Bir şeyleri bilen falcıma ritüeller hakkında soru sordum

ekinka

Kayıtlı Üye
Kahve iskambil katina falları bakan falcıma ritüeller üzerinde çalışmaya başladığımı, bu siteden araştırmalar yaptığımı söyledim ama bana “ritüelleri büyüleri yalnızca allah tarafından seçilmiş kişiler yapabilir, bu yetenek verilmiş olan insanlar yapabilir. her insan yapamaz” dedi. Söylediklerine katılıyor musun? Ritüeller üzerinde çalışmaya başladım, malzemeler almaya başladım ama bu söyledikleri şevkimi kırdı. Kendisi genç bi falcı 22 yaşında falan. Kendi bilgisizliğinden dolayı mı böyle söyledi yoksa gerçekten herkes ritüel büyü yapamaz mı?

İslam inancına inanan bir kimse ilmi ledün ilimene de inanması gerekiyor. İlmi ledün de Yaratıcının bazı kimselere bu ilmi verdiğini söylüyor.

Şaman geleneklerinde, şaman olunan bir şey değildir. Doğuştan şamanlık yeteneğin gelmesi gerekir.

Bazı inançlarda reenkarnasyon ile bazı inançlarda atalardan, bazı inançlarda ise yıldızlardan, bazı inançlardan ruhlardan geldiği söyleniyor.

Hepsinde bir seçilmişlik teması var.

Günümüz de bazı ezoterik sistemler inanç gibi yani siz o inancı seçip o inanca uygun ritüeller yapabiliyorsunuz.

Bazı sistemlerde de her bilgi gibi öğrenilebilir herkes yapabilir lakin yetenekli olanlar daha başarı olabilir inancı var.

Kısaca konuya nerden baktığınıza bağlı olarak değişiyor.

Geri