"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir fikre ihtiyacım var ?

Phoneix21

Kayıtlı Üye
Dünyanın türlü derdi var benimde en ufak ve en gereksiz ama en güçlü olanlarından biri. Mal daha doğrusu para mülk meselesi. Ailemin paylaşamadığı bir ev var. Benimse gitmek istediğim ama ne yazikki onları bu mal mülk kavgaları yüzünden ikna edemediğim bir ev var. Orda yaşamak istiyorum ailemin bir kaç Ferdi kabul etsede şu yukarda bahsettiğim şeyler yüzünden olay oluru yok oluyor
Konuşmalar toplanmalar hiç birşey işe yaramadı. Nasıl bir yol izlemeliyim.
Çok istediğim bir yer benim cennetim ... tek olamam bölünüyorlar. Çekim yasası ile şansımı denemeliyim ?

Bir alan ama birden fazla mirascısı olan bir yer den bahsediyorsunuz anladığım kadarı ile. bu durumda kişilerin o yerde hakları var. Adelet yasası nedeniyle çekim yasası burada işlemez. bir kişi diğer kişilerin hisslerini satın alırsa oranın sahibi olur. bu durumda o hissleri sahip olacak bir maddi durumunuz olması gerekiyor. Eğer buna sahip olacak bir alternetif durumunuz var ama şuan çalışmıyorsa çekim yasasından faydalanabilirsiniz. fakat büyük miktar parayı birden bire elde etme durumunuız yok ise sayısal loto gibi diğer alternetifler yine adalet yasası nedeniyle çekim yasası ile çekilmez.

Diğer mirascıları etkileyen bir majikal çalışma yapılsa ki buda negatif bir çalışmaya girer. hem etik kurallar hem de karma dan dolayı doğru bir çalışma olmaz.

O yüzden kredi veya buna benzer başka alternatifler kalıyor geriye

Teşekkür ler cevabınız için tek bir kişiye ait ama yapıminda birden fazla aile üyesi emek verdi. Evden soğutma türünde birsey bile düşünüyorum. İlk negatif çalışmam olmasada ailem sonuçta dediğiniz gibi etik değil yinede böyle bir durumda çekim yasası işe yaramazmı

Yahu emek verdi ne demektir siz bir şeye emek verildi diye onun mülkiyetine geçmeli düşüncesi yanlıştır.
Buraya madem çok istiyorsunuz alırsınız karşınıza diğer mirasçıları burda yaşamak istediğinizi haklarını kendinize satmanızı istersiniz.
Kimseden haklarını direk sizin üstünüze bırakmanızı beklemeyin. Onları hakkı neyse okadar para ödemek zorundasınız.
Büyüye bu durumda başvurmanız kötüdür doğru bir davranış olmaz. Siz kendinizde nasıl bu hakkı görüyorsunuz ailem olduğu için etik değildir demişsiniz aileniz olsada olmasada hiçbir insana bu konuda büyü yapmanız etik değil. Siz nasılsa hakkınızı alıcaksanız hakkınızdan fazlasını istiyorsunuz ozaman paraylada onların satışını alıcaksınız.

Yahu emek verdi ne demektir siz bir şeye emek verildi diye onun mülkiyetine geçmeli düşüncesi yanlıştır.
Buraya madem çok istiyorsunuz alırsınız karşınıza diğer mirasçıları burda yaşamak istediğinizi haklarını kendinize satmanızı istersiniz.
Kimseden haklarını direk sizin üstünüze bırakmanızı beklemeyin. Onları hakkı neyse okadar para ödemek zorundasınız.
Büyüye bu durumda başvurmanız kötüdür doğru bir davranış olmaz. Siz kendinizde nasıl bu hakkı görüyorsunuz ailem olduğu için etik değildir demişsiniz aileniz olsada olmasada hiçbir insana bu konuda büyü yapmanız etik değil. Siz nasılsa hakkınızı alıcaksanız hakkınızdan fazlasını istiyorsunuz ozaman paraylada onların satışını alıcaksınız.
Beni tamamen yalnıs anlamisiniz yada anlamak istemişsiniz. Ben mirasçı değilim ve acikcasi o evi istemiyorum bile bu yuzden parasiz bir şekilde hisselere sahip olayım yada büyü yapayım evi bana biraksinlar gibi bir derdim yok bütünlüğünü saglamak ve evden gitmek gibi bir derdim var kendi istediğim ve çok sevdiğim yere

Beni tamamen yalnıs anlamisiniz yada anlamak istemişsiniz. Ben mirasçı değilim ve acikcasi o evi istemiyorum bile bu yuzden parasiz bir şekilde hisselere sahip olayım yada büyü yapayım evi bana biraksinlar gibi bir derdim yok bütünlüğünü saglamak ve evden gitmek gibi bir derdim var kendi istediğim ve çok sevdiğim yere

Anlayamamışım anlayamadığım gibi :D olay üzerine olay yazmışım gibi olmuş :D pardon.
ama sizde kendinizi tam anlatamıyorsunuz olayı halen anlayabilmiş değilim.
neden ailemin paylaşamadığı bir ev var dediniz? bu paylaşamama olayı nedir anlayamıyorum.
şimdi siz ailenizin yanında bir evde yaşıyorsunuz. Fakat bu o evde değilde başka bir yere gitmeyi orda yaşamayı istiyorsunuz.
anladığım kadarıyla bu olayıda aileniz olmadan gerçekleştiremiyorsunuz. gittiğiniz yere ailenizle gidcekseniz sanırım.
ailenizde evi satıp sizin istediğiniz yerde yaşamak istemiyor doğru mu anladım şimdi?
eğer böyle bir şeyse bütün kişilerin neden evi bırakıp başka yere gitmediğini sorgulamalaısınız.
sonra istemeyen kişilerin neden gitmek istemediğine bakınca o nedenleri ortadan kaldıracaksınız.
insanların fikirlerini bir anda değiştirmeniz mümkün değil zordur ama yanlış düşündüklerini ya da daha iyisi olduğunu gösterirseniz ister istemez vazgeçeceklerdir.

Olumlu düşünün ve hayallerinizden vazgeçmeyin derim ben olsam cennetime odaklanırdım gerçekten istiyorsanız ve hayırlısa bir şekilde olaylar olumlu yönde değişecektir yeter ki kalpten inanın.Olmuş gibi davranmakta bazen işe yarar kimi zaman öyle yapar mutluluğunu içimde hissederim deneyebilirsiniz :)

Geri