"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir kişinin bedenini tamamen bağlamak için

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cagan1014
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cagan1014

Banlı Kullanıcı
Bir kişinin dilini ve bütün bedenını baglamak dilersen hemen o saat abdestli bir şekilde karşısında yazacagım duayı o na karşı 1 defa oku ona karşındakine üfür biiznillah teala dili ve cümle bedeni baglanır kendi tarafımdan denenmiştir bismillahirrahmanirahim üskün ve bikudretillahi üskün ve biizzetillahiüskün ve biazametillahi üskün ve bicelalillahi üskün ve muhammed resullahi sallallahu aleyhi vesellem üskü tum tum tum emmen emmen emmen billahil meliki vahidil kahhar.

Kaynak:Bir hocamızdan

Selametle.

bismillahirrahmanirahim üskün ve bikudretillahi üskün ve biizzetillahiüskün ve biazametillahi üskün ve bicelalillahi üskün ve muhammed resullahi sallallahu aleyhi vesellem üskü tum tum tum emmen emmen emmen billahil meliki vahidil kahhar. Duayı Tek Bir Kez Abdestli Şekilde Okuyup Üfleyeceğiz. Doru Anladım Değil Mi? Tehlikesi Var Mı? Birde Ne Kadar Geçerli Oluyor? Bu Arada Size Çok Teşekkür Ederim. Çok Güzel Paylaşımlarda Bulunuyorsunuz.

Tek 1 Kez Okuyup Üflücez ,Abdestli olmak şart değil olunursa daha iyi olur tabi ,Ben denedim ve oldu sevgili kardeşim deneyenlerde var etkili olmuş inşallah sizede aynı etkiyi gösterir dileğiyle

Selametle.

Duayı Şuan Yanımızda Olmayan Kişi İçin Okuyup Onun Adına Niyet Etsek Olur Mu?

Bu aşk manasında mı bağlama acaba? Mesela bizi rahatsız eden hakaret eden kötülük yapan birisi için de yapabilirmiyim bunu bana karşı dili bağlansın kötülük yapamasın diye? birde uzaktan olurmu fotoğrafına doğru ya da gözlerimiz kapalı hayal ederek imgeleyerek yapsak tutar mı yinede?

Yanınızda olup yüzüne karşı duayı okumanız lazım uygulamada ne diyorsa o sevgili arkadaşlar, Felç manasında değil Celp Muhabbet için.Selametle.

Bu dua internette bir yerde aşk için bir yerde dilek için bir yerde düşman için bir yerde bağlamak için bir yerde fiziki bağlama için vs vs ne duaimiş. yazık forumlardada o kadar farklı verilmişki millet meden umacak bundan.

1. arapçası hatalı bazı kelimelerin karşılığı bile yok.
2. içinde gecen esma sona doğru şöyle bir atılmış. cümle bağlantısı yok ve esmanın iyi amaçlı kullanılmaz.
3. okuma miktarı bir defa olmaz.

kısacası hatalı, eksik konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri