"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Biraz uzun bi yazı ama lütfen yardımcı olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OquzSonic95

Kayıtlı Üye
Öncelikle herkese iyi günler, benim vücuduma dövme olarak yaptırmayı düşündüğüm bi sembol var fakat; o sembolün içinde beş adet, tahminimce ölü dil diye nitelendirilen bi dilde harfler var sırf bu harflerin hangi dilde ve türkçe karşılığını bir türlü bulamadığım için, belki davet tarzı birşeydir diye yaptırmaya korkuyorum bu konuda bana yardımcı olabilicek biri varsa özel mesaj atsın onun resmini bi program üzerinden atayım. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Pardon bilmiyormuşsun ozaman sembolü koyda anlayalim hangi dil olduğunu buraya. Böyle yeterli yardim alamazsin.

Bilgi olarak degil ama fikrimi söylemek isterim, sembolleri sembol yapan insanlar degilmidir, siz eger o bahsi gecen sembole dünyanin yukledigi anlami yuklememisseniz sizin icin ne gibi bir zarari olabilir ?

Ben aileden hiristiyanim ve cocuklugumdan kalma bir hac kolyem var, ben o kolyeyi hala hergün kullanirim manevi bir degeri var benim icin cokda seviorum fakat bu kolye beni hiristiyan yapmaz.Yalniz dövme kolyeye benzemez arastirin tabiki sonra kabul edemeyeceginiz bir sembolu bedeninizde tasimaktan rahatsiz olursunuz.

Öncelikle herkese iyi günler, benim vücuduma dövme olarak yaptırmayı düşündüğüm bi sembol var fakat; o sembolün içinde beş adet, tahminimce ölü dil diye nitelendirilen bi dilde harfler var sırf bu harflerin hangi dilde ve türkçe karşılığını bir türlü bulamadığım için, belki davet tarzı birşeydir diye yaptırmaya korkuyorum bu konuda bana yardımcı olabilicek biri varsa özel mesaj atsın onun resmini bi program üzerinden atayım. Şimdiden çok teşekkür ederim.

bu konuda sana en iyi yardımcı olacak kişi mabet sahibi sevgili Urumdan bilgi alabilirsin,bence sen ona özel mesaj atsan daha iyi olacak ;) sevgiler...

siz ne olduğunu düşünüyorsunuz?
siz kimseyi davet ettiniz mi? bi sembol kendi kendine mi davet edecek bi şeyleri?
bununla ilgili olumsuz duygular ve çağrışımlar mı hissediyorsunuz?
Ya hiç kafanıza takmadan yaptırın, Hiç kafanıza takmıyorsanız yaptırın;
ama bununla ilgili olumsuz şeyler hisedecekseniz ya da endişlenip duracaksanız ya da belki olumsuz bi şeyler yaşayıp acabalar yaşayacalsanız size ne faydası var? ya da olur;
bilmiyorum, benim düşüncelerim böyle;
ben olsam hiç endişelenmez, eski dil yeni dil düşünmez- beğendiysem mutluysam- sevdiysem yaptırır, umursamazdım gerisini örneğin
ve kendi kendine bi şeyler olmasını da - bu işaretlerin-yazıların bi şeyleri çağırmasını da ummazdım;
Ama siz öyle olduğunu düşününce değişir her şey belki;

Hepinize önceden çok teşekkür ederim ilginiz için sorularınıza gelince daha önce davet yada herhangi bir büyü girişiminde bulunmadım zaten çocukluğumdan beri rahatsız edilen biriyim bu sayede onlardan korkmamayı ve dualarla korunmayı kendime vazife edindim. İkincisi de bu siteye yeni üye oldum, o yüzden fotoğraf yüklemeyi ne kadar arasamda bulamadım yardımcı olursanız yüklerim bilginizin yettiğince beni bilgilendirirsiniz. Tekrardan çok teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri