"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Biri bana ne olduğunu açıklaya bilirmi?

yazilimci21

Kayıtlı Üye
Merhaba sayın gizlimabet forum sakinleri

Benim sorunum şu dünyadan hiç zevk almıyorum sevmiyorum daha doğrusu sevemiyorum dışarıya çıkmak istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum hiç kimseye tahammülüm yok ne olursa olsun veya kim olursa olsun kaybetmeye hazırım kimseyi umursamıyorum kendimi bile hayatta hiç kimseden çekinmiyorum utanmıyorum karşımda 50 tane bayan olsun umurumda olmaz çok sakinim hiç bir şey söylemek yapmak sinirlenmek duygulanmak yaşamak nefes almak istemiyorum istediğim tek şey düşünmek ve film izlemek zamanım öyle geçiyor.

Daha önceleri böyle değildim hayat dolu yaşam dolu bir insandım çevreme neşe saçardım ama şimdilerde eskisi gibi değilim her şeyini kaybetmiş gibi bir durumdayım içim boş hiç bir şey yok içimde olan tek şey bu boş bedenin işe yaramaz organları onun dışında duygu, his ortamda soluk bile alamıyor

Lütfen bana bir çıkar yol gösterin ne yazacağımı bende bilmiyorum resmen ergen psikolojisi içerisindeyim :(

Bİr şeylere bağlanmayı dene bir köpek kedi kuş vs.. al ona sevgi ver belki işe yarar :) yalnız mısın sevdiğin yada umudun hayellerin felan yok mu?

İşte sorun da o zaten sevemiyorum ki köpek kedi her neyse artık onlarla geçeceğini hiç sanmıyorum inanmayacaksın belki ama sevgilim var yalnız seviyor musun diye sorarsan hayır ben sevgiden çok mantığa odaklıyım bunu nasıl dağıtmam gerektiğini ise bilmiyorum bilmem belki de seviyor da olabilir ama bunu hiç hissetmiyorum yada eskisi gibi tat vermiyor 50 yıl arayıp sormasa bir defa telefon açmam aslında ama bir çıkmazda olduğum için ve onu çıkış yolum olarak gördüğüm için arıyorum tabi her daim değil belli periyotlarda mesela 4-5 günde bir yanıma geldiğinde hiç bir şey hissetmiyorum ama sadece ona karşı değil herkese karşı anlam veremiyorum.

Uzmana gittim ama sadece 1 gün içimde gitme isteği yok ki :( hiç bir şey yapmak istemiyorum oturup resmen ölümü bekliyorum yazılımcı olduğum için pek iş hayatıma yansımıyor ama normal hayatım allak bullak oldu :(

İşte sorunda o zaten sevemiyorum ki köpek kedi her neyse artık onlarla geçeceğini hiç sanmıyorum inanmayacaksın belki ama sevgilim var yalnız seviyor musun diye sorarsan hayır ben sevgiden çok mantığa odaklıyım bunu nasıl dağıtmam gerektiğini ise bilmiyorum bilmem belkide seviyor da olabilir ama bunu hiç hissetmiyorum yada eskisi gibi tat vermiyor 50 yıl arayıp sormasa bir defa telefon açmam aslında ama bir çıkmazda olduğum için ve onu çıkış yolum olarak gördüğüm için arıyorum tabi her daim değil belli periyotlarda mesela 4-5 günde bir yanıma geldiğinde hiç bir şey hissetmiyorum ama sadece ona karşı değil herkese karşı anlam veremiyorum.

