biriyle olacağını hissetmek

usagii

Kayıtlı Üye
Merhaba,
Öncelike buraya yıllardır üyeyim, astroloji konularını ilgiyle takip ettim. Ama hiç soru sormadım, kuralları okudum ama umarım yanlış bir yere yanlış bir şekilde yazmıyorumdur.
Benim bir sorum var. İnternette de konu ile ilgili yazılar yazdığımda bir şey bulamadım. (Belki yanlış kelimelerle yazdım, arattım bilemiyorum)

Neyse soruma geleyim, ben yıllar önce birisini sevdim, o da sevdi ama sevgili olamadık. Benim hayatıma başka kişiler de girdi. Gerçekten sevdiğim insanlar da oldu. Fakat ben anlayamadığım şekilde, sanki en sonunda yine onunla olacakmışım gibi hissediyorum ve buna eminim. Hiç tereddütüm de yok. Yarım kaldığı için kendi kendime uydurduğum psikolojik bir takıntı mı (ki takıntı yapmıyorum aslında kendisini) yoksa gerçekten bir his mi emin olamıyorum. His ise bu durum adı nedir?

Bir de rüyaları çıkan birisiyim. Bazı rüyalar tamamen aynı şekilde çıkıyor. Kendi kendime vesvesemi yapıyorum bu durumu da dedim, ama çevremdeki arkadaşlarım da artık önceden anlattığım için şok geçiriyorlar. Ama çok az oluyor bu durum. Yani belki senede bir iki kez çıkıyor ve benim hiç umurumda olmayacak bir şeyi de görebiliyorum.

İki tane farklı konu sordum ama bunlar bağlantılı olabilir mi? Yoksa ben hepsini kafamda mı kuruyorum?

Bu kişi ile 6 senedir görüşmüyoruz, son iletişimim de 5-6 sene öncedir bu arada.

Şimdiden yanlış bir yere yanlış bir şey yazdıysam özür dilerim. Cevap verecek kişilere de teşekkür ederim.

Z

Zagor

Merhaba,
Öncelike buraya yıllardır üyeyim, astroloji konularını ilgiyle takip ettim. Ama hiç soru sormadım, kuralları okudum ama umarım yanlış bir yere yanlış bir şekilde yazmıyorumdur.
Benim bir sorum var. İnternette de konu ile ilgili yazılar yazdığımda bir şey bulamadım. (Belki yanlış kelimelerle yazdım, arattım bilemiyorum)

Neyse soruma geleyim, ben yıllar önce birisini sevdim, o da sevdi ama sevgili olamadık. Benim hayatıma başka kişiler de girdi. Gerçekten sevdiğim insanlar da oldu. Fakat ben anlayamadığım şekilde, sanki en sonunda yine onunla olacakmışım gibi hissediyorum ve buna eminim. Hiç tereddütüm de yok. Yarım kaldığı için kendi kendime uydurduğum psikolojik bir takıntı mı (ki takıntı yapmıyorum aslında kendisini) yoksa gerçekten bir his mi emin olamıyorum. His ise bu durum adı nedir?

Bir de rüyaları çıkan birisiyim. Bazı rüyalar tamamen aynı şekilde çıkıyor. Kendi kendime vesvesemi yapıyorum bu durumu da dedim, ama çevremdeki arkadaşlarım da artık önceden anlattığım için şok geçiriyorlar. Ama çok az oluyor bu durum. Yani belki senede bir iki kez çıkıyor ve benim hiç umurumda olmayacak bir şeyi de görebiliyorum.

İki tane farklı konu sordum ama bunlar bağlantılı olabilir mi? Yoksa ben hepsini kafamda mı kuruyorum?

Bu kişi ile 6 senedir görüşmüyoruz, son iletişimim de 5-6 sene öncedir bu arada.

Şimdiden yanlış bir yere yanlış bir şey yazdıysam özür dilerim. Cevap verecek kişilere de teşekkür ederim.
Bu telepati yeteneğini geliştirebilirsen düşünce yoluyla mesaj gönderebilirsin. Ben genelde telepati yeteneğimle ulaşmam gereken kişilere mesaj gönderiyorum....

Demileus

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Birini çok fazla düşünürsen ister istemez o kişiyi kendine çekersin buda enerjin ile olabilen birşey dir geri gelebilir.
Bakıldığında 2 seçenek var 1 o kadar kafaya taktın ki bilinç altın sana oyun oynuyor olabilir
2. seçenekte o senin kaderin ve 6.hislerin sana onun doğru insan olduğunu gösteriyor.
bunu nasıl anlarım dersende zaman bırakmalısın eğer senin için iyi biriyse yani hayırlı ise seni bulur ve bir şekilde gelir eğer değilse de yoluna bile çıkmaz.
Masijik anlamda görmek istersen de çevrende güvendiğin tarot baka bilen birine git kartlar yalan söylemez.İçinden niyetini belirterek kartlarını seç ve açtır.
Diğer yöntemde ateş ile bakabilirsin. Bi ateş yak odaklan mum gibi bi nesne yardımı alabilirsin. rüzgarsız bi ortama geç. Ateşe odaklan ateşin hareketlerini evet hayır olacak şekilde zihninde oluştur. örnek beni seviyor mu evetse sağa hayırsa sola doğru gitsin. Belki cevapta vermeye bilir odak ve enerji isteyen bi yöntem bunu yaptığında da ayna yakınlarında olmasın lütfen. Akşamda yapmanı onaylamıyorum, davet görevi görmesin diye. Gündüz yap lütfen.

createtherules ©

Kayıtlı Üye
1 o kadar kafaya taktın ki bilinç altın sana oyun oynuyor olabilir
Bilinçaltı oyun oynamaz. Bilinçaltı kartlarını açık veya kapalı oynar.
2. seçenekte o senin kaderin ve 6.hislerin sana onun doğru insan olduğunu gösteriyor.
1- Sezgidir
2- Aslında egonun isteğidir.
Diğer yöntemde ateş ile bakabilirsin. Bi ateş yak odaklan mum gibi bi nesne yardımı alabilirsin. rüzgarsız bi ortama geç. Ateşe odaklan ateşin hareketlerini evet hayır olacak şekilde zihninde oluştur.
Kişinin ateş elementi ile çalışmasının uygun olup olmadığı araştırılmadan direkt böyle bir bakıma girilmemelidir. En iyi ihtimalle sonuca güvenilmemeli. Uyumunu deneye deneye tecrübe edecektir, onu bilemem. Ama şu an belli ki bir şey çalışmaktan ziyade çözmek istediği bir konu var.
Akşamda yapmanı onaylamıyorum, davet görevi görmesin diye. Gündüz yap lütfen.
Akşam yaparsak davet olur, gündüz olmaz diye bir şey yok. Davet oluyorsa davettir. Enerji yetersizse davet olmaz. Tarotlarına yüklenmiş olan enerjiye bağlı. Ayrıca neye göre gündüz? Belki mars saatiyle uyumlu bir enerjiyle rezone olmuş kartlar ve gündüz de mars saati var... Veya ayın yarısında gündüz aktif, dolunaya son 15 gün kala geceleri aktif olan varlıklar var. Kesin bir şey yok yani.
Kişi oyle daha rahat eder, gündüz korkmaz enerjisi daha yerindedir, bu olabilir ama bu bir kalıp bilgi olarak ögrenilmemelidir

Alakan

Elit Üye
Kartlar yalan söylemez diye bir şey yok. Kişinin yoğun isteği kartları yönlendirebilir ve kartları okuyan iyi bir okuyucu değilse bunu fark etmeme ihtimali yüksek. Yoğun duygular içerisinde olan kişilere Tarot bakmayı veya kişinin o durumdayken kendisinin bakmasını doğru bulmuyorum.
Kişi duygularını biraz daha dengede yaşamaya başladığında bakılmalı.

Demileus

Kayıtlı Üye
Kartlar yalan söylemez diye bir şey yok. Kişinin yoğun isteği kartları yönlendirebilir ve kartları okuyan iyi bir okuyucu değilse bunu fark etmeme ihtimali yüksek. Yoğun duygular içerisinde olan kişilere Tarot bakmayı veya kişinin o durumdayken kendisinin bakmasını doğru bulmuyorum.
Kişi duygularını biraz daha dengede yaşamaya başladığında bakılmalı.
Ben sürekli yaptırdığım bir şey ve yanıldıkalrını görmedim. Denemediğim şeyleri önermem

Demileus

Kayıtlı Üye

1- Sezgidir

Kişinin ateş elementi ile çalışmasının uygun olup olmadığı araştırılmadan direkt böyle bir bakıma girilmemelidir. En iyi ihtimalle sonuca güvenilmemeli. Uyumunu deneye deneye tecrübe edecektir, onu bilemem. Ama şu an belli ki bir şey çalışmaktan ziyade çözmek istediği bir konu var.

Akşam yaparsak davet olur, gündüz olmaz diye bir şey yok. Davet oluyorsa davettir. Enerji yetersizse davet olmaz. Tarotlarına yüklenmiş olan enerjiye bağlı. Ayrıca neye göre gündüz? Belki mars saatiyle uyumlu bir enerjiyle rezone olmuş kartlar ve gündüz de mars saati var... Veya ayın yarısında gündüz aktif, dolunaya son 15 gün kala geceleri aktif olan varlıklar var. Kesin bir şey yok yani.
Kişi oyle daha rahat eder, gündüz korkmaz enerjisi daha yerindedir, bu olabilir ama bu bir kalıp bilgi olarak ögrenilmemelidir
Ben pratikde kullanabileceği basit ve etkili bir yöntem önerdim. büyü ya da kendisine zara verecek bir hamleyi önermedim. Ayrıca belli ki kendisi bir arayışta ben fikrimini beyan ettim. Su ve ateş öğrenmesi en kolay elementtir toprak da tabi. Ateş gündüz vakitlerinde iyi akşam vakitlerinde iyi değildir. Ben zaten orada hangi zamanda yapması gerektiğini dile getiriyorum.Nevruz ateşi yakıp üstünden atla demedim ya :d

Demileus

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Bak herkes Burada sor bakalım yorum yazanlara merak ettiğin şeyleri. Bana yazmak için dönüş yapacakalr kalmasın kafanda soru :d

createtherules ©

Kayıtlı Üye
Ben pratikde kullanabileceği basit ve etkili bir yöntem önerdim.
İşte demek istediğim oydu. Etkili şekilde kullanamayabilir.
büyü ya da kendisine zara verecek bir hamleyi önermedim.
Önemli değil, iyi sonuç almama veya enerjsinin boşa harcanmış olması da bir zarar ve gözle görülmeyen, farkedilmeyen her şey zararsızdır demek değil. Hani siz de demişsiniz ya uzman birine bakım yaptır diye. Ben de onun taraftarıyım.
Ayrıca belli ki kendisi bir arayışta ben fikrimini beyan ettim.
O da olabilir ama öncelik hangisinde kendi karar verecek.
Su ve ateş öğrenmesi en kolay elementtir toprak da tabi.
Öğrenmek derken? Elementin özelliklerini ve çalışma yöntemlerini mi kastediyorsunuz? Umarım ondan bahsetmiyorsunuzdur.
Ateş gündüz vakitlerinde iyi akşam vakitlerinde iyi değildir. Ben zaten orada hangi zamanda yapması gerektiğini dile getiriyorum.
İşte bir saat öyle bir genelleme olmadığından, yüzlerce farklı değişken olduğundan bahsettim. Tekrar etmese de olur o halde.
Haa sizin özel inancınızda gündüz-gece bu kadar genel ayrılıyordur. Ona saygı duyarım.
Nevruz ateşi yakıp üstünden atla demedim ya :d
Farketmez.

Alakan

Elit Üye
Bak herkes Burada sor bakalım yorum yazanlara merak ettiğin şeyleri. Bana yazmak için dönüş yapacakalr kalmasın kafanda soru :d
Siz fazla üstünüze alınıyorsunuz.
Bu olayın nesine bakacak Tarot okuyucusu. Hayatımız 2+2=4 eder şeklinde kesin bir formülle oluşmuyor ki afaki bir zamanda olup olmayacağı belirsiz bir olay için ne söyleyebilir? Tarotta zaman belirsizleşip olaylar genelleştikçe verilen cevapların kalitesi düşer. İndirgediğiniz konularda ve zaman kısıtlamasında daha net cevaplar verir fakat en temel kural kişinin yoğun bir duygu veya düşünce durumunda olmaması. Zaten tarotun ilk uyarısı bu ruh halini kesmeniz olacaktır.

"Bu kişiyle birlikte olacak mıyım?" Sorusu Tarot için doğru bir soru değil. Hem kendi iradenizi hem karşı tarafın iradesini yok sayıp sanki mutlak bir durum varmış gibi yansıtıyor bu soru kalıbı.

Doğru soru;
-Bu kişiyle birlikte olmak için hangi yolları izlemeliyim? Tavsiye ne olurdu?

Bu konu özelinde yazıyorum; bu sorunun cevabı için tarota ihtiyaç var mı? Kişinin iletişimi yok gidip bir şekilde iletişim kuracak. En azından iletişim kurmaya niyetlenecek. Bakın buradan da Tarot için bir soru çıkar
-Bu kişiyle doğru bir şekilde iletişim kurmak için hangi yolları tercih edebilirim?
-Bu kişiyle iletişim kurmak için şu an doğru zaman mı?
-İletişim kurmak için doğru zaman nedir?

Fakat tüm bunlardan önce duruma objektif bakmayı öğrenip hislerini ve düşüncelerini olabildiğince stabil hale getirecek. Bunu da bir örnek ile açıklayacağım; diyelim ki siz birinden bir konu için tavsiye almak istiyorsunuz. Sorunuzu sordunuz fakat sürekli o kişiye "ama ben bunu istiyorum, bu olsun" diye söylüyorsunuz. O kişinin size vereceği rehberlik ne kadar objektif olabilir? Yoğun hissiyatlarda da kartlara bu enerji yansıyor işte. Benim de deneyimim bu şekildedir.

usagii

Kayıtlı Üye
Bu telepati yeteneğini geliştirebilirsen düşünce yoluyla mesaj gönderebilirsin. Ben genelde telepati yeteneğimle ulaşmam gereken kişilere mesaj gönderiyorum....
Öncelikle tüm cevap verenlere teşekkür ederim. Bu durum telepati mi emin değilim. Ama ilgilendiğim bir alan telepati.

usagii

Kayıtlı Üye
Birini çok fazla düşünürsen ister istemez o kişiyi kendine çekersin buda enerjin ile olabilen birşey dir geri gelebilir.
Bakıldığında 2 seçenek var 1 o kadar kafaya taktın ki bilinç altın sana oyun oynuyor olabilir
bunu nasıl anlarım dersende zaman bırakmalısın eğer senin için iyi biriyse yani hayırlı ise seni bulur ve bir şekilde gelir eğer değilse de yoluna bile çıkmaz.
Masijik anlamda görmek istersen de çevrende güvendiğin tarot baka bilen birine git kartlar yalan söylemez.İçinden niyetini belirterek kartlarını seç ve açtır.
Diğer yöntemde ateş ile bakabilirsin. Bi ateş yak odaklan mum gibi bi nesne yardımı alabilirsin. rüzgarsız bi ortama geç. Ateşe odaklan ateşin hareketlerini evet hayır olacak şekilde zihninde oluştur. örnek beni seviyor mu evetse sağa hayırsa sola doğru gitsin. Belki cevapta vermeye bilir odak ve enerji isteyen bi yöntem bunu yaptığında da ayna yakınlarında olmasın lütfen. Akşamda yapmanı onaylamıyorum, davet görevi görmesin diye. Gündüz yap lütfen.
Evet bilinç altı olabilir buna emin olamıyorum gerçekten de.
Zamana bıraktım aslında, herhangi bir adım atma isteğim yok. Seviyor mu, sevmiyor mu değil tam olarak sorduğum aslında neden kimle olursam olayım böyle hissediyorum. Kendi içimde bir arayış gibi ve bu arayış benimle mi ilgili yoksa bu durumun bir adı var mıdır? Yani psikolojik olarak böyle mi yoksa gerçek mi bunu anlamaya çalışıyorum. Belki cevap alabilirim diye buraya yazdım.

Ne olup olmadığını gerçek olup olmadığını zamanla göreceğim ama bu his çok garip. Bu kişiyle ilk tanıştığımdan beri, ilk andan beri sanki yıllardır onu tanıyorum gibiydi. O da benim için aynı şeyleri söylüyordu. Aşırı tanıdıksın diye. Aynı anda aynı kelimeleri söyleyip, sanki o benim düşüncelerimi, ben de onun düşüncelerini hissediyor gibiydim. Sonrasında ondan çok fazla sevdiğim aşık olduğum kişilerde oldu. Ama sanki hala onun hislerini bir şekilde hissediyorum gibi.

Yine de çok teşekkür ediyorum vakit ayırıp, samimi bir biçimde cevap verdiğiniz için.

usagii

Kayıtlı Üye

1- Sezgidir

Evet sezgi olabilir ya da dediğiniz gibi ego belki de. Belki de içte bir yerlerde öyle olsun istiyorum kendim fark etmesem de.

Bu tip çalışmalara çok sıcak bakamıyorum. Yıllar önce fal bakardım ve çok olacak bir şeyle ilgili baktıysam o şey olmazdı. Negatif bir enerjisi olduğunu düşünüyorum. Ben de öyle etkisi oldu en azından. Bu dalda sadece astroloji ilgimi çekiyor o yüzden. Evet aynen dedğiniz gibi çözmek istediğim bir konu aslında. Ama nasıl çözerim, nasıl anlarım bilmiyorum.

Absoluta Virtute

Elit Üye
Bu kişiyle ilk tanıştığımdan beri, ilk andan beri sanki yıllardır onu tanıyorum gibiydi. O da benim için aynı şeyleri söylüyordu. Aşırı tanıdıksın diye. Aynı anda aynı kelimeleri söyleyip, sanki o benim düşüncelerimi, ben de onun düşüncelerini hissediyor gibiydim. Sonrasında ondan çok fazla sevdiğim aşık olduğum kişilerde oldu. Ama sanki hala onun hislerini bir şekilde hissediyorum gibi
Ailenizden kimi andırıyor size?