"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Birini ikna etmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cileklikadin

Kayıtlı Üye
İyi aksamlar,ben birini cok istedigim birsey icin birturlu ikna edemiyorum. acaba bunun icin bir yol var mi? yani herhangi bi dua ya da baska bisey? cok onemli bisey cunku ama bir turlu ikna olmuyor!

Aslında ben birşey önerebilirim tabi bunun biraz konuşma yeteneğiylede ilgisi var.

1. Etkili konuşmak / Şöyle ki; öyle bir konusmalısınız ki isterseniz dünyanın en saçma sapan şeyini anlatın karşınızdaki sizi dinlemeli yani sıkılmamalı bir an önce lafını bitirse de gitsek dememeli. Her kelimenin arkasından ııııııııı......... dememeli sabit bir ses tonuyla konusmamalısınız.

2. El hareketleri / Konuşurken ellerinizi kullanmalısnız yani bir taraftan da elleriniz konuşmalı. Tabi bu ellerinizle saçma sapan hareketler yaparak karşıdakinin dikkatini dağıtmak olmamalı elleriniz ve dudaklarınız uyumlu olmalı. Bu konuyla ilgili detaylı bilgiler nette mevcut.

Bu ikisi geliştirilebilir yetenek. Şimdi biz bu ikisini alıp 3. ile birleştiriyoruz.

3. Bakış / Konuşurken karşıdakinin iki kaşının arasına bakın özellikle de vurgu yapacağınız yerlerde tabi bu sırada onunda size tam olarak bakmadığına emin olun. Çünkü bunu hissedecektir. Tabi baygın baygın bakmaktan bahsetmiyoruz bir taraftan konusurken diger taraftan da bakışlarınız ok gibi saplanmalı.

Bu üçünü birleştiren birinin ikna edemeyeceği kimsenin olmayacağı kanaatindeyim.

Tabi Sayın çileklikadın aradığınız cevabın bu olmadığını biliyorum siz daha çok anlık bir değişim istiyorsunuz ben sadece konu açılmışken diğer üyeler için belirtmek istedim.

EL-MÜZİLL: "Güç ve kuvvetlerine güvenenleri zelil ve hakîr
kılan." BU İSMİN HUSUSİYETLERİ: 1- Zalim ve hasedcilerin şerlerinden korunmak
isteyen; bu ismi şerifi yetmiş beş defa okuduktan
sonra, başını secdeye koyarak bu isimle dua
ederse, Allâh Teâlâ duasını kabul eder.

ES-SEMÎ: "Öyle bir Semî'ki, semiine alet yok, yerde ve
göklerdeki her şei işitir." Allâh'ın semî olduğuna inanan, dilini lüzumsuz
şeylerden korur, hayır olan işlerin halledilmesinde
kullanır. BU İSMİN HUSUSİYETLERİ: 1- Bu ismin adedi 180, saati Müşteridir. Perşembe
günleri sabah namazından sonra "Yâ Semî" diye
500 defa okuyanların dualarını Allâh Teâlâ kabul
eder.

İkna etmenin bir kısmı sözel ve zeka ile ilgiliyken bir kısmının kişinin bilnçaltı ile ilgili metafizik enerjilerine bağlı olduğunu düşünüyorum.Bazı kişilerde doğal bir ikna edici yönlendirici güç mevcut kolayca etki altına alıyorlar ,hipnozumsu bir şey ,büyük kabın küçüğünü içine alması gibi bir şey.Gerçek liderlerde bu etki var çakma olanlarındada tehdit yeteneği var :)

Ya zaafını biliceksiniz bu yönde bir konuşma hazırlyacaksınız ya da tüm istek ve enerjinizi toplayıp ona yönlendiiriceksiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri