"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir ilişki nasıl düzelir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hopemore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hopemore

Kayıtlı Üye
Herkese iyi forumlar bir ilişkinin "düzelmesi" için etkili uygulama bilen yardımcı olsa olurmu forumda bulamadım 3025 kere ya mucib okumak ve inşirah dışında okuma yapmadım her şey düzgün giderken bir anda erkek arkadaşım bana karşı soğuyor 1 gram sevgiye resmen hasret kaldım şuana kadarda kimse beni doğru düzgün sevmedi sevgisizlikle imtihan edilmek çok zor bişey arkadaşlar benden büyüklerim vardır onlardanda bir fikir küçücükte olsa bir yorum bekliyorum teşekkür ederim şimdiden :(

bu gibi konular burada pek hoş karşılanmıyor -kendimi kastetmiyorum tabi- En son derdi aynı olup gelene ergen yakıştırması bile yapılmıştı. O yüzden belki bir havas hocasına başvurabilirsiniz.

dediğim gibi ortada bir sebep görmüyorsanız doğruca bir havas uzmanına başvurun derim. Olmadı, alternatif olarak bir ilişki koçu, terapist v.s de uygun olabilir.

Sosyal ilişkiler hakkın da size rakip olmayan deneyimli bir kız arkadaşınıza danışın, tavsiyelerine bakarak uygun olanı seçin.Birden soğuduğunu hissetmişseniz, son yaptıklarınıza bakın herşey hızlımı gelişti, çokmu toleranslı davrandınız, duygularınızı çokmu belli ettiniz.Psikologlar, öğretmenler, politikacıların kullandığı stratejiyi deneyin yani siz de "Narcissus Etkisi" veya "Sanrısal Etki" kullanın değişkenler ve olasılık baya fazla bu bile ters etki edebilir.Kısaca herşey oranlayın, ilacı zehir etmemeye bakın.

Sosyal ilişkiler hakkın da size rakip olmayan deneyimli bir kız arkadaşınıza danışın, tavsiyelerine bakarak uygun olanı seçin.Birden soğuduğunu hissetmişseniz, son yaptıklarınıza bakın herşey hızlımı gelişti, çokmu toleranslı davrandınız, duygularınızı çokmu belli ettiniz.Psikologlar, öğretmenler, politikacıların kullandığı stratejiyi deneyin yani siz de "Narcissus Etkisi" veya "Sanrısal Etki" kullanın değişkenler ve olasılık baya fazla bu bile ters etki edebilir.Kısaca herşey oranlayın, ilacı zehir etmemeye bakın.

çok teşekkürler, ilişkide neden saf sevgi baz alınarak hiçbir taktiğe başvurmaya gerek duymaksızın mutlu olunmuyor bu çok acı. neden sevgimi belli ettiğim zaman kaybetmek zorundayım neden doyasıya yaşanmıyo bu olay. çok kötü cidden....

Onu en çok neyin mutlu edeceğini biliyorsanız. İlk önce onu yapmalısınız. Ona verdiğiniz değeri göstermelisiniz.

Geri