"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir kaç sorum var. Değerli cevaaplarınızı alabilirmiyim lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enginmert21

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Namaz kılmayan bir kişinin kuran okuması makbul müdür? Kuran en büyük zikirdir. okunduğu zaman insanın etrafına kafir cinler mi toplanır okutmamak için?

Bir akrabamıza annemle beraber kurşun döktürmüştük. kadın bana sen nasıl hayattasın , nasıl yaşıyorsun? sende çok fazla nazar var dedi. Gün içerisinde sesli yada gizliden zikir yaptığımda esneme ve gözyaşı geliyor. sebebi nedir?

birisi bana sen pozitif yüklüsün dedi. negatifleri çekiyorsun dedi. ne anlama geliyor?

birde yıldızım düşükmüş. yıldız düşüklüğü ile kısmetsizlik arasında bağ var mı? yada başka şeylerle?

Değerli yanıtlarınız merakla bekliyorum ..

Saygılar...

Namaz Kılmıyosan Kurran Okuma Diye Birşey Yok Oku Tabiki Hayır Toplanmaz Müslüman Cinler Toplanır Okumanızı Seyrederler Digerlerinin Cevaplarını Bilmiyorum :(

Kuran'ın ilk ayeti OKU dur. Dolayısıyla ...
Nazar negatif enerji birikiminin kişide oluşturduğu durumdur. Bir şeye konsantre olunduğunda gelen esneme ve gözyaşı yoğun enerji birikiminden dolayıdır.
Negatif enerjileri çekmek; olumsuz düşünmek, korku ve endişeye kapılmak nedeniyle kendimizi içine düşürdüğümüz durumdan kaynaklanır. Enerjisi düşük insanın hayat standardı da düşük olur, kısmetsizlik, bereketsizlik, sağlıktan yoksunluk, işlerin aksi gitmesi vs.

Yıldız düşüklüğü denilen durum, kişin yıldızının El- Merih olmasıdır. Size bunu söyleyen kişi yıldızname bakabilen biri mi. Eğer değilse hiç önemsemeyiniz. Yıldızı El Merih olanlar için yıldız yükseltme çalışması vardır. bunun için bazı bedensel ölçüler alınır ve hesaplamalar yapılır ve kişinin sorunlarına göre çözüm üretilir . bunun için hazır bir uygulama yoktur ve nereden hangi ölçüyü alması gerektiğini bilmeyen kimse bu çalışmayı yapmaz. Maalesef, insanlar yıldızı düşük diye kandırılıp, uzaktan iki dua yazıp karşılık alan kişiler var.

Sayın Urumhamatahayil yıldızımızı kendimiz nasıl bulabiliriz ya da internete bu konuda güvenebilir miyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri