Bir takım iç çekişler..

missbond

Kayıtlı Üye
Bugün ablam geldi, bir diğer ablamla aynı evi paylaşıyorlar, tartışmışlar ayrılmaya karar vermişler. Annem de ben de üzüldük bilmiyormuş gibi aradık çağırdık.. Benim kaldığım odada kalmak istiyordu öncesinde ben de bir süredir o odada kalmadığımı oraya geçebileceğini söyledim.. odayı hazırladım onun için vs. Sonra gitmek istedi gitmeden önce de (geçenlerde diğer ablam gelip bir kaç gün kalmıştı) diğer ablamın evine döndüğünde kendisine bu evin kötü bi enerjisi olduğunu söylemiş halbuki bize de hep tekrar buraya gelmek istiyorum düşünüyorum gibi sözleri oluyordu ara ara.. Bu ev 3+1 herkesin kendine ait odası olmuyor, öncesinde ben de ayrı evde yaşıyordum bir süredir burdayım çünkü iyi değildim.. Sonra kendisi şöyle bir cümle kurdu bu evin enerjisi gerçekten çok kötü insanı boğuyor.. Ardından bana dönüp şunu söyledi, "sen hiç dışarı çıkmıyorsun evde kapalı bi enerji olduğu çok belli bir tıkanıklık var".. Bir yıldır depresyondayım ara ara aktivitelerim olsa da son iki aydır dışarı çıkmadım.. Biraz üzüldüm biraz da düşündüm gerçekten evin enerjisi benden dolayı kötü olabilir mi diye.. Şu an başka bir eve çıkabilirim ve bunu yapmak da istiyorum sadece doğru zamanı bekliyorum diye oyaladım kendimi.. Şimdi ani bi kararla adım atıp sonra daha kötü olmaktan da çekiniyorum.. Hiçbir iş yapmıyorsun gibi bi imada da bulundu halbuki bu durumda bile çok fazla çabalıyorum içerik üretiyorum bir kaç yıldır.. Öncesinde boyama kitapları çiziyordum.. Ondan önce planlayıcılar yapıyordum Amerika'da bir pazara.. Bunların hepsini biliyor.. Ayrıca hasta olduğumu da.. Beni sevmiyor olabilir sadece pervasızca bi ablanın bu kadar acımasız olması canımı acıttı.. Bazen kalmak da fazla gurursuzluk gibi geliyor.. Gitmek mi kalmak mı; doğru zaman mı değil mi; bilmiyorum..
Enerjimin kötü olduğu hissi korkuttu beni.. Enerjimi iyileştirmek isterim bu evde kalmasam da bir daha bu tarz bi sözle sarsılmak istemem bunun için neler yapabilirim bundan da emin değilim..
Her türlü safe öneriye kulak verebilirim.. Umarım sizlerin de içini karartmamışımdır..🫣

Her türlü safe öneriye kulak verebilirim.. Umarım sizlerin de içini karartmamışımdır..🫣
Benim evim de bazen üstüme üstüme gelir, bunun için evin enerjisini sıfırlamak yükseltmek için bazı yöntemler var benim de kendimce uyguladığım bir şey var, onu paylaşabilirim. https://www.gizlimabet.com/konular/evimi-arindirma-rituelim.38776/
Bazen bir tablo asmak, sana iyi gelen bir obje yerleştirmekte daha huzurlu hissettirir.
Kendi enerji alanını temizlemek içinse toprağa basmak, ılık su dolu kovaya biraz kaya tuzu ya da sirke koyup onunla arınma niyetiyle duş almak ve tabi ki abdest almak iyi gelebilir anlık olarak. Bir de youtube'da şifa arınma meditasyonları oluyor kulaklığını takıp öyle bir şey uygulayabilirsin benim bir dönem rehberliğinden faydalandığım birisi var ama sanırım kanal, isim vs. yazamıyoruz.

Aslında bu tip durumlar çoğu ailede yaşanan meseleler. Ablanızın dediğine fazla takılmayın. Herkesin dönemleri olabilir. Yaşadıklarınız ve hastalığınız hakkında bilgim yok. Sadece bir şey düşünmeden önce dikkat edin demek isterim. Çünkü inandığınız şeyler hayatınıza direk etki edebiliyor. İyi değilim, benim yüzümden veya enerjim kötü derseniz olay bu şekilde evrilir. Ablanıza karşı alınganlığı bir kenara bırakın. Önemli olan sizin ne hissettiğiniz ve düşündüğünüz. Eğer ablanızın bir söylemi sizi bu duruma düşürdüyse sorun psikolojinizdedir. Sayın ilimsiz'in önerilerini de dikkate alabilirsiniz. Bu durumda yer değiştirmek size zarar verir. Ayrıca aşağıda vereceğim konuları okumanızda fayda var.

----//----
----//----
----//----

Geri