DreamLucid35
Kayıtlı Üye
Merhaba gizlimabet üyeleri. Gördüğüm rüyayı araştırdım ve ölecekmişim. Bir de size sorayım dedim. Rüyamda mutfaktayız annem ve ben. Camdan dışarı baktığımızda hiçbir şey gözükmüyor. Çünkü rüzgar acaip sert ve hızlı esiyor. Dışarısı görünmüyor ama kahverengi renginde gibiydi rüzgar. Toprak ile beraber gittiğini düşünüyorum. Sonrasında mutfaktaki balkonumuzdan rüzgar çekiliyor ve oradan bir fare birde yavru kedi çıkıyor. Fare bana tip tip gözümün içine bakıyor. Ağzında ise TC Vatandaşlığı ile ilgili bir pasaport gibi bir şey var. Yavru kedi ise bana bakmıyor etrafa bakınıyor sürekli. Ama onlar rüzgardan etkilenmiyor. Fare kaçıyor benden ağzındaki şey ile. Camı açmaya korkuyoruz çünkü çok şiddetli gibi duruyor. Yavru kediyi almak için ne pahasına olursa olsun açıyorum camı ama o rüzgar beni yerden kaldırıyor havalanıyorum. Sonrasında yere düşüyorum. Hemen camı kapatmaya çalışıyorum ama rüzgar çok şiddetli camı kapatmamı engelliyor. Kapatmadan hemen önce kediyi yanıma alıyorum. Camı kapatıyorum kilitliyorum ama o kilit tekrar tekrar açılıyor sürekli. kilit açılınca haliyle cam da açılıyor. Bende artık sürekli elimle tutmaya başlıyorum camı açılmasın diye. O sıra da kediyi seviyorum. Sonra da uyanıyorum. Kedi aynen bu kedi gibi renkleri tüyleri falan.