"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir Sorum olacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İnanc1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İnanc1

Banlı Kullanıcı
S.a

ARkadaşlar ben öğle ezanında okulda oluyorum eve gelir gelmez kılıyorum namazı bir arkadaşımda yatsının peşinden kıl diyor.. eve gelene kadar ikindi ezanıda okunuyor.. ne yapmam lazım ben eve gelir gelmez kılıyorum

birde kaçırmış oldugum Öğlen namazına Nasıl niyet etmem lazım ???

Kasten terkedilen namazın kazası olmaz diye biliyorum
1-uyku
2-unutmak
3-deli olma hali

Bunlardan herhangi birine uymuyorsa ki uymuyor

Eve gelince önce öğle namazına niyet edip öğle namazını sonrada ardından ikindi namazını kılarsın buna "cem " denir, zaruret halinde izin verilmiştir

Çalışmak öğrenmek de dininizde ibadet değil mi? Bu gibi durumları telafisi kesinlikle vardır bence

Stv'de bir din bilgini, ismini unuttum şimdi programda sabahları insanların sorularını yanıtlıyor.
Böyle durumlarda kazanın olabilceğini söylemişti.Sen namaz kılmayacaksın sonrada niyet edip bütün namazlarını kaza yapacaksın böyle birşey olabilir mi ? , nekadar namaz kılmadığını bilmiyorsun.Keyfi kaza olur mu demişti.Bencede haklı yani...

Bu soruyu islami bir forum sitesine sormanız daha doğru olur. Parapsikolojik konuların paylaşıldığı bir site olduğunu unutmayın buranın. Ayrıca konuyu açtığınız başlığa da dikkat edin, havass yani islami usuller kullanılarak büyü yapma ile ilgili bir bölümümüz. Konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri