olsun:)

embriyo açıklamalarınız için sonsuz teşekkürler,gün boyu nete giremedim ama bu konuda kim ne açıkladı diye can atmıştım meraktan.

Annemin rahatsızlığı dolayısıyla ağrıları fazla ve ben buna dayanamıyorum.Niyet kısmı hariç bana yeşil ışık aktığını benden geçerek ağrıyan yerleri dolaştığını düşünerek ellerimi ağrıyan yerlere koydum ve bende onu rahatlatıcı ne varsa onu rahatlatmasını diledim.Sıkıldığımı hissettiğim zaman bıraktım ve gidip ellerimi duvara sürdüm.Biyoenerji hocamız böyle demişti duvar ,toprak ,tahta vs olabilir demişti.Sanırım biraz hafifledi ama tabi ağrı duasıda okudum.:)

merhabalar..

ben bu teknikle yaklaşık 1 yıldır çalışıyor ve faydasını çok fazla gördüm.benim tekniğimde benzer:))
1-Rabbimin izniyle bütün şifa meleklerini davet ediyorum.(özellikle melek Rafel) melek rafelin rengi yeşil zaten ve şifacı melek.
onu baş ucumda hayal ediyorum ağrı olan yere ellerini koyuyor ve ellerinden yayılan yeşil ışığı yavaş yavaş bütün bedenime yayıyorum.sevgile nazikçe bedenimdeki auramdaki ve ruhumdaki hastalığı negatif enerji temizlemesini rica ediyorum.gerçekten tamamiyle kendinizi verirseniz o anda kalıp konsantre olursanız çok faydasını görürsünüz.
2-günlük gerginlik, stres veya hafif ağrılar için ise duşun altına girip gözlerimi kapatıyorum ve duşluktan beyaz ışığın bedenime aktığını hayal ediyorum.su'ya sevgili su bedenimdeki ve ruhumdaki ...... şu sorunu sevgiyle temizlemene izin veriyorum,lütfen beni bundan arındır diyorum...

3-ben her ağrının mutlaka ruhsal bir nedeni olduğuna inanıyorum.bu önceki hayatlardan,atalardan,çocukluktan yada bir tramvadan kaynaklı olabilir..derin ağır ve uzun ağrılar varsa melek KWANYİNİ davet ediyorum.bunu genelde ayakta sessiz bir ortamda gözlerim kapalı yapıyorum.onu ve enrjisinin bedenime akıp beni şifalandırmasını diliyorum.bir nevi meditasyon gibi.bedenim o enerji alanına girince hızla şekil değiştiriyor.geriliyor esniyor ve farklı tepkiler veriyor.sabah kalktığımda ise hiç birşeyimim kalmadığına defalarca şahit oldum.

KWANYİN: teslimiyet ve merhametin meleği.Bağlayıcı ne varsa bırakmak,yaşam ve getirdiği değişiklikleri kabul etmek,aşırı kontrolden vazgeçmek,biriktirilmiş gözyaşlarının akmasına izin vermek,duygusal şifalanma,hoşgörü ve merhamet..
önekle açıklıyayım özellikle diz ağrıları,bilek ağrıları,burun sorunları,göz sorunları,el ayak karın şişmeleri vb......
ruhsal olarakta yaşamın akışına kendine bırakabilmek için,bedensel blokajlar için vb.. bu meleği ve onun ışığını yada enerjisini bedeninize davet edip yardım ve şifa istiyebilirsiniz.

Şimdi bende bu isimden yardımını istesem ters tepmez değil mi?Kişi ayırmadan yardım eder mi acaba?Böyle bir denememde çok kötü şeyler olmuştu da

hayır hiç olurmu öyle şey melekler kişi cins ırk gözetmez.hepimiz Allah'ın kullarıyız.Allahta bize yardım etmeleri için onları görevlendirmiş.yanlızca gönülden koşulsuz inanarak sevgiyle dile ve iste...birde şimdiki andan çık burdaki düşünceleri bırak.o ana dileğine odaklan..

Geri