"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Birisini ikna etmek için

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Se4nh4x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Se4nh4x

Kayıtlı Üye
Önce Bismillahirrahmanirrahim.

Başlıktan da anlaşıldığı gibi insanları Allah'ın izni ile ikna etme yöntemini yazmak isterim.

İlk önce 11 defa Bismillahirrahmanirrahim demeliyiz.

Ardından sonlarında Amin dememek üzere 21 defa Fatiha okumalıyız. 21 kere Fatiha okuduktan sonra ikna edilecek kişinin ismi anılacak ve şöyle dua edilecek;

Ya Rabbim! Ya Rabbim! Ya Rabbim! ---Kişinin adını anacaksınız burada--- o kişiyi bana bağla Ya Rabbim! İsteklerimi yerine getirsin! İstediklerimi yapsın! Yalvarıyorum YA KADİR deniyor. Amin denip bitiriliyor.

Kaynak: işin erbabı Recep Ali H*****'tan alınmıştır. Sitemiz içindir.

Çok güzel...İlk defa karşılaştım bu uygulama ile.Denediniz mi ,diye sormayacağım:)Çünkü,samimi olarak yapılan her duanın kabul edildiğine inanırım ben.Teşekkürler...

Hatırlatmanız için teşekkür ederim syn.origanum.Aslında ben bu uygulama için yazmamıştım son cümleleri.Yani ellerimizi açıpta içimizden geldiği gibi istemekti ''her duanın kabul edileceğine inanırım''cümlesinde ki söylemek istediğim.Sanırım az konunun dışına çıktım ve anlam karışıklığı oldu.Düzeltiyorum ve iyi akşamlar diliyorum...

Hatırlatmanız için teşekkür ederim syn.origanum.Aslında ben bu uygulama için yazmamıştım son cümleleri.Yani ellerimizi açıpta içimizden geldiği gibi istemekti ''her duanın kabul edileceğine inanırım''cümlesinde ki söylemek istediğim.Sanırım az konunun dışına çıktım ve anlam karışıklığı oldu.Düzeltiyorum ve iyi akşamlar diliyorum...

Tabi o şekilde içten yapılan her duanın kabul edileceğine ben de inanırım:) Tabi tekamülümüz açısından kabul edilmemesi gerekiyorsa o ayrı bir durum.

Tabi o şekilde içten yapılan her duanın kabul edileceğine ben de inanırım:) Tabi tekamülümüz açısından kabul edilmemesi gerekiyorsa o ayrı bir durum.

Dediğiniz gibi kalpten edilen her dua kabul olur. Hele salavat ile ve besmele ile başlanırsa Tereyağlı makarna gibi yani istediğinizin fazlasını alırsınız.

Şöyle de bir şey vardır. Eğer karşılık beklemeden sadece Allah'a inanarak ederseniz hakikaten daha fazla şeyler elde edileceğine inananlardanım.

Ayrıca bu tür uygulamalardan başarısız çıkılınca İstiğfar etmek gerektiğine inananlardanım. Zira başarısız olunca nedeni belli olmayan kin tutuyoruz. Kendimiz için bile olsa istiğfar etmeliyiz.

Şunu da forum üyelerimiz unutmasın! Belki o yaptığımız duanın etkisini bu Fani Dünyada alamayacağız belki diğer dünyada çok fazlasıyla alacağız. Onun için tüm duaların sonunda Bu Duayı yapmama izin veren Rabbim'e hamd ederim denilmelidir.

Umarım bu yazım herkese yardımcı olur.

Geri