"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir süredir sorunum.

habrakcemre

Kayıtlı Üye
Merhabalar, danışmak,fikir ve yardım almak istediğim bir sorunum var.Senelerdir ailem ile ilgili ciddi sorunlarım var.Küçüklüğümden bu yana hoş zamanlar geçirmedim.Annem ve babam 4 aydır birlikteler.Herşey güzel gidiyor.Ama benim kendi iç yaşantımda pek öyle değil.Unutamadığım,silemediğim,cevapsız kalan şeyler var.Bunları uzun yıllardır atamıyorum.Psikolojik danışmanlarla görüştüm fakat bir sorun teşkil etmediğimi söylediler,ilaçlar yazdılar.İlaç kullanmadım.Sakinleştirici,depresyon haplarından yana değilim.Kendimi kötü de ifade etmiyorum.Gerçek soruna gelirsek; hayatımı yola sokamama,sürekli geçmişe dönme,sürekli geçmişteki insanlarla görüşme isteğim var.Yeni insanlara açık olamıyorum.Haliyle aynı sorunlar tekrarlanıyor.Üzülüyorum,alınıyorum ve yine başa dönüyorum.Yolumu çizememe gibi bir derdim var sanırım.Güzel bir okulum var,iyi kötü ailem ama geçmişe takıntılı ve genel olarak sinirli,olayları ciddiye alan biri olduğumdan haliyle huzuru,mutluluğu yaşayamıyorum.Tekrar bir psikolog ile görüşmek istiyorum ama ilaçlar yüzünden gitmek istemiyorum.Kendi kendimi geliştirmeye karar verdim.Aklıma sizler ve bu forum geldi.Tek dilediğim kişisel gelişim kitap,yazı,video yani bana yardımcı olabilicek herşeyi sizden bekliyorum.Özellikle kendi kişisel düşüncelerinizi.Şimdiden teşekkür ederim.İyi Forumlar.

Teşekkür ederim hemen bakıyorum.Eğer yardımı olmaz ise e.f.t. nin aikido hakkında fikir için size ulaşırım.

Sevgili habrakcemre; arkanıza baktığınız sürece önünüzü göremezsiniz.Siz geçmişe odaklandığnız sürece bugünü kaçırıyor,geçmişin sıkıntılarını tekrar tekrar yaşıyorsunuz. Anladığıma göre sizin bugününüz diye birşeyiniz yok .O sıkıntıları yaşadınız artık, bırakın oldukları yerde kalsınlar .Geçmişten bugüne taşıyacağınız tek şey sadece tecrübeleriiz ve edindiğiniz bilgiler olmalıdır.Onları gerektiği zaman kullanılmak üzere bir köşeye bırakın orda dursunlar .Ve çevirin başınızı bugüne ve geleceğe ,bilginize bilgi, deneyimlerinize deneyim ekleyin. Göreceksiniz,kaçırdığınız huzur ve mutluluk tam önünüzde,oralarda bir yerde sizi bekliyor..
Sevgi ve dua ile...

Genelde kişiyi üzen rahatsız eden her türlü düşüncenin temelinde geçmişte yaşadığı sorunlar vardır.Bu sorunları çözümleyemediğimiz ve bilinç altımızdaki bu kodlamaları değiştiremediğimiz sürece virüs gibi bizi yaşantımızın her alanına sıçrayacaklardır.Bu nedenle yapmanız gereken bilinç altınızdaki negatif kalıpları temizlemek bu da farkındalığınızı arttırarak ve olumlamalarla yardımıyla olabilecek birşey.Temizlemek de affedebilmekten geçiyor eğer sizi üzen kişileri veya olayları affedebiliyorsanız zaten beyninizde savaşacak bir şey bulamıyacak ve huzuru yakalıyacaktır.Olumlamalarla ilgili linklere göz atmanızı tavsiye ederim.

http://www.gizlimabet.com/forums/485-Olumlamalar

Aşağıda sevgili embriyo'nun da paylaşmış olduğu meditasyonunda yararlı olacağı kanısındayım.Sevgiyle... :)

http://www.gizlimabet.com/threads/27045-Nefes-ve-Affetme-Meditasyonları!!

''Dün artık tarih oldu, yarın ise bir bilmece, bugün sana hediyedir, bunun kıymetini bilmek gerekir. ''

Geçmişe takılıp kalmakla AN'ınızı kaçırıyor ve bu gününüzü yaşayamıyor, hayatınızda kara delikler yaratıyorsunuz. Başımıza gelen her olay ve hayatımızda ki kişilerin bize verecekleri öğretiler vardır, ne kadar acı olsa da.

http://www.gizlimabet.com/threads/22331-Bilinçalti-temizleme-ve-enerjinizi-yükseltme-meditasyonu

Yukarıda verdiğim bilinçaltı temizleme meditasyonunun mp3 versiyornu için,

http://www.gizlimabet.com/threads/24620-mp3-Bilinçalti-temizleme-ve-enerjinizi-yükseltme-meditasyonu

Anlatığınız olayları bende yaşadım yaşıyorum depresanlarıda çok kullandım doktor tavsiyileri doğrultusunda enson şema terapisine yönelmiştim türkiyede uygulanmaya yeni başlayan bir terapi ordan bana doktorun tavsiye ettiği bir kitap var ama sanırım burda yazarsam site yönetimi engelliyor..şema tedavisinde bu sorunlara nasıl kalkan oluşturabilir kişi nokta tedavisi şeklinde oluyor.

Sayın meleki, kitap adı verebilirsiniz. Sitede yasak olan başka bir sitenin adı veya linkini vermektir.

Geri