"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir Sorum Var ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deadlyenes

Banlı Kullanıcı
Selam arkadaşlar. Bir sorum olacak bi yerde duymuştum yaşadığımız evde değişik parazitler,ruhlar vs. varlıklar varmış. Ben sadece cinler var sanıyodum ama gerçekten yaşadığımız yerde bir çok varlıklar da var mı ? Yani tek değil miyiz ?

Selam arkadaşlar. Bir sorum olacak bi yerde duymuştum yaşadığımız evde değişik parazitler,ruhlar vs. varlıklar varmış. Ben sadece cinler var sanıyodum ama gerçekten yaşadığımız yerde bir çok varlıklar da var mı ? Yani tek değil miyiz ?

Tabi ki sadece cinler değil daha farklı varlıklarda bulunur.Ama bu korkulacak bir şey değil ve kafaya takılacak bir şeyde değil. :)

Bulunan varlıkların çoğusu düşük enerjili varlıklardır. :)

Şimdiye kadar görmedinse ve seni rahatsız etmedilerse, kafana takmana hiç gerek yoktur. Görmememizin bir sebebi vardır, için rahat olsun :)

bende böğle düşünüyorum ama daha önce yatakta yatarken sağ bacağımı bir şey tutuğunu hissettim ve 10 dk boyunca yanma hissettim ... önemli bir şeymidir bana saldırı anlamına mı geliyor?

bende böğle düşünüyorum ama daha önce yatakta yatarken sağ bacağımı bir şey tutuğunu hissettim ve 10 dk boyunca yanma hissettim ... önemli bir şeymidir bana saldırı anlamına mı geliyor?

Bu yaşadığınızın kramp olma ihtimali çok yüksek; Kramplar genelde bacaklarda, kollarda ve sırt bölgesinde oluşur. Ve dediğiniz gibi biri tutmuş hissiyatına kapılırsınız yanma hissedersiniz. Çoğu insanda olağan şeylerdir.

teşekkürler ama ginede evimde tuhaf şeyler oluyor arkadaşlarım geldiğinde sesler duyduğunu söğlüyorlar.. bende duyuyorum yere bir şey düşüyor ., bir top yuvarlnıp kapıya vuruyor sesi geliyor sonra baktığımda hiç bir şey yok ve çok gerçekçi oluyor.

teşekkürler ama ginede evimde tuhaf şeyler oluyor arkadaşlarım geldiğinde sesler duyduğunu söğlüyorlar.. bende duyuyorum yere bir şey düşüyor ., bir top yuvarlnıp kapıya vuruyor sesi geliyor sonra baktığımda hiç bir şey yok ve çok gerçekçi oluyor.

Evinizi kötü enerjilerden arındırmak amaçlı uygulamar yapabilirsiniz, Sitemizde bu tarz bilgiler mevcuttur.

Evinizde arındırmak istediğiniz bölgelerde adaçayı yakabilirsiniz, ve niyet etmeyi mutlaka unutmayın, mekanın kötü enerjilerden temizlendiğini ve korunduğu niyetlenerek adaçayı ile evi tütsüleyebilirsiniz.
Ayrıca, duştayken kayatuzu ile bedeninizi yıkayarak, kendi üzerinizden de kötü enerjileri uzak tutabilirsiniz.

İyi uygulamalar.

Son5 dakika içinde piyanonun teli kendi kendine titreyip yankı yaptı,her zamanki gibi perdelikten çıtırtılar geldi,tuvalet kapısı aniden çarptı ve daha pekçok şey oldu ama hiç bir saldırı ihtimali düşünmüyorum:)Takarsanız düşünürsünüz,naklov73 yorumunuzu okuyunca 5 dakika evdeki seslere takıldım ve kafayı takınca demekki herkes birşeyler işitiyor.umursamayın,ayrıca neden bulunduğumuz heryer sırf bize ait olsun ki dünyanı sahibi miyiz?Beraber yaratıldık,rahatsız edilmediğimiz sürece de paylaşmak "zorundayız"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri