Falcılar sahtekar insanlardır. Allah'tan başka kimse gaybı bilemez. Bunlar milleti kandırıp bazı oyunlar oynuyor. Bazıları sahtekar, bazıları tehlikelidir. "Büyücülük ve falcılık yapanın ahiret nasibi yoktur." Hadisi Şerif.
Şu ana kadar gittiğim falcılardan güleryüzlü olanların falları hiç iyi çıkmadı. Konusu açılmışken anlatayım; en son gittiğim için bizi götüren: "Ağzınız açık kalacak, kadının gözlerine bile bakamayacaksınız. A'dan z'ye her şeyi biliyor." dedi. Biz bir grup arkadaş korkudan titreye titreye gittik. İçeri girdik, o gözümüzde canlanan mistik ortam yok. Normal bir ev kadını, bir dolu çocuğu var. Öyle de bir kuyruk var ki evin önünde... Evin içinde dolanan dolanana. Zaten yüzünü görür görmez fal bakamayacağını anladım, çünkü sırıtıp duruyordu. Hiç bir ciddiyet yok, bir kitabı açtı, güya yıldızname baktı, hiç bir şey bilemedi. Bir de "Hayır öyle değil!" diyorum, "Ben demiyorum, kitap diyor. Ona kız." diyor bana. O öyle gördüğüm üçüncü falcıydı. Ve anladım ki güleryüzlü gülüp duran bir insan olmamalı. Tabi sizleri bilemem ama bence bir falcı ciddi olmalı. Fazla da gülmemeli. Kadın gülerken katılıyordu, tekrar hatırladım şuan.Belki de bize öyle baktı bilemeyeceğim. Ciddiyet şart, gözlerime bile bakmıyordu. Ortamdan da anlaşılıyor, bana göre tabi.
İyi forumlar.
Benim yildiznameme bakan hoca sadece annemin adini sordu ve gözlerini kapatip, basladi anlatmaya, hepsini de bildi. Hic kitaba bakmadi. :hurray:
Arkadaşlar genel olarak tip ve dış görünüş bir falcının iyi olduğunu anlama kriterlerimiz vardır. Sizin varsa böyle kriterleriniz paylaşır mısınız?
Falcılar sahtekar insanlardır. Allah'tan başka kimse gaybı bilemez. Bunlar milleti kandırıp bazı oyunlar oynuyor. Bazıları sahtekar, bazıları tehlikelidir. "Büyücülük ve falcılık yapanın ahiret nasibi yoktur." Hadisi Şerif.
Öyle enteresan tipler iyi fal bakabiliyor ki. Açık tenli, esmer, kumral, başörtülü, uçuk kaçık diye nitelenen tipler filan. Hiç belli olmuyor yani bence. Ben pek çoğuna denk geldim ama çok iyisi çok nadir. Ama fala başlarken halinden tavrından sorularından filan iyi bakım yapıp yapamayacağını anlaşılıyor zaten. Benim kriterim bana soru sormasın görebiliyorsa söylesin.
Sevgili Furkan, size "bizi falcılar hakkında bilgilendirin ya da ahiretteki durumları nedir acaba?" diye görüyorsunuz ki soran yok. Bu tamamen sizin düşünceniz.
Ahiret nasibi var mıdır yok mudur bunu siz değil, yaradan bilir. Öyle insanlar tanıyorum ki hem fal bakan hem de inandıklarından vazgeçmeyen. Bu hesapları yapmak bizlere düşmez. Yapacağınız yer zaten bir büyü sitesi hiç değildir.
Sevgiyle kalın...
Arkadaşlar genel olarak tip ve dış görünüş bir falcının iyi olduğunu anlama kriterlerimiz vardır. Sizin varsa böyle kriterleriniz paylaşır mısınız?