"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir sorum var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Whiteblack

Kayıtlı Üye
Öncelikle merhaba.Bu konuyu doğru yere açıp açmadığıma emin değilim,eğer yanlış yere açtıysam özür dilerim..Benim bir sorum olacak.1 hafta filan önce ben sevgilimden ayrıldım,onu fazla sevdiğimi söyleyemem ama o beni gerçekten çok seviyordu ve sanırım şu an geri dönmem için yapmayacağı şey yok.Son 2-3 gündür kendimde bir değişiklik hissettim,normalde doğrusunu söylemek gerekirse onu pek umursamam ama son günlerde çok büyük vicdan azabı içindeyim,şimdi normaldir demezseniz sevinirim çünkü daha önce hiç başıma geldiği yok.Ayrıca çok şiddetli kalp sıkışması var bende ve sürekli o aklıma geliyor.Bu bana hiç normal gelmedi,bu yüzden sizinle paylaşmak istedim.Yardım ederseniz sevinirim..:)
 
Her ihtimale karşılık büyüden korunma duaları yap. Bu sitede mutlaka vardır. Ama yine de güzel düşünceyi elden bırakma. Olumlu düşün.
 
Her ihtimale karşı negatif enerjiden arınma adına deniz tuzu ile (yoksa normal tuz ) yada sirke ile duş alın.Evinizi köşe bucak sirkeyle silin ve adaçayı yada biberiye ile evinizi, odanızı tütsüleyin.İnancınıza göre de duanızı edin.Bu sizi büyük oranda rahatlatacaktır.
 
Sadece teşekkür içeren mesaj yazmak site kuralları gereğince yasaktır. Teşekkür mesajlarınız silinecektir. Bunun yerine beğendiğiniz mesaja yıldıza basarak rep verebilir veya Teşekkür Et butonundan teşekkürünüzü göstermiş olursunuz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst