"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Birisi Benimle Konuşuyor Bu Kim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Osmanlı Torunu !

Banlı Kullanıcı
SelamunAleykum.

Kafamın içinde sanki birisi var ve ben soru sorduğumda bana cevap veriyor .
Böyle bir şeyin olması mümkünmü ? Hayal ürünü olabilirmi ? Zihnin oyunu olabilirmi ?
Açıklarsanız sevinirim.

Dostum yanlış anlama ama, Söylediğin durum genelde Şizofreni belirtisidir. bir psikyatriye görün istersen.

İç sesiniz sizinle konuşur, sezileriniz sizinle konuşur, bilinçaltından gelen mesajlarınız sizinle konuşur. O sebeple olmayan kişilerle yaşıyormuş gibi ve gerçekle hayali karıştırıyormuşsunuz gibi gelmeden, paniklemeyin. Her duruma da hemen uzman yanıtı vermemeli. Bir sorun olup olmadığınızı siz tayin edebilirsiniz aslında.Şüpheleriniz olursa elbette bir uzman görüşü alırsınız ancak içsel konuşma gibi olduğunda iç sesimiz olabilir. Bir çoğumuz kendi iç sesini duyabilmektedir ki bu sesler bize oldukça yardım edebilir. Bu ayrımı yapıp yeniden kendinizi gözlemleyin derim.

Bir ara bende de vardı ama maalesef geçti bir şey düşündüğümde bir kişi daha yardım ediyormuş gibi oluyordu. Bir şeyler düşünürken kararlar verirken daha mantıklı kararlar vermeme yardımcı olmuştu.
Stephen king'in 'oyun' adlı kitabında da var aynı durum :)

Kardeşim bi psikoloğa git hiç normal değil bu ilk yoruma katılıyorum şizofren belirtileri.
Daha konuştuğu sesin iç ses bilinçaltı sesi kaynaklı olup olmadığının yanıtını almadan nasıl bir uzman görüşüdür bu, bu kadar net? Mesleğinizi bilmiyorum ancak, zaten uzman, psikolog ya da psikiyatr olsanız, tek bir soruyla tanı koyamazdınız eminim. Herkes bir durumdan şüphelendiğinde, gönül rahatlığıyla uzman görüşü alabilir, bunda sorun yok. Ancak uzman olmadan da bu kesin budur diye kestirip atmamalıyız hele ki psikolojik net emin tanılar koyabilmek...

Herkesin bilinçaltı ona yanıt vermek için bekler, duymasını bilirsek, onun yanıtlarına rahatlıkla ulaşabiliriz. Özellikle bilinçaltı kod düzenlemeleriyle uğraşan kişiler bunlardan çok sık yararlanır. Bununla birlikte, sezilerimiz de bizimle yardımcı olmak sebebiyle konuşabilir, herkeste sürekli yaşanmasa da bu da bir şıktır. Üyemizin belirttiği durum şayet, onun kendine yönelmesinden önce, sürekli onu konuşur, yönlendirir hatta şekile bürünür vs. gibi durumlar olursa, işte o zaman sıkıntılar da söz konusu olabilir.
Yeterli yanıt aldığından konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri