exotic
Banlı Kullanıcı
Merhaba millet
uzun zamandır banlıydım tam 1 ay oldu burdan birini facebook aracılığılıyla arkadaş edindim.(Anlam veremediğim bi nedenle) bilgilerimi verdiğim için yasaklandım ve gerçekten saçma geldi.Çünkü zaten alenni vermiyorum özelden gönderiyorum.Herneyse bunu yöneticiler şikayet olarak almasın ricam.Sadece nedenini bilmek isterim.Ben uzatmadan konuya gireyim :
Bi arkadaşım bana özel bi nedenden ötürü bir durugörü medyomuna ihtiyacı oldugunu söyledi.Nedenini soramadım malumunuz özel oldugunu anlattı ve ben de ona " Böyle ( psişik bi takım yetilere sahip ) insanların yeteneklerini bencil amaçlar için kullanamazlar.Bu onları toplumun etkilerine maruz bırakır ve yetenekleri kaybolmaya yüz tutar " dedim.O da " Sen yine de bi sor çok zor durumdayım " dedi.Evet böyle bi durugörü medyumu arkadaş var mı yardımcı olabilecek ?
Teşekkürler ve herkese sevgiler ...

Bi arkadaşım bana özel bi nedenden ötürü bir durugörü medyomuna ihtiyacı oldugunu söyledi.Nedenini soramadım malumunuz özel oldugunu anlattı ve ben de ona " Böyle ( psişik bi takım yetilere sahip ) insanların yeteneklerini bencil amaçlar için kullanamazlar.Bu onları toplumun etkilerine maruz bırakır ve yetenekleri kaybolmaya yüz tutar " dedim.O da " Sen yine de bi sor çok zor durumdayım " dedi.Evet böyle bi durugörü medyumu arkadaş var mı yardımcı olabilecek ?
Teşekkürler ve herkese sevgiler ...