habrakcemre
Kayıtlı Üye
Merhabalar, danışmak,fikir ve yardım almak istediğim bir sorunum var.Senelerdir ailem ile ilgili ciddi sorunlarım var.Küçüklüğümden bu yana hoş zamanlar geçirmedim.Annem ve babam 4 aydır birlikteler.Herşey güzel gidiyor.Ama benim kendi iç yaşantımda pek öyle değil.Unutamadığım,silemediğim,cevapsız kalan şeyler var.Bunları uzun yıllardır atamıyorum.Psikolojik danışmanlarla görüştüm fakat bir sorun teşkil etmediğimi söylediler,ilaçlar yazdılar.İlaç kullanmadım.Sakinleştirici,depresyon haplarından yana değilim.Kendimi kötü de ifade etmiyorum.Gerçek soruna gelirsek; hayatımı yola sokamama,sürekli geçmişe dönme,sürekli geçmişteki insanlarla görüşme isteğim var.Yeni insanlara açık olamıyorum.Haliyle aynı sorunlar tekrarlanıyor.Üzülüyorum,alınıyorum ve yine başa dönüyorum.Yolumu çizememe gibi bir derdim var sanırım.Güzel bir okulum var,iyi kötü ailem ama geçmişe takıntılı ve genel olarak sinirli,olayları ciddiye alan biri olduğumdan haliyle huzuru,mutluluğu yaşayamıyorum.Tekrar bir psikolog ile görüşmek istiyorum ama ilaçlar yüzünden gitmek istemiyorum.Kendi kendimi geliştirmeye karar verdim.Aklıma sizler ve bu forum geldi.Tek dilediğim kişisel gelişim kitap,yazı,video yani bana yardımcı olabilicek herşeyi sizden bekliyorum.Özellikle kendi kişisel düşüncelerinizi.Şimdiden teşekkür ederim.İyi Forumlar.