Bu sıkıntı ilk önce sıcaklık basmasıyla daha sonrada mide bulantısı içimin bayılmasıyla devam ediyo. Daha sonra üşüme basıyo ama hareket edemiyorum o an kitlenme değil sadece olduğum yerde kalıp hareket etmek istemiyorum duyduğum her ses bana rahatsızlık veriyo ve titremeyle uyuya kalıyorum genelde geceleri oluyo ve evde annem olmadığı zaman huzursuz olup yine aynı şeyi yaşayabiliyorum. Önceden gündüzleride oluyodu yemek yiyemiyodum hiç bişeyden zevk almıyodum en yakın arkadaşımla bile görüşmek istemiyodum hiç bi yere kalmaya gidemiyorum. Bu sıkıntı gerçekleştiği zaman en güzel şey bile bana korkunç geliyo huzursuzluk veriyo. Hatta bi gece dayanamayıp kalkmıştım ışıkları televizyonu açmıştım kafamı dağıtmak için ama daha kötü oldum bildiğimiz prize bakıp ağlıyodum o bile bana rahatsızlık veriyodu . Hemen hemen 4 senedir aynı şeyi yaşıyorum önceden bu kadar takmıyodum ama o zamanlar daha çok oluyodu hiç akşam olmasın istiyodum akşam olduğu zaman ağlamaya başlıyodum ben psikolojik olduğunu düşündüm ama maddi durumlardan dolayı gidememiştim. Bu sene gidicektim buraya üye olan arkadaşım sayesinde burdan yardım almaya karar verdim. Eğer bana yardımcı olursanız çok sevinirim.