"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir hafta içinde beni tanıyan üç farklı kişinin rüyasına girmişim

Julietin ruhu

Kayıtlı Üye
Son bir haftadır birbirinden alakasız üç kişinin rüyasında beni gördüğünü öğrendim. Bu cumartesi günü biri üniversiteden bir hocam( ne şekilde gördüğünü söylemedi ama ilginç bir rüya olduğunu belirtti) bir diğeri öğrencim o da bana dün yani Salı günü beni rüyasında gördüğünü Muğla’ya tayinimin çıktığını söyledi. Keşke çıksa hala atanamamış bir öğretmen olarak hayalim atanmak. Pazartesi günü de annemin istanbul'da yaşayan yengesi rüyasında annem ve benim memleketimize gittiğimizi görmüş ve annemi aramış. Yani çok tuhaf geldi bana sizce bir anlamı var mıdır bu durumun?

Atanacaksin demek.. içimden öyle geldi.
Ama öğretmen olup ne yapcan o da memurluk devlette olsun istiyorsan taşeron kamu işçisi ol.. tediye, ikramiye, yemek yol parası 😊 Malum memurlar artık ucuz köleler.

Atanacaksin demek.. içimden öyle geldi.
Ama öğretmen olup ne yapcan o da memurluk devlette olsun istiyorsan taşeron kamu işçisi ol.. tediye, ikramiye, yemek yol parası 😊 Malum memurlar artık ucuz köleler.
Ah keşke atansam. Ama bıraktım çalışmayı da her şey zorlaştı iyice ne yazık ki işini seviyorum ve başka bi iş yapamayacağımı biliyorum

Ah keşke atansam. Ama bıraktım çalışmayı da her şey zorlaştı iyice ne yazık ki işini seviyorum ve başka bi iş yapamayacağımı biliyorum
Mecbur kalınca yapılıyor. Umarım en kısa sürede atanırsin hayırlısıyla. Ruyan yer değişikliğini gösteriyor gibi. Yani başka şehre gidebilirsin işin gereği.

Geri