Bu psikolojiniz yeni olmaya başlayan bir şey sanırım.Geçmişte gayet neşeli biri olmanız sizin aslında bir geçiş döneminde olduğunuzu izlenimini veriyor.İnsanlar doğaları gereği sürekli bir değişim içindeler bu yaşamın bir kanunu .Bu da sizin değişim sürecinizin sancılı ağrılı dönemleri.Bu dönemi daha az sıkıntılı geçirmek için sizi hayata bağlıyacak bir şeyler bulmanız iyi olucaktır.Mesele bir hedef insanların genleri gereği bir amaç uğruna yaşarlar kendinize yapmak istediğiniz hedefler bulun, ilk olarak küçük hedeflerle başlayın bunları başardıkça oluşacak mutluluk heves daha büyük hefeleriniz için güç ,azim, yaşama sevinci verecektir.Son olarak çok zorunlu değilseniz görüşmek istemediğiniz kişilerle görüşmek için kendinizi zorlamayın buda enerjinizin düşmesine yol açabilir.Sevgiler..

Hislerini duygularını neredeyse kaybetmiş gibisin.. Sevgi duygunda nerdeyse yok olmuş.. Nasılsın düzeltebilirsin bilmiyorum ama inşallah düzelirsin.

Merhaba sayın gizlimabet forum sakinleri

Benim sorunum şu dünyadan hiç zevk almıyorum sevmiyorum daha doğrusu sevemiyorum dışarıya çıkmak istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum hiç kimseye tahammülüm yok ne olursa olsun veya kim olursa olsun kaybetmeye hazırım kimseyi umursamıyorum kendimi bile hayatta hiç kimseden çekinmiyorum utanmıyorum karşımda 50 tane bayan olsun umurumda olmaz çok sakinim hiç bir şey söylemek yapmak sinirlenmek duygulanmak yaşamak nefes almak istemiyorum istediğim tek şey düşünmek ve film izlemek zamanım öyle geçiyor.

Daha önceleri böyle değildim hayat dolu yaşam dolu bir insandım çevreme neşe saçardım ama şimdilerde eskisi gibi değilim her şeyini kaybetmiş gibi bir durumdayım içim boş hiç bir şey yok içimde olan tek şey bu boş bedenin işe yaramaz organları onun dışında duygu, his ortamda soluk bile alamıyor

Lütfen bana bir çıkar yol gösterin ne yazacağımı bende bilmiyorum resmen ergen psikolojisi içerisindeyim :(

Durumunuz şudur sebebi de şu gibi bir açıklama buradan yapılması ne mümkün ne doğru ne de yararlıdır sizin için. İhtimaller üzerine bir kaç öneride bulunulabilir sadece. Ancak ergen psikolojisi kelimenizden dolayı ailenize danışmanızı, yardımlarını, önerilerini, desteklerini istemenizi önermek doğru kanaatimce. Pozitif, umut dolu, yaşam sevinciyle dopdolu anlar diliyorum.

Sevgiler... :)

Kendin gibi insanlarla tanışırsan,içinde bulunduğun durum daha zevkli hale gelir.Psikologlara paralar vermene gerek yok,hatta tam aksine içinde bulunduğun bu durumun tanıdı çıkarmaya bak,muhtemelen hayatın boyunca 2 kere yaşayacaksın,birincisini şuanda yaşıyorsun,ikincisi de 'orta yaş bunalımı' ile yaşanır.Kendini ve kendin gibi insanları daha iyi anlamak için şu kitap tavsiyemdir ; http://www.gizlimabet.com/threads/32370-Dostoyevski-Yeralt%C4%B1ndan-Notlar?p=219293#post219293

bendekiben' Alıntı:
Bu psikolojiniz yeni olmaya başlayan bir şey sanırım.Geçmişte gayet neşeli biri olmanız sizin aslında bir geçiş döneminde olduğunuzu izlenimini veriyor.İnsanlar doğaları gereği sürekli bir değişim içindeler bu yaşamın bir kanunu .Bu da sizin değişim sürecinizin sancılı ağrılı dönemleri.Bu dönemi daha az sıkıntılı geçirmek için sizi hayata bağlıyacak bir şeyler bulmanız iyi olucaktır.Mesele bir hedef insanların genleri gereği bir amaç uğruna yaşarlar kendinize yapmak istediğiniz hedefler bulun, ilk olarak küçük hedeflerle başlayın bunları başardıkça oluşacak mutluluk heves daha büyük hefeleriniz için güç ,azim, yaşama sevinci verecektir.Son olarak çok zorunlu değilseniz görüşmek istemediğiniz kişilerle görüşmek için kendinizi zorlamayın buda enerjinizin düşmesine yol açabilir.Sevgiler..
Yeni olmadı bu ortalama 6 aydır böyle başlarda geçici bir psikolojik durum dedim ama 6 aydır devam ediyor hissetme duyum tamamen ortadan kalktı sanki hiç bir duygum yok sadece acıma duygum var onuda kaybetmeye başladım yavaş yavaş bütün duygularım gitti yerini mantık aldı :( mantıklı gelmeyen her şey boş gibi görünüyor her şeyde mantık arıyorum duygu veya hisler anlamsız geliyor :(
duygu123 56' Alıntı:
Hislerini duygularını neredeyse kaybetmiş gibisin.. Sevgi duygunda nerdeyse yok olmuş.. Nasıl düzeltebilirsin bilmiyorum ama inşallah düzelirsin.
İnşallah düzeltebilirim :(
joys' Alıntı:
Durumunuz şudur sebebi de şu gibi bir açıklama buradan yapılması ne mümkün ne doğru ne de yararlıdır sizin için. İhtimaller üzerine bir kaç öneride bulunulabilir sadece. Ancak ergen psikolojisi kelimenizden dolayı ailenize danışmanızı, yardımlarını, önerilerini, desteklerini istemenizi önermek doğru kanaatimce. Pozitif, umut dolu, yaşam sevinciyle dopdolu anlar diliyorum.
Yok ergenlik konusuyla bağdaştırma yapmamı lütfen yanlış anlamayın ben sadece o dönemde insanlar biraz hırçın sevimsiz olur ya ondan dolayı böyle kelime ettim yanlış anlaşılmasını istemem eğer öyle anlaşılmasını sağladı isem özür dilerim kesinlikle böyle bir amacım yoktu.
Aile desteği demişsiniz ayrıca onun içinde teşekkür ederim ama şuanda inanın bana müzik, insan sesi ve benzeri hiç bir şeyi kaldıracak durumda değilim insanları kırmak istemiyorum ama içinde bulunduğum bu durum beni ona teşvik ediyor :( tamamen duygu paylaşımına kapalıyım şuanda ve hiç kimsenin duygusal yakınlaşması beni etkilemiyor örnek verecek olursam sevgilim beni çok seviyor ama ben sadece öyle görünüyorum aslında hiç bir duygum yok resmen oyun oynar oldum insanlara ister yalancı diye nitelendirin ister oyuncu ama yapamıyorum sadece onları seviyormuş yada dinliyormuş gibi duruyorum ama aslında ne seviyorum nede dinliyorum ve bunu isteksiz yapıyorum elimde değil :(

Öncelikle herkese teşekkür ederim sanırım sorunumu sizlerin cevapları ile buldum bunun için çok çok teşekkür ederim.

Kendime yeni bir hedef seçtim aslında ortalama 6 ay'ımı alan bir projeyi sizlerin sözlerinin haklılığı üzerine tekrar başlatmayı düşünüyorum umarım bunda başarılı olurum.

Ekli dosyayı görüntüle 4146
Ekli dosyayı görüntüle 4147

Sistemimden bir kaç görüntü ekledim umarım forum haklarına uygunsuz düşmez kötü bir niyetim yok sadece bana yeni bir hedef seçmemi söyleyen arkadaşları dinleyerek kendime yeni bir hedef belirlemek istedim ve aslında en çok istediğim hedefinde eski hedefimi gerçekleştirmek olduğunu düşündüm umarım yanlış anlaşılma olmaz ilgilenen ilgilenmeyen herkese teşekkür ederim.
Sevgiler.

Geri