"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir kişiye ulaşmak istiyorum ama...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan trebegvn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trebegvn

Kayıtlı Üye
Arkadaşlarım herkese selamlar öncelikle...
Bundan 2,3 yıl evvel bir üstadla tanışmıştım...Ama benden kaynaklı nedenlerle iletişimimiz koptu....Ona tekrar ulaşmak istiyorum fakat soyismini unuttum...Arap kökenli bir soyisimdi...Tek hatırladığım bu...Rüyada görmek için çeşitli çalışmalar yaptım fakat sonuç olumsuz...Ne yapmam gerekir ?,Öğrenmemin bir yolu var mıdır ?Bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim...

Neden? Sanırım adı cok yaygın kullanılan bir isim. Yasadığı yer ve/veya eğitimi hakkında tahminler yaparak yada hatırlama calışarak aramaları daraltabilirsiniz. Yada Facebookda onun paylaştığı bir söz bir alıntı ne bilim hatırladığınız en ufak bir şey bile onu bulmanızı sağlayabilir.

Hangi alanlarlarda çalışma yapıyorsa ön adı ile beraber google da aramayı deneyin bir şekilde çıkar

Merhaba. Facebookda sadece isimle arama yok. Facebooka kayıtlı olan yaşadığı yeri, okulu, vb şeyleri filtre ederek arayabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri