"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Biri bana yardim etsin !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

biokinesis

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben son birkaç haftadan beri sürekli olarak garip ve bir o kadar benzer kabuslar görüyorum öyle ki önce kendimin sonra ailemdekilerin ve daha sonra tanidiklarimin ölümlerini tekrar tekrar izlemek zorunda kaliyorum ama nedense her seferinde ölümünü gördüğüm insan ölümü kabullenmiş oluyor ve öleceğinin farkinda oluyor bir başka garip olay ise hepsi arabalarin önüne kendilerini isteyerek atiyorlar ve gördüğüm kişi öldü mü rüyam sonlaniyor ve ben kan ter içinde uyaniyorum bu nedir bundan korunmak için muska veya onun gibi birşey yapilabilir mi ve buna ne sebep oluyor bilenler bana yardimci olursa çok sevinirim


saygilarimla


biokinesis
 
Rüyanız hayrolsun. Ölüm her zaman bildiğim anlamda ölüm değildir. Uyanış, yeni bir anlayış,eskiyi terkediş ve yeniyi kabulleniş anlamlarına da gelir.Belki ailenizin diğer üyelerine göre inatla sarıldığınız bir durum,düşünce ya da benzeri yahut aynı fikirde olmazlık durumu vardır ?
 
Birkaç sene önce benimde başımdan geçmişti ama kısa sürede geçti.. Eğer stres seviyen son günlerde fazla arttıysa sınavdır iştir vb. böyle durumlar yaşayabilirsin hatta ailesel meselelerinde olabilir biraz kafanı dağıtmanda fayda var ve rüyamda yine şunu görücem kaygısı yapmadan uyu bu aralar umarım kısa zamanda sıkıntından kurtulursun :)
 
Lanetli bir yeteneğe benziyo. Yani kurtulma durumu hakkında pek bi bilgim yok ama bu durumu yararına çevirmeyi deneyebilirsin. Mesela gördüğün kişiyi takip atlına alıp başına kötü birşey gelmemesini sağlayabilirsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst