"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir sorum var

4eversk88

Kayıtlı Üye
majikal herhangi bir işlemin etkili olabilimesi için arapça olması daha mu etkilidir yoksa hangi dilde olduğu farketmeksizin yine aynı etkileri gösterebilir mi ? ve bir işlemin etkili olabilimesi için işlem yapılan kişiye bişeylerin yedirilip içirilmesi daha mı etkili olur ?
 
Pek çok şey gereklidir mesela safran mürekkebi gibi majikal işlemler çok çeşitlidir. Her biri için farklı araçlar farklı yazım şekilleri gerekebilir. Yedirilip içirilmesi yapan kişiye bağlıdır. Yedirilemezse kişinin herhangi bir eşyasınada majikal işlem uygulanabilir diye biliyorum. Sadece kendi yorumum emin değilim tabi :)
 
peki mesela o kişinin bende kişisel bir eşyası varsa tshirt gibi birşey ama en son ben giyip yıkadıysam hala aynı etkiyi gösterir mi yoksa en son ben giydiğim için etki etmeyebilir mi ?
 
İçinizde şüphe olmasın. Ona ait olduğu için etki gösterir. Tabiki daha tecrübeli kişilere danışabilirsiniz. Ama size verse sizde giyseniz onun eşyasıdır ve aynı etkiyi gösterir.
 
Uygulamanın arapça yazılıp yazılmayacağına uygulamanın ne olduğu ile karar verilir.İslami kökenli veya doğu majisi ise arapça yazılmalıdır.Ana dilinizde de okuyup yazabilirsiniz ancak bazı çalışmalarda harflerin ve onların kombinasyonlarının enerjisi kullanıldığından alfabesi önemlidir.İkinci sorunuzda ise o kişinin enerjisi üzeinde kalmalıydı ki bir işe yarasın.Sonra siz giydniz,sonra yıkadım dediniz.Zaten su arındırır ve sizde giymiş kendi enerjinizi de ve belkide ter/saç vb kendinizi de eklemişsiniz.Büyüyü kendinize de yapmak istiyorsanız sorun yok tabi:)Ancak başkasına yapacaksanız en son o kişi kullanmalı ve mümkün olduğunca yakın tarihte kullanılmış olmalıdır.Bir de yedirip içirmek mi daha tesirli gömmek yakmak mı diye bir ayrım gene uygulamaya göre değişri.Tesir aynıdır ancak yedirilip içirilecek şeyler bünyeye daha çabuk girecektir,işin ehli biri uyguladıysa yüklenen maksimum güç kişiye daha çabuk etki eder.Aşamalı bir kaç hafta süren çalışmalarda daha sabırla beklemek gerekir ancak o çalışmlarda da uygulamanın gücü gün geçtikçe artarak karşı tarafı etkileyecektir.
 
sevgili lavander peki bu durumda herhangi bir eşyası olmamış oluyor elimde :) fotoğraf ile yapacağım işlemde de aynı etkiyi gösterir mi yoksa herhangi bir eşyası olması daha mı etkili olurdu ? bu arada yıkamamışım sadece en son ben giymişim yine de sanırım etkisi gitmiş oluyor :)
 
sevgili lavander peki bu durumda herhangi bir eşyası olmamış oluyor elimde :) fotoğraf ile yapacağım işlemde de aynı etkiyi gösterir mi yoksa herhangi bir eşyası olması daha mı etkili olurdu ? bu arada yıkamamışım sadece en son ben giymişim yine de sanırım etkisi gitmiş oluyor :)

Eğer fotoğraf ile yapacaksanız daha çok inanmanız lazım başarılı olacağına ve imajine etmeniz lazım o kişiyi. :)
Herhangi bir eşyası olsaydı yine etki göstermesi yine size bağlı olurdu sizin inancınıza,enerjinize. :)
 
Tabi ki benim tek başıma yapabiliecek gücüm yok yani en azından ben öyle düşünüyorum o yüzden bilen bir kişi yapacak sanırım öyle daha etkili olur.Sadece fotoğraflarla ne kadar etkili olabilir bir işlem orasını bilemiyorum tabi .
 
Maji uygulamalarında önemli olan seslerin titreşimidir. Arapçanın veya herhangi bir dilde yapılan uygulamaların etkili olmasını bu anlamda karşılaştırırken arapçanın diğer dillere göre daha etkili olduğunu söyleyebiliriz.

Kişinin herhangi bir eşyasını kullanmanın mantığı ise; o kişinin enerjisini ve DNA'sını içermesi, gönderilen enerjinin kişiye direk ulaşmasında daha etkili olmasıdır. Burada verdiğiniz örnek ile beraber yapılan işlemin etkili olacağı söylenebilir. Herhangi bir şeyin yedirilip içirilmesini ise yine bu mantığa göre düşünebilirsiniz.
 
peki o kişinini giydiği şeyi ben giyerek dnasını ve enerjisini mi bozmuş oluyorum bu yüzden mi etki etmez ?
 
fotoğraf ta çok eski olmamalıdır,söz gelimi 3 yıllık bir resim değil,1 yıl önceki resim daha iyidir.Heleki bilmeyen biri o kişiye çalışacaksa,imajine etmesi için mümkün olan en yeni hali gösterilmelidir.
 
fotoğraf sadece bir kaç ay öncesine ait o yüzden bu söylediklerinize göre etkili olabileceğini düşünüyorum .
 
Arapça yada türkçe farketmez bu sizin enerjinizle ve inanclarınız ile ilgilidir arapça da bazı büyülerin daha etkili olmasının sebebi yaptıgınız eyleme büyü yada herhangi bir çalışma diyelim biz buna arapçaya duydugunuz güven daha kolay ve çabuk tutacağınıza inanmanızdır.. Etkiler aynı olmaz tabiki de fakat bu dillerin farklı olmasından kaynaklanmaz sizin inancınıza göre yansıttığınız enerjiye göre değiştiği için etkileri farklılık gösterebilir.
Birşeylerin yedirilip içirilmesi , kıyafetine serpilmesi yada farklı teknikler denenebilir ama dediğim gibi içinizdeki akışa göre davranın bu tamamen size bağlıdır. Siz kendi tekniğinizde oluşturabilirsiniz İNANÇ TEMEL.. iyi forumlar :)
 
etkisinden şüphem yokta bazen duyduğum sözlerden dolayı içimde bir korku ve çekinme duygusu olmuyor değil aslında yoksa zaten yaptığım an da etkisini göreceğimden şüphem yok :) yedirip içirip giydiklerine birşeyler serpme konusuna gelince de o kadar yakın değiliz artık beraber yanyana gelebilseydik eğer belki daha kolay olabilirdi herşey .sanırım bunun için önce bir muhabbet işlemi daha sonra da geri döndürmek için bir işlem yapmam gerekiyor..
 
Korku ve şüpheler enerji akışını engeller ama bu akışı engelleyecek diye kendini kasarak bu düşüncelerden kurtulmaya çalışma bu negatifliğe odaklar seni ve sen istemesende başarıyı yakalayamazsın bırak oldugu gibi akıp gitsinler aklından inanmasanda inansanda inanmış gibi yap , bunu dene çünkü evren için bir saniye ile on yılın arasında hiç bir fark yok :) Evet sanırım muhabbet için olan çalışmalar işine yarayabilir .
 
Evrenin sonsuz enerjisi dediğin şey aslında 'SENSİN' Evren seninle var , benimle var Evren bize hizmet eder bu bir bakıma onun sahibi oldugumuzu gösterir. Alaaddinin sihirli lambası gibi düşünebilirsin o alaaddinin lambası evrende bizim ışığımız bizim istediklerimiz kainata göre emirdir sadece sanaldan değil kitap okumanı tavsiye ediyorum :) Evrenin enerjisi sensin tekrar söylüyorum sen olmazsan evrenin enerjisi hep bir eksik.
Eğer sen kendini sonsuz bir enerji olarak görürsen evren seni sonsuz kılar sana itaat eder lakin eğer sen kendini sadece şartlandırırsan evreni kendinden üstün görürsen evren bunu bir emir olarak algılar 'istegin benim için emirdir' der ve senin üzerinden üstünlük sağlar :)
 
Geri
Üst