A Atacan51 Kayıtlı Üye 7 Kas 2021 #1 İyi günler millet bir kitap buldum bazı bölümlerini paylaşacağım ne ile ilgili olduğunu çevirebilecek varmı Ekli dosyalar Screenshot_2021-11-07-22-46-13-013_com.miui.gallery.jpg 844.2 KB · Görüntüleme: 29 Screenshot_2021-11-07-22-46-16-759_com.miui.gallery.jpg 952 KB · Görüntüleme: 31
İyi günler millet bir kitap buldum bazı bölümlerini paylaşacağım ne ile ilgili olduğunu çevirebilecek varmı
Maximillian Kayıtlı Üye 8 Kas 2021 #2 Atacan51' Alıntı: İyi günler millet bir kitap buldum bazı bölümlerini paylaşacağım ne ile ilgili olduğunu çevirebilecek varmıEkli dosyayı görüntüle 2143 Genişletmek için tıkla ... Tıbbi bir kitaba benziyor müzayede okutursun
Atacan51' Alıntı: İyi günler millet bir kitap buldum bazı bölümlerini paylaşacağım ne ile ilgili olduğunu çevirebilecek varmıEkli dosyayı görüntüle 2143 Genişletmek için tıkla ... Tıbbi bir kitaba benziyor müzayede okutursun
A Atacan51 Kayıtlı Üye 8 Kas 2021 #3 Maximillian' Alıntı: Tıbbi bir kitaba benziyor müzayede okutursun Genişletmek için tıkla ... O tarz birşey istemiyorum keşke içeriğini öğrenebilsem
Maximillian' Alıntı: Tıbbi bir kitaba benziyor müzayede okutursun Genişletmek için tıkla ... O tarz birşey istemiyorum keşke içeriğini öğrenebilsem
Maximillian Kayıtlı Üye 8 Kas 2021 #4 Atacan51' Alıntı: O tarz birşey istemiyorum keşke içeriğini öğrenebilsem Genişletmek için tıkla ... Hafif farsçaya benziyor esre ötre işi değistiriyor tabi arpçaya kayması muhtemel ama sen en iyisi google çevirileriden tarat hangi dil anlaşılır
Atacan51' Alıntı: O tarz birşey istemiyorum keşke içeriğini öğrenebilsem Genişletmek için tıkla ... Hafif farsçaya benziyor esre ötre işi değistiriyor tabi arpçaya kayması muhtemel ama sen en iyisi google çevirileriden tarat hangi dil anlaşılır
A Atacan51 Kayıtlı Üye 8 Kas 2021 #5 Maximillian' Alıntı: Hafif farsçaya benziyor esre ötre işi değistiriyor tabi arpçaya kayması muhtemel ama sen en iyisi google çevirileriden tarat hangi dil anlaşılır Genişletmek için tıkla ... Ordan baktım ama çevirmiyor değişik şeyler çıkıyor farsça olarak algılıyor
Maximillian' Alıntı: Hafif farsçaya benziyor esre ötre işi değistiriyor tabi arpçaya kayması muhtemel ama sen en iyisi google çevirileriden tarat hangi dil anlaşılır Genişletmek için tıkla ... Ordan baktım ama çevirmiyor değişik şeyler çıkıyor farsça olarak algılıyor