"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bİr satanİzmİn sonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lucifer666

Kayıtlı Üye
ARKADAŞLAR MERHABA ben şeytanın gücüne inanıyordum onunla anlaşabilmek için çeşitli majikal çalışmalar yapıyodum ilk gün uykuda ruhum çekiliodu resmen başımdan nasılda enerji akışı hissetdim, dünde rüyamda şeytan baş ucuma oturuyor ben uzanıyorum hadi diyo astral seyahata çıkacaz seni görüştürecem bizim efendi ile diye, ondan sonra ne olacak diyorum bana diyoki kötü her isteğin oloacak, ama sende kötülükler yapacaksın o arada yeni bebeğimiz geçiyor gözümün önünden , duruyorum bir an, ve diyorum ki BEN KÖTÜ BİRİ DEĞİLİM VEDE OLAMAM insan kılığındaki şeytan zorluyo hadi diyor OTURUYORUM VE AĞLIYORUM hayır ben kötü biri olamam VE YÜCE ALLAH VAR SEN NE DERSEN DE BEN YÜCE ALLAH TAN KORKARIM ,,, uyandım saaat 3 gecenin bir yarısı ben uyuyalı 2 saat olmuş nasılda rahat hafif uykumu almış uyandım anlatamam,,, sizce bunun anlamı nedir

Yanlış Yoldasın Hem Allahtan Korkarım Diyorsun Hem Şeytanla

Anlaşma İçin Ugulama Yapıyorum Diyorsun Önce Sen Ne İstediğini Bil Sonra Yapacaklarına Karar Ver

Bence sadece şeytanı merak ediyorsunuz bütün isteğiniz bundan ibaret.

Görüp konuşup ne yapacaksınız ki; onun gibi kötü mü olacaksınız? Hem öyle bildiğimiz kötülerden değil çok çok kötü olanlardan.. Hem bebeğinizde varmış ailenizi ve bebeğiniz düşünün korktuğunuz tanrıya sığının..

ARKADAŞLAR MERHABA ben şeytanın gücüne inanıyordum onunla anlaşabilmek için çeşitli majikal çalışmalar yapıyodum ilk gün uykuda ruhum çekiliodu resmen başımdan nasılda enerji akışı hissetdim, dünde rüyamda şeytan baş ucuma oturuyor ben uzanıyorum hadi diyo astral seyahata çıkacaz seni görüştürecem bizim efendi ile diye, ondan sonra ne olacak diyorum bana diyoki kötü her isteğin oloacak, ama sende kötülükler yapacaksın o arada yeni bebeğimiz geçiyor gözümün önünden , duruyorum bir an, ve diyorum ki BEN KÖTÜ BİRİ DEĞİLİM VEDE OLAMAM insan kılığındaki şeytan zorluyo hadi diyor OTURUYORUM VE AĞLIYORUM hayır ben kötü biri olamam VE YÜCE ALLAH VAR SEN NE DERSEN DE BEN YÜCE ALLAH TAN KORKARIM ,,, uyandım saaat 3 gecenin bir yarısı ben uyuyalı 2 saat olmuş nasılda rahat hafif uykumu almış uyandım anlatamam,,, sizce bunun anlamı nedir

2 gün önceki akıl vermeye kalkmayın lafını hatırladın mı kardeşim? başına kakmak için söylemiyorum bu işler ciddi işler. eğer anlattıklarını gerçekten yaşamışsan
anlamışsındır olayın ciddiliğini ki başına daha hiçbir şey gelmedi. bu yüzden bu işlerle uğraşma tecrüben,bilgin olmadan diyor burdaki insanlar. sevgi ve ışıkla

Anllattığın olayı yaşadığına içtenlikle inanıyorum. Anladığım kadarıyla da işin ciddiyetinin farkındasın. Yanlış anlama ama doğru yolu bilerek yanlışa yürümüşsün sıkışınca da Allah'a sığınmışsın buda güzel bir şey en azından başlangıç için. Bebeğinizin hatrına tekrar düşünmenizi tavsiye ediyorum.

Yanlış Yoldasın Hem Allahtan Korkarım Diyorsun Hem Şeytanla

Anlaşma İçin Ugulama Yapıyorum Diyorsun Önce Sen Ne İstediğini Bil Sonra Yapacaklarına Karar Ver

yahu nedir bu yargılama mekalılardan çekilenler?
arkadaş evet kötü yola girmiş ama yolun kötü olduğunu anlayıncada vazgeçmiş şeytanla anlaşmayı kabul etmemiş.. daha ne konuşuyorsun? ne diye "sen kötü yolu seçmiştin hani" diyorsun? hangi hakla?

tamam olan olmuş.
şimdiden de kendine çeki düzen ver.
ve şeytanla anlaşma felan yapmak istemişsin çünkü dinini tam bilmiyorsun -tam bildiğimide iddia etmiyorum tabii- bundan sonra öğrenirsin, risaleleri okursun..
abdest al, namaz kıl, tövbe et..

ve bu arada nickini (lucifer) değiştirmek için moderatörlere başvurmanı taviye ediyorum..

yahu nedir bu yargılama mekalılardan çekilenler?
arkadaş evet kötü yola girmiş ama yolun kötü olduğunu anlayıncada vazgeçmiş şeytanla anlaşmayı kabul etmemiş.. daha ne konuşuyorsun? ne diye "sen kötü yolu seçmiştin hani" diyorsun? hangi hakla?

tamam olan olmuş.
şimdiden de kendine çeki düzen ver.
ve şeytanla anlaşma felan yapmak istemişsin çünkü dinini tam bilmiyorsun -tam bildiğimide iddia etmiyorum tabii- bundan sonra öğrenirsin, risaleleri okursun..
abdest al, namaz kıl, tövbe et..

ve bu arada nickini (lucifer) değiştirmek için moderatörlere başvurmanı taviye ediyorum..

Burada yardım istiyor gerçeklerin farkına varması gerekir aksi taktirde akıl hastanesindeki insalar gibi olacak

gerçegi anlaması için ne gerekirse yaparız şeytanla anlaşma demon daveti yapacagım diyor daha ne desin kardeşim

senin aklın başındamı

Bence sizin yasadiginiz bu olay saadece eksiden yapmis oldugunu inanmis oldugunuz yada niyetlenmis oldugunuz durumdan arinmis olmaniz, yani niyetinizde inancinizda ve suurunuzda.

Bunu böyle ifade ediyor olmamin sebebi "rahatlamis" bir sekilde uyanmis olmaniz.
Bahsi edilen varliklar negativ dir ve bunlarla bir iletisim kurulmasada ciddi boyutta niyetlenmis olmaniz bile size negativ bir sekilde geri Döner sykinti daralma sinir bozuklugu bunalim vsa tarzinda sizde aciga cikar ve bu durum belirli dozlarda bir Zaman hayatiniza hüküm edebilir, yani bir parazit gibi düsünün.
Parazitten temizlendiginde suur, bu durum insana rahat ve ferahlik verir.

Hem Allah Dan korkuyosun Hem seytan la anlasma yapmk istiyorsun..Hemde kullanici adin lucifer666 sen ne yapmak istedigini biliyormusun?
O gozunun onune gelen Yuce ALLAH in en buyuk yaradilis mucizelerinden biri olan bebegine bakip hic mi anlamassin ki......bu ve diger alemde Allah tan baska yuce ve sonsuz merhamete sahip ve guc sahibi hic birsey yokdur...O yuzden Allaha sigin bunlar sadece bizi aldatmaya yonelik seytanin oyunlari..ilk once kullanici adini degisrtirmekten basla bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri